EKSİK BİR YANIM. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Benim Konularımi bilenler bilir..uzunca bir zamn oldu yazmayali. .baba evine tatile diye kandirilarak gonderilmistim. .sonrası gelme istemiyorum seni..sensiz daha huzurluyum demesiydi..hala mahkeme devam ediyor vazgeçmeye niyetim yok..yaşattiklarini hiç bir sekilde telafi edemez. .ama canlari yansın. .böyle bir plan kurarak bir genç kızın hayatıyla oynamalari. .sonrada eyvallah deyip gitmeleri yok bunu kabul edemem. .etmiyorum. .etmeyeceğim de..

Bu arada ben de ise girdim bir inşaat şirketinin muhasebesini tutuyorum. .kafam isteyken çok dolu. .çok yoğun bir gün geçiriyorum. .ama mutlu bir aile görünce duygusallık diz boyu..hemn lavaboya atıyorum kendimi. .çok ağliyorum daha dün böyle bir gün geçirdim. .belli etmiyorum. .hiçbir şekilde özel hayatımı anlatmıyorum. .öyle tenha yerlerde agliyorum. .

Benim neyim eksikti diyorum. .ben de mutlu olabilirdim. .beni sevip sahiplenen. .gözlerine baktıkça huzur dolu olduğum bir es benim de olabilirdi diyorum. .sonra teslim oluyorum kadere. Allah bilir diyorum. .o her şeyi bilir. .demek ki benim sınavım da buymus.

İlki elini tuttuğun güvendiğin onca yolu göze aldığın insan el oldu..başkalarının oldu ..
Ellerimi hiç bırakma derdim. .Bu duygularimi bedenimi hayallerimi onda kirlettim. ..

Bunu bana yaptığı için ne onu ne ailesini ne de bunda katkısı olan hiç kimseyi affetmeyecegim. .

6 haziran mahkeme. .Onların sahitleri dinlenecek. .21 haziran da ise benim mahkeme. .
Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin ..Rabbim utandirmasin. .
Öyle paylaşmak istedim ..Çünkü bana çok destek oldunuz. .her birinize ayrı ayrı tşk. Ederim....

Son düzenleme:
Allah her zaman gönlüne göre verir insallah. Vardir bundada bir hayir emin ol.

Sen de mutlu olacaksın hem de sana bunu yaşatanlardan trilyon kat daha mutlu olacaksın.
Asla karamsar olma, umutsuzluğa kapılma dua et.
Bana bunu nasıl yaşatırlar intikam alıcam falan da diye düşünme.
Allah herkesin yaşattıklarını aynen ona da yaşatıyor.
Ama sabırlı ol.
Mutlu olacağını düşünerek yaşa.
Hem mutlu ol, sevgiler :KK68:

İlahi adaletin terazisi şaşmaz emin ol herkes bir gün ama mutlaka bir gün yaptıklarının cezasını çekecektir siz hiç üzülmeyin bol bol dua edin kendinize Allah hayırlı kapılar açsın güzel insanları karşınıza çıkarsın inş

her ne kadar şer görünsede içersinde muhakka hayır gizli ve bu hayrı biz bilmeyiz ancak önüne çıkacaktır hayrın üzülme ilerde hepsini unutturacak kişi çıkacak karşına ve sen iyiki bitmiş diceksin

Yaşınız kaç? mutlu bir yuva kurabilirsiniz elbette ki bundan sonra da. her şey insanlar için ,bu hayata imtihan olmaya gedik sonuçta. sağlık olduktan sonra her zaman tekrardan mutlu olma şansımız vardır ayrıca

hayatınız bitmiş değil ki... yaşınız yazmıyor ama 70 yaşında olmanız lazım 'mutlu olabilirdim' diyerek tüm kapılar kapanmış gibi düşünmeniz için.
herşey düzelir.

Benim Konularımi bilenler bilir..uzunca bir zamn oldu yazmayali. .baba evine tatile diye kandirilarak gonderilmistim. .sonrası gelme istemiyorum seni..sensiz daha huzurluyum demesiydi..hala mahkeme devam ediyor vazgeçmeye niyetim yok..yaşattiklarini hiç bir sekilde telafi edemez. .ama canlari yansın. .böyle bir plan kurarak bir genç kızın hayatıyla oynamalari. .sonrada eyvallah deyip gitmeleri yok bunu kabul edemem. .etmiyorum. .etmeyeceğim de..

Bu arada ben de ise girdim bir inşaat şirketinin muhasebesini tutuyorum. .kafam isteyken çok dolu. .çok yoğun bir gün geçiriyorum. .ama mutlu bir aile görünce duygusallık diz boyu..hemn lavaboya attım kendimi. .çok ağladım daha dün. .belli etmiyorum. .hiçbir şekilde özel hayatımı anlamıyorum. .öyle tenha yerlerde agliyorum. .

Benim neyim eksikti diyorum. .ben de mutlu olabilirdim. .beni sevip sahiplenen. .gözlerine baktıkça huzur dolu olduğum bir es benim de olabilirdi diyorum. .sonra teslim oluyorum kadere. Allah bilir diyorum. .o her şeyi bilir. .demek ki benim sınavım da buymus.

