- 14 Temmuz 2022
- 79
- 118
- 8
- 25
- Konu Sahibi Blue sailor
Hayatıma hiç ciddi birisi girmedi henüz. Hatta birisi girmiş bile sayılmaz. Yaşıtlarım sürekli beraberlikleri hakkında konuşup paylaşıyorlar. Bana sadece onların romantik hayatını ya da sorunlarını dinlemek düşüyor. Bunu çok istediğimden değil ama iş ciddiye binmese bile sadece sohbet edebileceğim bir adamla tanışsam diyorum bazen. Çünkü karşı cins konusunda tamamen bilgisiz kaldım gibi. Bir erkekle konuşurken bile anormal geliyor. O da bir insan sakin ol diye telkin etmeme rağmen, kendimi rahat hissetmiyorum.
Erkekler de hiç adım atmıyor. Güzel bir kadın değilim belki de ama itici birisi de değilim. Onlar sadece internet üzerinden yazıyor, amaçları da belli. Kendim adım atmaya da çekiniyorum.
Sitede yeniyim ama fark ettim ki birçok kadının ilişkisi var ya da evli. Partnerlerinizle nasıl tanıştınız? Hep onlar mı size ilk adımı attı?
Erkekler de hiç adım atmıyor. Güzel bir kadın değilim belki de ama itici birisi de değilim. Onlar sadece internet üzerinden yazıyor, amaçları da belli. Kendim adım atmaya da çekiniyorum.
Sitede yeniyim ama fark ettim ki birçok kadının ilişkisi var ya da evli. Partnerlerinizle nasıl tanıştınız? Hep onlar mı size ilk adımı attı?