• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksik Bir Şeyler

Yeni boşanmış bir bilirkişi olarak konuya giriş yapıyorum😂 1 yıl nerdeyse oldu. Çok kısa bir süre önce flört ettiğim adam canımın içi dedi ve ben anksiyete krizi geçirecektim. Nefes alamadım bir an. Çünkü tekrar ilişki yaşamak beni ölesiye korkutuyor şu an. Siz maalesef bekarlığa uyum sürecinde ona yardımcı olacaksınız. Kamu spotu:Yeni boşanmış kişilerden kaçın arkadaşlar😂

Yeni boşanmış bir bilirkişi olarak konuya giriş yapıyorum😂 1 yıl nerdeyse oldu. Çok kısa bir süre önce flört ettiğim adam canımın içi dedi ve ben anksiyete krizi geçirecektim. Nefes alamadım bir an. Çünkü tekrar ilişki yaşamak beni ölesiye korkutuyor şu an. Siz maalesef bekarlığa uyum sürecinde ona yardımcı olacaksınız. Kamu spotu:Yeni boşanmış kişilerden kaçın arkadaşlar😂
güzel kamu spotu olmuş :D

ben kendi eski sevgilimle konu sahibinin eski sevgilisini çok yakın buldum tavır konuşmalar evlilikten kaçma, evlilik konusu açılınca konu değiştirme falan. Sonuçta bu kadınla önceden bir tanıŞıklığı bir ilişki yürütmüşlüğü ama onunla evlenmemişliği var. Boşanan bir insan için yeniden evlenmek zaten zorken daha önce deneyip ama ilişkiyi bile yürütemediği bir insanla evlenmeyi düşünmesi daha zor sanırım.

Sizin yoruma %100 katılıyorum, daha önce de boşanmış ex sevgiliyle ilgili yorumunuzu görmüştüm kaç kez beğensem az.

Bazı boşanmış erkekler (hepsi değil tabi ki) kafayı yakmış oluyor, kesinlikle değil evlenmek bağlanmak istemiyor, işe sevgililik adını koymak bile istemiyor. Benimki bana bağlanmaktan çok korkuyorum, ilişki istemiyorum, evlenmeyi hiç düşünmüyorum travmalıyım sağlıklı değilim demişti. Sonuç popişe tekme oldu tabi :halay:

Sizin yoruma %100 katılıyorum, daha önce de boşanmış ex sevgiliyle ilgili yorumunuzu görmüştüm kaç kez beğensem az.

Bazı boşanmış erkekler (hepsi değil tabi ki) kafayı yakmış oluyor, kesinlikle değil evlenmek bağlanmak istemiyor, işe sevgililik adını koymak bile istemiyor. Benimki bana bağlanmaktan çok korkuyorum, ilişki istemiyorum, evlenmeyi hiç düşünmüyorum travmalıyım sağlıklı değilim demişti. Sonuç popişe tekme oldu tabi :halay:

Ben de bu yoruma %100 katılıyorum 😇 en iyisini yapmışsınız ben çok zaman kaybettim onda, onun suçu yoktu ben gördüğümü düzeltmeye çalışmıştım çok şükür kurtulmuştum sonunda.

genelleme yapmamak lazım ama geneli böyle maalesef 😑

benimki allahtan sevgilim olduğunun farkında :D

Bu arada, evliliği kesinlikle düşünmüyorum diyen kişilerin, o an hayatlarında ya kimse yok yada hayatlarındaki kişi ile evlenmek istemediklerini düşünüyorum. Gerçekten sevdiği, iyi anlaştığı, kaybetmek istemediği birine, kimse evlenmeyeceğim diye tutturmaz. Sizin daha yeni konu sahibi, aradan 1 2 yıl geçer, herşey iyi gidiyordur , evlenmek istersiniz siz, erkek arkadaşınız hala ben düşünmüyorum deyip kenara çekiliyorsa sizi sevmiyordur bence.

Bu arada, evliliği kesinlikle düşünmüyorum diyen kişilerin, o an hayatlarında ya kimse yok yada hayatlarındaki kişi ile evlenmek istemediklerini düşünüyorum. Gerçekten sevdiği, iyi anlaştığı, kaybetmek istemediği birine, kimse evlenmeyeceğim diye tutturmaz. Sizin daha yeni konu sahibi, aradan 1 2 yıl geçer, herşey iyi gidiyordur , evlenmek istersiniz siz, erkek arkadaşınız hala ben düşünmüyorum deyip kenara çekiliyorsa sizi sevmiyordur bence.

