• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

Yok😂şaka tek taraflı gülünen bir şey olduğunda son verilmeli.Eşi laftan anlamamış.Üstelik makyaj saç gitmiş.Hiç sevmem cıvık hareketleri.
aynen öyle bir siz savundunuz helal olsun kadın saçı makyajı kaç saat sürüyor hiçbir şey demeyip yüz verelim istiyor burdakiler sonunda ben suçlu oldum

niye hep kavga eder moddasınız yakıştıramadım demedim ki
ne alaka hanfendi mesleğe göre mi insan yargılıyorsunuz bu ülkede karısını öldüren doktorlar var
ben normal de böyle olmazdım ama bu kadar insan özellikle de siz o kadar üstüme geldiniz ki taştım
klavyeden herkes ne güzel sallıyorlar diğer konulara baktım hep bi konu sahibini suçlama üstüne gitme
konu açıyorsak yargılayın diye değil yalnız hissettirmeyin diye açıyoruz zaten yeterince yargılanmışız ki derdimizi paylaşma gereği duyuyoruz

İkiniz de sakalasmayi bilmiyorsunuz bari sakalasmayin. Su atma olayı nereye gelmiş ve daha önce de olmuş. Hala sakalara devam ediyorsunuz. Belli ki şaka kaldiramiyorsunuz eşinize söyleyin size karşı her zaman ciddi olsun bari.

ne alaka hanfendi mesleğe göre mi insan yargılıyorsunuz bu ülkede karısını öldüren doktorlar var
ben normal de böyle olmazdım ama bu kadar insan özellikle de siz o kadar üstüme geldiniz ki taştım
klavyeden herkes ne güzel sallıyorlar diğer konulara baktım hep bi konu sahibini suçlama üstüne gitme
konu açıyorsak yargılayın diye değil yalnız hissettirmeyin diye açıyoruz zaten yeterince yargılanmışız ki derdimizi paylaşma gereği duyuyoruz
Karşımda olsanız da aynını söylerdim emin olun. Siz kendinizi haklı görmekten başka bişey yapmıyorsunuz terapi alın dememe dahi laf ettiniz maalesef bu siteden bir fayda görmeyeceksiniz umarım terapi alırsınız

Back
X