• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi sözlük kadınları rahat bıraksın

3 yıldır ekşide yazarlık yapıyorum. Evet eskiden daha iyidi ama ülkenin genel ortalamasının bir yansımasıdır ekşi. Ülkenin kalitesi düştüğü için oranınki de düşüyor. Tıpkı bu forum gibi. Bu forumda tüm kadınlar çok mu akıllı, güçlü? Türk kadınının yansıması işte ne derseniz diyin.

Ona yasak buna yasak... Sonuç? Çözülen dertler, sorunlar 0. Yasakla olmaz bu işler. X kişisinin aklında varsa bu düşünceler bunu Y sitesinde yapmaz da Z sitesinde yapar. Onu da mı yasaklayacaksın? Kapatalım bütün interneti o halde?

Genellemelerden her zaman nefret etmişimdir. Burada da erkeklere güzel saydıranlar var. Burayı da yasaklayalım hadi. Empati arkadaşlar empati... Pire için yorgan yakılmaz... Bırakın şu genellemelerinizi. Ekşisözlüğü faydalı kullandığınızda çok güzel bilgi ve içerikler, yardımlaşmalar ve duyarlar da var. Negatife değil pozitife odaklanın azcık. Tanımadığınız birinin yaptığı aptalca genellemeyi üstünüze alacaksanız zaten sizin bu hayatta çok işiniz var...

Bırak şu ergen yuvasını yaa ekşi sözlük de neymiş... zaten oradaki bir kişinin yalan yazılar yazdığı, üni okumadığı halde üni hayatı yaşamış gibi yorumlar yaptığı söylenmişti. Kimbilir kaç kişi daha vardır öyle yalancı. .Oklarında boğulsunlar

Niye bu kadar takıldınız ki? Bütün internet platformları gibi orası da toplumun bir yansıması işte.
Burada da çeşit çeşit kadın var.

Bize uymayan her şeyi yasaklayalım mı? Buraya ya da oraya yazmalarını yasaklasak bu insanlar yok mu olacak?
Hayır, gün içinde merhabalaşıp konuşmaya devam edeceksiniz.
Her gün selam verip 2 ekmek aldığınız bakkalın kafasından neler geçtiğini biliyor musunuz mesela?

Ekşi sözlükte ya da burada yazanlar da evrenin bir köşesinden beleş wifi ile internete sızan, sizi huzursuz etmek için yazıp çizen programlar değiller.
Hepimiz kanlı canlı insanlarız. Fişi çekince yok olmuyoruz.
Gerçeklerle yüzleşmek zor olabilir ama o insanlar otobüste yanınıza oturuyorlar. Yapacak bir şey yok.

"Türk kızları ile vakit kaybetmenin anlamı yok"

Birilerinin canı yanmış yine asldhadha
Zaten anaları da hep Rus, Hollandalı, İngiliz filan ya, tabi.
Ayrıca Ruslar, Finler filan da kucak açmış bunları bekliyollaadı. Ah döşü gıllı bir Türk erkeağ olaydı, kirli sakalını degajeme, bıyıklarını şoralarıma buralarıma süreydi, mis gibin ter kokusunu ciğerime ciğerime çekeydim diye ölüyollaadı. :KK53:

Yahu ne alaka ?
Burada da erkekler yeriliyor bolca , her erkek aldatır diyen de var , tonla hanzoyu yerin dibine sokan konular da var , o zaman burası da yasaklansın ne alaka?

Ayrıca ben de oğluma aman çocuğum türk kadınlarından uzak dur diyorum , yapacak birşey yok

Nasıl ki ülkedeki erkeklerin tamamı kötü değilse , ülkedeki kadınların tamamı da iyi degil

3 yıldır ekşide yazarlık yapıyorum. Evet eskiden daha iyidi ama ülkenin genel ortalamasının bir yansımasıdır ekşi. Ülkenin kalitesi düştüğü için oranınki de düşüyor. Tıpkı bu forum gibi. Bu forumda tüm kadınlar çok mu akıllı, güçlü? Türk kadınının yansıması işte ne derseniz diyin.
Şahane özet gecmissin , altına imzamı atarım , bı ustteki yorumumda bunu demeye calisiyordum