Boşanmış erkeklerde farklı bence panpa. Benim bir tanıdık var, 38 yaşında boşanmış 2 çocuklu bir erkek. Asla aşık olmak istemiyorum diyordu günübirlik ilişkiler yaşıyordu. Sonra aşık oldu😊 2 yıl birliktelikten sonra kız ya evlenelim ya ayrılalım dedi. Evlenmeyi asla istemediği için ayrıldılar. O ara ekşisözlüğe ayrılıkla ilgili 864335 şey yazdı, ne zaman arasak sorsak mutsuzu, içine kapandı, bir kez arkadaş toplantısında yanımızda ağladı... kadınlar ayağa kalkıp yola devam edebiliyor ama boşanmış erkekler bazen aşkını kaybetmek pahasına evlenmekten kaçıyor. Acaip bir kafa yani. Aşktan kaçanı, sevmeye başladım o yüzden kaçtım diyeni... bağlanmam diyen erkekten kaçmak gerek bir yol olmuyor.

Boşanmış erkeklerde farklı bence panpa. Benim bir tanıdık var, 38 yaşında boşanmış 2 çocuklu bir erkek. Asla aşık olmak istemiyorum diyordu günübirlik ilişkiler yaşıyordu. Sonra aşık oldu😊 2 yıl birliktelikten sonra kız ya evlenelim ya ayrılalım dedi. Evlenmeyi asla istemediği için ayrıldılar. O ara ekşisözlüğe ayrılıkla ilgili 864335 şey yazdı, ne zaman arasak sorsak mutsuzu, içine kapandı, bir kez arkadaş toplantısında yanımızda ağladı... kadınlar ayağa kalkıp yola devam edebiliyor ama boşanmış erkekler bazen aşkını kaybetmek pahasına evlenmekten kaçıyor. Acaip bir kafa yani. Aşktan kaçanı, sevmeye başladım o yüzden kaçtım diyeni... bağlanmam diyen erkekten kaçmak gerek bir yol olmuyor.
Çok saçma gerçekten, nasıl bir psikoloji içindeler acaba? Aşık olmaktan korktum, sevmekten korktum ayrıldım diyenleri duyuyorum ben de arada ama hep bahane olduğunu, ayrılma isteklerine kılıf olarak uydurduklarını düşünürdüm. Kadınlar belki, anne olma isteği, yaşım geçiyor düşüncesi ile daha mı açık olabiliyorlar yeniden evlilik fikrine?
Ben 6 ay evli kaldım, 10 ay önce boşandım. Boşandığım gün bile, ben yine evlenirim, evlilik güzel, doğru kişi olursa hiç düşünmem diyordum, öyleyim şuanda hala :)

Çok saçma gerçekten, nasıl bir psikoloji içindeler acaba? Aşık olmaktan korktum, sevmekten korktum ayrıldım diyenleri duyuyorum ben de arada ama hep bahane olduğunu, ayrılma isteklerine kılıf olarak uydurduklarını düşünürdüm. Kadınlar belki, anne olma isteği, yaşım geçiyor düşüncesi ile daha mı açık olabiliyorlar yeniden evlilik fikrine?
Ben 6 ay evli kaldım, 10 ay önce boşandım. Boşandığım gün bile, ben yine evlenirim, evlilik güzel, doğru kişi olursa hiç düşünmem diyordum, öyleyim şuanda hala :)

O tip erkeklerin kafa milyon anlamak mümkün değil.
Kadınlar kötü olaylar hiç olmamış gibi yapabiliyor, bence kadın psikolojisi çok çok sağlam. Aşktan kaöan kadın hiç duymadım ben de. Aşk çok çok kıymetli bir şey, bulunca tutunmak gerek kadınlar da kıymetini biliyor. Bu tanıdık abimiz de boşanlaı çok oldu yani 8-10 yıl olmuştur. Boşanalı 10 yıl olmuş hala daha neyin travması allah aşkına bana çok saçma gelmişti.
Ona da aşk çok değerli neden göz göre göre kaybediyorsun, neden mutluluğun kaçıp gitmesine izin veriyorsun demiştim. O da olsun, aşk olmasa da olur ben sadece kariyerimle ilgiliyim demişti. Bilemedim yani erkekler için aşk olmasa da olur konumunda olabiliyor belki....anlamak mümkün değil bu herifleri topunun adı batsın :halay:

