Eksiklik mi sorun mu?

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.095
12.159
498
35
MErhabalar,

Önceki konularımı okuyanlar bilir... Ailesizlik kötü bir durum.. her geçen gün bunun eksikliğini anlyıorum.

Bebeğim olsa dede diyebileceği, ananemin evine gidelim diyebileceği bir yer yok.

Eşimden başka kimsem yok.

başım sıkısınca arayabileceğim birisi yok.

Elbette arkadaşlarım var ama ...

Aile gibi değiller işte. Zor olan da bu ya...

Memleketim yok, annemi görsem bile ... gidebileceğim bir yer yok.

en çok koyanda suçsuz olmama rağmen suçluların bütün bunlara sahip olması ama benim kaybetmiş olmam.

huzurluyum ama mutlu olmam gerekirken mutsuzum.

Bir yanım eksik. Nasıl aşacağım bilmiyorum.

Bayramda evde yalnız kalıyorum.

Mutlu günümde yalnızım.

Kötü günümde de yalnızım.

Eşim destek ama ... Aynı değil sanki. Eksik hissediyorum işte.

Nazıl asacağım tüm bunları???

Belki çocuklarınız olsa o sevgi de çok başkaymis çünkü yerine gelmez ama en azından kalabalık olursunuz onları düşünürken yalnızlığınız hafiflerdi gibi geliyor Allah yardım etsin sabır versin inşallah

Eşinizin ailesi de mi yok? Varsa ve iyi insanlarsa onlara tutunsanız?

Yalan dünya, çok az insanın hayatı eksiksiz bence. Başkaları ile karşılaştırırsak aramız da ki herkes, işte benim de bu sebeple hayatım noksan diyebilecek bişeyler sunabilir. Yuvanızda huzurunuz daim olsun inşallah. Çocuklar ile çok renk katılacaktır hayatınıza. :)
.

Nasıl aşacaksın bunları;

Yanlız olmadığını bilerek, kaybetmeden kaybetmiş olmanın daha acı olduğunu bilerek, hiç kimsenin tam olmadığını bilerek, herkesin eksik olduğunu bilerek..

Ne acı ki bizi güçlendiren şeyler kendimizden daha kötü durumda olanlara bakarak şükretmek..

Haketmediği halde sahip olanların verdiği haksızlık duygusuyla mücadelenin tek yolu da İlahi Adalet'e sığınmak..

Yaşam hiç kimse için hiçbir zaman adil değil, hiç kimse dışardan göründüğü kadar değil..

Herkesin hayatinda dertleri var. Disardan kimi laylaylom gorunur kimi derdini acar. Yalnizlik zor ama ilk once bu durumu icinde kabullenmeye calis. Kabullenmek seni rahatlatacaktir. Allah saglik versin...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

En azından bir kişi de olsa sığınabilecek yeriniz var..

Hiç olmamasından daha iyidir.. =)

acı olan kısımda bu ikisi de hayatta.

O kadar yoruldum ki.. herkes bağırıp azarlıyor, hep bir şeylere mecburum.. yıllardır gülmek nedir kimdir bilmem.

İkinci adım değersiz sanki... Öyle hissediyorum ve içimde kırıldıkça kırılan ama bir türlü bitmeyen sürekli kırılan şeyler mevcut... Bitsin diyorum bitmiyor.

Susuyorum aldırış etmiyorum ... Ama bir an geliyor gözümden düşen bir damla öyle bir başağrısı oluyor ki... yaşıcaksın mecbur diyerek katlanıyorum...

Ama olmuyor işte.. Dert tasa değil sıkıntım...

Anne- baba... babalar günü geliyor ama baba diyebileceğim insan yok. olsa mı iyiydi hayır kendim tercih ettim bu hayatı.. dedim ya eskiden husursuzda olsam evim vardı ve ailem dediğim ve aslında olmayan insanlar vardı.

Şimdi sadece birşeylere mecburum. son nefesimi de verecek olsam mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…