- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Kalçalarım da kocaman oldu. O yüzden de kız demişlerde bana :)Ki
kiz benimde yandi suyunu ayri tursuyu ayri yiyorum ve su icmekten miydem patliycak cogunluk kiz hadi bklm.
Peki kizmi ?Kalçalarım da kocaman oldu. O yüzden de kız demişlerde bana :)
Evet c anım :)Peki kizmi ?
Ne guzel allah saglikli dogum versin.Evet c anım :)
Bilmiyomki canim cogunluk erkek zaten bu sene banada erkekmiş gibi geliyor.Çayı şekersiz içen ben şekersiz çay içemez oldum o kadar tatlıya düştüm cuma günü cinsiyet öğrenicem bakalım ne diyecekler ama ben bir bağı olduğunu düşünmüyorum
Bilmiyomki canim cogunluk erkek zaten bu sene banada erkekmiş gibi geliyor.
Konunu gordum canim ben senin paylasimlarina hep bakiyorum her ani farkli bi sitres heyecan o ilk testi koydugun gunu hatirliyorum yorumlamiştik 9ay bebis dogana kadar bu sitres bitmiycek ben pek anlamam utrason resimlerinden canim.Acilde farklı bir konu için bakıldı ama resim verdiler bilmiyorum ben bundan bir şey anlamadım ama bakanlar erkek dediler cuma bir daha gidicem
Amin canım. Allah herkesin gönlüne göre versin :)Ne guzel allah saglikli dogum versin.
Vala canım ben hamıle oldgmu lımon yedıgmde anladm bıldıgın lımonu portalak gıbı yemeye basladım gıttım test yaptm hamıleym ve kızım olduKizlar 8haftalik hamileyim iki gundur canim hep turşu istiyo sürekli turşuyla geziyorum evde bir tane oglum var saglikli olsun once ama kiz cok istiyorum kizi olupta tursu isteyen oldumu sizce benim kizimmi olucak.
Konunu gordum canim ben senin paylasimlarina hep bakiyorum her ani farkli bi sitres heyecan o ilk testi koydugun gunu hatirliyorum yorumlamiştik 9ay bebis dogana kadar bu sitres bitmiycek ben pek anlamam utrason resimlerinden canim.
İnş canim ben sitres yapmiyorum yaa orda ne oldugunu bilmiyoruz rabbime emanetler sonrada bize :)Teşekkür ederim canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok stresli bir dönem bakalım nasıl geçecek onca ay :) dilerim daha fazla stres yaşamayız.
Evet canim iki hafta once ogrendim oglum olcak nasipse.Zehna67 cnm ogrendin mi cinsiyetini? Nen buyuk oglumda deli gibi eksi yedim. Ufak oglumda ekside yedim hamurisi de cok severdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?