O tip erkeklerin kafa milyon anlamak mümkün değil.
Kadınlar kötü olaylar hiç olmamış gibi yapabiliyor, bence kadın psikolojisi çok çok sağlam. Aşktan kaöan kadın hiç duymadım ben de. Aşk çok çok kıymetli bir şey, bulunca tutunmak gerek kadınlar da kıymetini biliyor. Bu tanıdık abimiz de boşanlaı çok oldu yani 8-10 yıl olmuştur. Boşanalı 10 yıl olmuş hala daha neyin travması allah aşkına bana çok saçma gelmişti.
Ona da aşk çok değerli neden göz göre göre kaybediyorsun, neden mutluluğun kaçıp gitmesine izin veriyorsun demiştim. O da olsun, aşk olmasa da olur ben sadece kariyerimle ilgiliyim demişti. Bilemedim yani erkekler için aşk olmasa da olur konumunda olabiliyor belki....anlamak mümkün değil bu herifleri topunun adı batsın :halay:
amin :D

Merhaba Kadınlar Kulübü Kadınları.
Hüsnü Arka'nın bir şarkısı var ya eksik bir şey mi var? Bu aralar bende o şarkı gibi hissediyorum kendimi.

''Eksik bir şey mi var hayatımda
Gökyüzü bazen ciğerime doluyor.''

Çok sevdiğim bir sevgilim var. Çocukluk aşkım o benim. Birlikte olmuştuk bir süre sonra ayrıldık ben büyüdüm o büyüdü. Hayatımıza başkaları girdi. O evlendi ayrıldı. Dünyalar tatlısı bir evladı var. 1 sene kadar önce ayrılmış.

Benim hayatıma birileri girdi çıktı kah oldu kah olmadı. Okulum bitti iş hayatına atıldım. Değiştim bende elbet o zamanlar ki kız değilim. Ama işte bir şeyler oldu ve biz yeniden denk geldik.

Bir süre belirsiz bir şekilde ilerledik ben de açıkça ben senin bu limandaki sevgilin değilim gidip geldikçe yorma beni dedim. Konuşmalarımızın çoğu eski eşi çevresinde dönüyordu. Her yerden engelledim iletişimi kestim ama bir şekilde günler sonra tekrar ulaştı bana ve denemek istediğini söyledi. Son bir şans verdim kendisine. Çünkü daha önce yıllar önce ki ayrılıklarımızda hep ben çabalıyordum barışmak için ve gerçekten istemediği zaman çabalamayacağını bildiğim bir adam olduğu için kendisine de dedim son şans. Tamam pişman olmayacaksın dene gör dedi.

Tekrardan denemeye başladık. Halen onca zaman sonra yeniden heyecanlanıyorum. Eskiden aramayan adam gün içinde defalarca arar yazar oldu. Çoğu zaman ben yazmam bile o yazar. Ve bir de şu var ki kendi işimi kurayım diye benimle ortak oldu kafam da öyle bir plan yokken ileride de rahat bir hayatım olsun diye benim için çabalıyor.

2-3 günde bir görüşüp vakit geçiyoruz. Özlediğini söylüyor, ten uyumu olarak da çok iyiyiz. Ama gel gelelim ağzından özledim ve canım dışında güzel bir söz duyamıyorum. En duyduğum güzel kelime özledim. Ha bir de kuzum der. Bundan ibaret. Ee! bir süre sonra asker arkadaşım gibi hissediyorum kendimi. Söylüyorum ben bunca senedir böyleydim biliyorsun bu tarz kelimeleri kullanamıyorum diyor. Biliyorum çünkü birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki kaşını oynatmasından ne diyeceğini anlıyorum. Başkası varken yanımızda mesela o kişiye bir şey anlatırken de ''Sabahvesen'' bilir benim o huyumu der.

