Ekşi :)

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar 8haftalik hamileyim iki gundur canim hep turşu istiyo sürekli turşuyla geziyorum evde bir tane oglum var saglikli olsun once ama kiz cok istiyorum kizi olupta tursu isteyen oldumu sizce benim kizimmi olucak.

Ben o deyimlere pek inanmiyorum canim eksi yersen kiz tayli yersen erkek falan bende senin gibiydim hamile kalmadan once normalde tatli hastasi bi insandim hamile kaldiktan sonra tatlidan tiksinmeye basladim habire eksi canim cekiyordu tursu yiyodum her ogun, salata yaptigimda eksilikten kimse yiyemiyodu benden baska son bi haftadir da ne olduysa bu seferde tatli istegim artti surekli kekler pastalar aklimda hamilelik bence cok tuhaf bi surec bi gun oyle bi gun boyle :) ama sunu soyliyeyim annem bana da kiz kardesime de hamileyken tek aserdigi sey limonmus diyo kiloyla limon yiyordum.

Ben inanılmaz şerbetli tatlı yedim ekşi hiç yemedim ve aci yedim kızım olcak o vücuda göre değişiyor canım bende erkek zannettim hep oyuzden alakası yokmus

Annem bende hep mide bulantisi cekmis ama cani bi kere tursu cekmis :) bi oglan bi kiz cocuk ister herkes ama saglikli olsun anneside gerisi bos :) sonucta ikiside evlat

Hamileligimin başından beri eksi seyler canim istiyor surekli. Ama oglum olacak. Eksi tatli ile cinsiyet tutmuyor

''Ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşi doğur ayşeyi'' derler büyükler

Ben tatlıya bayılırdım, bir adet döneminde bile 20 haftalık hamileliğimden fazla tatlı yiyordum eminim. Bizim atli 20 haftalık oldu ama tatlı yok hala bende

o bunyeyle alakali galiba bence canim ben normaldede tatliyi pek sevmem hamileykende normalde nasilsam onlari istedi canim eksi yemeyi daha cok seviyorum..sadece bir kere helva cekti canim..oglum olcak nasipse..

Demekki alakasi yokmuş bunu anlamiş bulunmaktayiz :) boşa heveslenmiym ben.

Ben alakasi olduguna inaniyorum..en azindan buyuk cogunlukta tutuyor..inanilmaz derecede eksiye dustum,tursuyu goturuyorum resmen
Kizcem olacak insallah
Allah isteyenlere nasip etsin..saglikla gelsinler insallah

Bnde asiri derecede limon bol eksili salata tursu ilk 3 ay bi tek bunlari canim istiodu ve bnmde Allah izin verirse prensesim olacak :)

Benim canim ilk tursu cekmisti.tursu gelincede yememistim...
Erkek bebek benimki

Ye ekşiyi cikar eyseyi diyonuz yani :))

Kizlar 8haftalik hamileyim iki gundur canim hep turşu istiyo sürekli turşuyla geziyorum evde bir tane oglum var saglikli olsun once ama kiz cok istiyorum kizi olupta tursu isteyen oldumu sizce benim kizimmi olucak.
Ay içim yandı turşu yemekten. Ve nar çok istedi canım ekşi ekşi. Kız bekliyorum hayatıö

Ki
Ay içim yandı turşu yemekten. Ve nar çok istedi canım ekşi ekşi. Kız bekliyorum hayatıö
kiz benimde yandi suyunu ayri tursuyu ayri yiyorum ve su icmekten miydem patliycak cogunluk kiz hadi bklm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…