Birilerinin canı yanmış yine asldhadha
Zaten anaları da hep Rus, Hollandalı, İngiliz filan ya, tabi.
Ayrıca Ruslar, Finler filan da kucak açmış bunları bekliyollaadı. Ah döşü gıllı bir Türk erkeağ olaydı, kirli sakalını degajeme, bıyıklarını şoralarıma buralarıma süreydi, mis gibin ter kokusunu ciğerime ciğerime çekeydim diye ölüyollaadı. :KK53:

Döşü gıllı türk erkeağ asfshsdfss 😂😂

Eksi sozlukte ki yeni nesil caylak yazarlar gercekten de ergen tayfa ama digerleri icin asla bisey diyemem :KK59:

Uludağ Sözlükte yazarım.Aynı davranış o sözlükte de var.Ben takmıyorum genelde bunu yapan troll oluyor öte yandan bilgi de edinebiliyorum.Yasak konusuna katılmıyorum kurunun yanında yaş da yanacak.Bu arada bir tane yazar vardı benim işim olan konuyla bile entry girince eksiliyordu çok takmamak lazım şu an çaylak oldu kendisi.

Ahajfjsjf he çok kıymetli vakitlerini atom parçalamaya, aya uydu göndermeye, galyum tabancası yapmaya harcıyorlar cünkü.
Nesini ciddiye aldınız anlamadım.

Kadın cinayeti bundan artmaz.
Kadın cinayeti artar cünkü yaptıklarında yeterince ceza almazlar.
Cünkü hafifletici sebepler, iyi hal indirimi derken, 3-5 Yıl yatip çıkarlar
Yani bizdeki sorun ergen fazlalığı değil adalet eksikliği.

Zaten o katiller de sanmıyorum ki eksisozluk okusun.

Kadına saygıyı azaltır derseniz, buna varım
Ama ona da kızamıyorum, neden?
Burada yazan kocamdan dayak yiyorum ama seviyorum,
Kocam annesine gitmiyorum diye benimle 1 aydır küs hep kaynanam yuzunden, konuları şahsen benim saygımi daha çok azaltıyor.
Demekki saygı da hak edene.
Cinsiyetçi olmayacağız diye, sırf kadın olduğumuz için dokunulmazlık olmuyor.

Bu neden gerdi ki
Ekşi sözlük gibi yerler zaten fikir belirtmek düşünce belirtmek için yok mu?
Varsın türk kızları kaka desinler...

rahatsız oluyorsanız o içerikleri okumayın ya
Genelde bizim milletimiz bence övülmeyi seviyor...
Olmayınca hemen bir rahatsız olmalar...

kadın şiddeti ayrı olay bence ya bunla bağdaştırılması saçma
Kadın şiddeti evresel bir olay haberleri okumuyormusunuz?

Sadece kadınları değil ya herşeyi eleştiriyorlar herseye muhalefetler bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyorlar ki başarılı da oluyorlar Şimdi gir bak bir tane olumlu başlık yok gündemde

Ahajfjsjf he çok kıymetli vakitlerini atom parçalamaya, aya uydu göndermeye, galyum tabancası yapmaya harcıyorlar cünkü.
Nesini ciddiye aldınız anlamadım.

Kadın cinayeti bundan artmaz.
Kadın cinayeti artar cünkü yaptıklarında yeterince ceza almazlar.
Cünkü hafifletici sebepler, iyi hal indirimi derken, 3-5 Yıl yatip çıkarlar
Yani bizdeki sorun ergen fazlalığı değil adalet eksikliği.

Zaten o katiller de sanmıyorum ki eksisozluk okusun.

Kadına saygıyı azaltır derseniz, buna varım
Ama ona da kızamıyorum, neden?
Burada yazan kocamdan dayak yiyorum ama seviyorum,
Kocam annesine gitmiyorum diye benimle 1 aydır küs hep kaynanam yuzunden, konuları şahsen benim saygımi daha çok azaltıyor.
Demekki saygı da hak edene.
Cinsiyetçi olmayacağız diye, sırf kadın olduğumuz için dokunulmazlık olmuyor.
O değil de galyum tabancasını google'ladım ben ya. :KK9:

basliga istinaden de,
Herkes kadınları rahat bıraksın.
Bu ulkede bayılırlar kadınların üzerinden konusmaya.
Din kadınların üzerinden tartışılır,
Siyaset kadınların üzerinden tartışılır,
Sosyoloji kadınlar üzerinden konuşulur.
Yahu bu devletin kadının doğurma şekli ile ilgili politikası var 🤣
Sorun gerçekten eksiciler mi?
Neyse bugün de sevmedigim bir güruhu savundum çok şükür.

Back
X