Ama işte eksik bir şeyler var. Belki şuan evliliği düşünmüyorum ama ileride elbet bende evlenip anne olmak isteyeceğim. 30'uma pek bir şey kalmadı. Onunsa kafasında evliliğe dair bir düşünce yok. Farklı şehirlerdeyiz zaten. Gidip geliyor sıklıkla. En son özledin mi geleyim mi dedi geldi. İleride evlendiğim zaman vs. diye bir kaç kere öyle genellemeli konuştum. En son yine kardeşimin olduğu bir ortamda da böyle bir konuşma geçti. Bozuldu açıkçası lafı değiştirdi hemen. Bunu bile bile neden başladın diyeceksiniz şimdi ama uzun zaman sonra bile halen yanında heyecanlandığım, göreceğim zaman sevinçten uçtuğum adam kendisi.

Kıskançtır kıskandığını hissettirir ama asla hayatımı kısıtlayacak kadar kıskançlığı yoktur. Geçen hafta deprem oldu ben çok kötüydüm ertesi gün babam varken çıktı geldi beni görmek için, kötü olduğumu bildiğinden merak ettiğinden. (Babamla başka bir sebepten tanışıklıkları vardı zaten.)

Dün sırf kendimi asker arkadaşı gibi hissettiğimi söyleyip soğuk davrandım. Kırk kere aradı ne oldu diye. Yok bir şey dedim. Sen böyle soğuk konuşmazsın ki benle dedi. Çünkü beni ben kadar tanıyor. Dün akşam eski eşinden laf açıldı yine. En sonunda eve gidince patladım yeter artık diye. Kasıtlı değildi gerçek hayattan örnekler vermek için lafı açınca kardeşine öyle konusu açıldı. Dikkat ederim kusura bakma dedi kırk kere. Hatalarını, sevmediğim şeyleri yüzüne vurup sevmiyorum diyebiliyorum keza oda öyle.

Ama işte sanki eksik bir şeyler var gibi ve ben çözemiyorum ne olduğunu :KK43:

Öyle anlatıp rahatlamak istedi.
Ben eksik şeyi söyleyim. Eski eşini duygusal olarak tamamen bitirememiş ve bu da doğal olarak sana yansıyor.

Bence emin olma. Karda yürür izlerini belli etmezler.

Bi de emin olduğun konusunu kesin " sana olan sevgisine emin olduğun " için söylüyorsun.

Biz kadınlar boyleyiz maalesef. Seviyor diye kendimizi kandirir her seyi sineye cekeriz.
Hayır kendim için demiyorum ya da ben seviyorum diye değil benim de kafamda acaba diye bir soru vardı yok değildi ama şuan burada açıklayamacağım bir sebepten dolayı o konuda netim

Evlenmek istediğini neden ona söylemiyorsun.
Bu konuda ne düşündüğünü bilmeye hakkın var o zaten biliyor senin evlilik isteyeceğini. Sen konuyu açmadıkça işine geliyor. Aç bakalımne diyecek.
Eksik olan şey de işte bu, geleceğe yönelik planınızın olmaması.
Küçük çocuğu olan yeni boşanmış bir adamla evlenmek istiyor musun gerçekten iyi düşün bunu da yazmadan geçmeyeyim.
Bekar en azından çocuksuz biriyle temiz bir başlangıç daha güzel olmaz mı

Evlenmek istediğini neden ona söylemiyorsun.
Bu konuda ne düşündüğünü bilmeye hakkın var o zaten biliyor senin evlilik isteyeceğini. Sen konuyu açmadıkça işine geliyor. Aç bakalımne diyecek.
Eksik olan şey de işte bu, geleceğe yönelik planınızın olmaması.
Küçük çocuğu olan yeni boşanmış bir adamla evlenmek istiyor musun gerçekten iyi düşün bunu da yazmadan geçmeyeyim.
Bekar en azından çocuksuz biriyle temiz bir başlangıç daha güzel olmaz mı
Bu konuyu karşıma alıp konuşacağım sadece zamanı var bir iki ay kadar ondan sonra bakalım

zamana bıraksan
Birkez karşına alıp duygularını beklentilerini paylaş ki seviyorsun sonuçta
Sürekli kötü şeyler düşünüp tavır yapıp ne kendini ne de karşındakini yor
Yeni boşanmış nasıl paldır külür karar alsın ailenle bile aynı ortamda bulunuyosa dememek ki kaçak göçek bişey yaşamak peşinde değil
Kaldı ki tam anlamıyla cinsellik de yaşamamışsınız bunca zaman amacı seni kullanmak olsaydı ısrar ederdi
Umarım sonu mutluluk olur

Back
X