Eksik aşk hayatı

Blue sailor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
79
118
8
25
Hayatıma hiç ciddi birisi girmedi henüz. Hatta birisi girmiş bile sayılmaz. Yaşıtlarım sürekli beraberlikleri hakkında konuşup paylaşıyorlar. Bana sadece onların romantik hayatını ya da sorunlarını dinlemek düşüyor. Bunu çok istediğimden değil ama iş ciddiye binmese bile sadece sohbet edebileceğim bir adamla tanışsam diyorum bazen. Çünkü karşı cins konusunda tamamen bilgisiz kaldım gibi. Bir erkekle konuşurken bile anormal geliyor. O da bir insan sakin ol diye telkin etmeme rağmen, kendimi rahat hissetmiyorum.
Erkekler de hiç adım atmıyor. Güzel bir kadın değilim belki de ama itici birisi de değilim. Onlar sadece internet üzerinden yazıyor, amaçları da belli. Kendim adım atmaya da çekiniyorum.
Sitede yeniyim ama fark ettim ki birçok kadının ilişkisi var ya da evli. Partnerlerinizle nasıl tanıştınız? Hep onlar mı size ilk adımı attı?

Hayatıma hiç ciddi birisi girmedi henüz. Hatta birisi girmiş bile sayılmaz. Yaşıtlarım sürekli beraberlikleri hakkında konuşup paylaşıyorlar. Bana sadece onların romantik hayatını ya da sorunlarını dinlemek düşüyor. Bunu çok istediğimden değil ama iş ciddiye binmese bile sadece sohbet edebileceğim bir adamla tanışsam diyorum bazen. Çünkü karşı cins konusunda tamamen bilgisiz kaldım gibi. Bir erkekle konuşurken bile anormal geliyor. O da bir insan sakin ol diye telkin etmeme rağmen, kendimi rahat hissetmiyorum.
Erkekler de hiç adım atmıyor. Güzel bir kadın değilim belki de ama itici birisi de değilim. Onlar sadece internet üzerinden yazıyor, amaçları da belli. Kendim adım atmaya da çekiniyorum.
Sitede yeniyim ama fark ettim ki birçok kadının ilişkisi var ya da evli. Partnerlerinizle nasıl tanıştınız? Hep onlar mı size ilk adımı attı?

Yani tamam %90ının niyeti belli olabilir ama niye internetten yazan her erkeği aynı kefeye koydunuz 🙈
Eşimle internetten tanıştım (tabi neredeyse 12 sene önce) Benzer bir forum sitesinde bir şiir için yorum yazmıştı, benim yorumum dikkatini çekmiş falan derken şiir üzerinden başlayan muhabbet şuan bebek bekliyoruz 😅
Tabi ki başta arkadaşça başladı, baktık sohbet etmek yetmiyor falan derken ilk adımı o attı ama tanıştıktan 3-4 ay sonra başladı ilişkimiz. Hee o adım atmasaydı ben atardım çünkü gerçekten düşünceleri, sohbeti çok hoşuma gidiyordu. 🥰

Merhaba güzellikle olmuyor bunlar zaten auranizi yukseltmeye calisin ,
Ben esimle bir kez karsilastik orda bana konsmaya çalıştı konusmadm ben daha sonra pisman oldum internet uzernden istek atıp geri cektim tabi bu onu gormus o bana tekrar gönderdi konsmaya basladik ama tabi cevresini tanyordum küçük br yerde kaliyoruz zaten niyetiyle ilgili sıkıntım yokdu ondan konusmaya baslarken cekinmedim
Auranizi yükseltmek le ilgli internet üzerinden bseyler okuyabilir siniz

Yani tamam %90ının niyeti belli olabilir ama niye internetten yazan her erkeği aynı kefeye koydunuz 🙈
Eşimle internetten tanıştım (tabi neredeyse 12 sene önce) Benzer bir forum sitesinde bir şiir için yorum yazmıştı, benim yorumum dikkatini çekmiş falan derken şiir üzerinden başlayan muhabbet şuan bebek bekliyoruz 😅
Tabi ki başta arkadaşça başladı, baktık sohbet etmek yetmiyor falan derken ilk adımı o attı ama tanıştıktan 3-4 ay sonra başladı ilişkimiz. Hee o adım atmasaydı ben atardım çünkü gerçekten düşünceleri, sohbeti çok hoşuma gidiyordu. 🥰
Sizin adınıza sevindim. Ancak benim elimden gelmiyor aksini düşünmek. İnternet üzerinden olan arkadaşlıklara bile yarın biter gözüyle bakıyorum. Erkekler de bana hep aynı denk geldi sanırım. Beşinci dakikadan sonra hepsi fotoğraf istiyor ya da ses duymak. Yani güven vermiyorlar. Aynı şekilde internetten kaç kadına yazdıkları da ayrı bir şüphe kaynağı. Maalesef önyargı ama elden bir şey gelmez.

Merhaba güzellikle olmuyor bunlar zaten auranizi yukseltmeye calisin ,
Ben esimle bir kez karsilastik orda bana konsmaya çalıştı konusmadm ben daha sonra pisman oldum internet uzernden istek atıp geri cektim tabi bu onu gormus o bana tekrar gönderdi konsmaya basladik ama tabi cevresini tanyordum küçük br yerde kaliyoruz zaten niyetiyle ilgili sıkıntım yokdu ondan konusmaya baslarken cekinmedim
Auranizi yükseltmek le ilgli internet üzerinden bseyler okuyabilir siniz
Teşekkürler deneyeceğim aura yükseltmeyi.