İlki elini tuttuğun güvendiğin onca yolu göze aldığın insan el oldu..başkalarının oldu ..
Ellerimi hiç bırakma derdim. .Bu duygularimi bedenimi hayallerimi onda kirlettim. ..

Bunu bana yaptığı için ne onu ne ailesini ne de bunda katkısı olan hiç kimseyi affetmeyecegim. .

6 haziran mahkeme. .Onların sahitleri dinlenecek. .21 haziran da ise benim mahkeme. .
Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin ..Rabbim utandirmasin. .
Öyle paylaşmak istedim ..Çünkü bana çok destek oldunuz. .her birinize ayrı ayrı tşk. Ederim....

Dediğin gibi belki bu da senin sınavındı, ama artık geride bırakman gereken bir dönem bu.
Allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı derdi vermez, kimsenin de ahını kimsenin üzerinde bırakmaz.
Öyle bir ahir zamandayız ki, canı yananın hakkını bu dünyada görüyoruz artık...
Rabbim hayırları nasib etsin inşallah, makemenizin de senin lehine sonuçlanmasını dilerim.

Bakma, her mutlu gördüğünü sandığın insanlarda bile çatırdıyor birşeyler.
Hayat böyle, sorunsuz geçmiyor, problemsiz olmuyor.
O yüzden çokta üzüp yıpratma kendini ve hataları kendinde arama.
Kötü tiynetli insanlara denk gelmişsin ama bu demek değilki ileride karşına hep böyleleri çıkacak.
Bir gün elbet kıymet bilen birisi gelecektir hayatına, Allah'ta nasip etsin inşallah...

Kendinize acıkmaktan bi vazgeçin..
Sağlıklısınız..
Çalışıyorsunuz..
Aileniz var, yalnız değilsiniz..
Genceciksiniz ve yeni bir hayata başladınız..
Nasıl sürprizler gelecek bilmiyorsunuz henüz..
Değmeyen bir adam için bu melankolik haller yakışıyor mu size..
Olan oldu..
Karşınızdakiler karaktersizmiş..
Ne gereği var gereksiz duygusallığa..
Güçlü olun.. Umursamayın..

Kiyamam gizli gizli agliyorum yaziyinca kotu oldum Allah teala hakkinizda hayirlisini versin dunya ahiret mutlu etsin sizi dualarimdasiniz :KK200:

İlk konunu okudum gerçekten böyle bir adamdan ve aileden kurtulduğun için şükret ve hayatına bak.. sürekli olumsuz olma hayatına tabiki biri girecek ve mutlu olacaksın..

Her birinize ayrı ayrı çok tşk ederim.. bana çok iyi geldiniz. .geliyorsunuz. .

85 doğumluyum merak edenler için söylüyorum. . Hayat öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor. .ara ara duygulaniyorum. .sonra geçiyor. .bir ara film izlerken olmuştu ..beni bırakma diye birbirine sarılıp ağlayan eşler görünce. .Bu ve benzeri şeylerde duygulaniyorum işte. .ama geçecek inşallah. .
İnanıyorum Rabbim büyük. .bi namazlarimi kilamiyorum eskisi gibi..sadece dua etmekle olur mu ki..?
Bu da hep içimde. ..öyle şeyler işte. ..

85 doğumluyum merak edenler için söylüyorum. . Hayat öyle ya da böyle bir şekilde geçiyor. .ara ara duygulaniyorum. .sonra geçiyor. .bir ara film izlerken olmuştu ..beni bırakma diye birbirine sarılıp ağlayan eşler görünce. .Bu ve benzeri şeylerde duygulaniyorum işte. .ama geçecek inşallah. .
İnanıyorum Rabbim büyük. .bi namazlarimi kilamiyorum eskisi gibi..sadece dua etmekle olur mu ki..?

Yosuncugum ilk zamanlardaki mesajlarini hatirliyorumda baya yol kateddigini goruyorum ... mesajlarinda her kelimende suanki mesajindan cok daha bitik bir haldeydin ... gun gectikce alisiosun ki bu hic bisey alisicaksin dahada fazlaa ... bazi arkadaslarin dedigi gibi ayni falan degilsin .. cok dahada iyi olucaksin 31 yas nedirki insanin hayatinin baharii.. oyle biri cikacakki karsina bu sefer bu psikopattan kurtuldugun gunlere sukredeceksin ... o aglamalar tabiki olur arada ama gor bak onumuzdeki yil bu yildan cok daha iyi ve atlatmis durumda olucaksin canim ..

dibine kadar mutsuz olanalrı dua ile bir gün dibine kadar mutlu olduklarını çok gördüm
inşallah geçecek bu günler ve siz de onlardan biri olacaksınzı ,inşallah..

Konunuzu biliyorum bu adamı gerçekten çok mu seviyorsunuz yoksa takıntımı?unutmak için yardım alın, gezin, tozun, yani bir şekilde s**tir edin bu adamı hayatınızdan daha gençsiniz bir sürü bekar erkek var hatırlatırım.

Back
X