Sizin adınıza sevindim. Ancak benim elimden gelmiyor aksini düşünmek. İnternet üzerinden olan arkadaşlıklara bile yarın biter gözüyle bakıyorum. Erkekler de bana hep aynı denk geldi sanırım. Beşinci dakikadan sonra hepsi fotoğraf istiyor ya da ses duymak. Yani güven vermiyorlar. Aynı şekilde internetten kaç kadına yazdıkları da ayrı bir şüphe kaynağı. Maalesef önyargı ama elden bir şey gelmez.

Yani şu dönemde nasl bilemem tabi ama eşim dışında da kız/erkek bir sürü arkadaşım oldu internetten.
Hatta bir erkek arkadaşım var o kadar iyi anlaşıyoruz ki ablasıyla falan da sonra samimi olduk, benim diğer arkadaşlarımla falan da tanıştılar. Olmaz diye bir şey yok bence. 🤷🏼‍♀️
Sadece benim değil eşimin de zamanında internetten tanıştığı arkadaşları var. Bir arkadaşının düğününe başka şehire birlikte gitmiştik ve ilk defa düğünde canlı canlı görmüşlerdi birbirlerini. Sonra kızla bende arkadaş oldum bayaa araşırız, görüşürüz falan 🙈

Yaşınız kaç
Arkadaşlarinizin tek muhabbeti aşk ve sevgilileri mi?
Tek muhabbet değil ancak her muhabbetin sonu bu noktaya geliyor. Bir sorun yaşadıklarında sürekli aynı şeyi birçok kez anlatıyorlar. Ya da güzel bir anı yaşadıklarında... Artık aşk hayatı dinlemekten sıkıldım. Özellikle kendi deneyimim yokken daha sıkıcı geliyor. Hiçbir şekilde empati kuramıyorum.

Yani internetten tanışacaksan da aynı şehirden ve mümkünse ortak arkadaşlarınızın olduğu biri olsun. Bende önyargılıydım hep internetten tanışmaya önceki sevgililerim hep okuldan vs. tanıştıklarımdı. Ama 10 gün önce ilk defa birini beğenip ilk ben ekledim. Küçük bi şehirdeyiz ve ortak arkadaşımız falan vardı ama ilk mesajı o attı hatta geçen gün görüştük biçok ortak tanıdığımız da çıktı böyle olunca insan daha da güveniyor o kişiye. Yani çok meçhul birilerine kapılmayın internette dikkatli olun ama neden olmasınki

Online olmuyor kesinlikle diyorsaniz disardan bakicaksiniz mecbur. Sosyal etkikinlikler kurslar hobiler boyle alanlara bakicaksiniz. Guzel giyinin, bakimli olun gulun eglenin ortak alaniniz aniniz olan kisiyle cok daha kolay iliski baslar. Ilk erkek gelsin isterseniz de isveli cilveli guzel bakislar atarsaniz gelir adam.

Online olmuyor kesinlikle diyorsaniz disardan bakicaksiniz mecbur. Sosyal etkikinlikler kurslar hobiler boyle alanlara bakicaksiniz. Guzel giyinin, bakimli olun gulun eglenin ortak alaniniz aniniz olan kisiyle cok daha kolay iliski baslar. Ilk erkek gelsin isterseniz de isveli cilveli guzel bakislar atarsaniz gelir adam.
İşve? cilve? Ben odun gibi birisiyim, hem de soğuğum biraz. Yine de işe yarıyorsa bir denenebilir.

Sizin gibi bir arkadaşım var o mesela kendisiyle ilgilenenlerle asla ilgilenmez beğenmez hep kulp bulur. Ee haliyle onun ilgilendikleri de kendiyle ilgilenmiyor. Sonucunda çok yalnızım neden böyle çirkin miyim diye üzülüyor. Size tavsiyem sizinle ilgilenen biriyle konuşun illa oluyordur bu yakın çevrenden vs vs kendiniz birinden hoşlanabilirsiniz gülümseyebilir iş vs ortamında günaydın falan diyebilirsiniz bir sohbet başlamış olur ama karşıdan adım bekleyin genelde

Daha 22 yaşındasın sitedeki yaş doğru ise
Sizin yaşlarda genelde çok isteyince olmuyor
İlla biri olsun diye bakarsan olmuyor
Bence akışına bırak
Kendine bak
Sosyal ortamlarda daha çok zaman geçir
Ve en önemlisi özgüvenli biri ol

Bu işler tamamen nasip kısmet ve de ortak bir ilgi alanı vs. çok önemli bence..Bende eşimle geçen sene motosiklet aşkı vesilesiyle tanıştım. 🏍 Aynı motosiklet kulübünün etkinliğine katılmıştık sonra instagramdan ekleşip yazışmaya gruptan ayrı görüşmeye başladık…Aynı şeylere ilgi duyunca hem konuşup kaynaşacak çok konu oluyor,hem beraber zaman geçirmek daha kolay oluyor. İmkanlarınız çerçevesinde sosyalleşin bence. Bir hobi kursu,etkinlikler,spor salonu vs. tarzı yerler olabilir mesela… benim bir arkadaşım kocasıyla benzinlikte tanışmıştı 😂

Back
X