- Konu Sahibi nutellaaa1775
-
Acıyorum demekle farkınız kalmadı
Demekki sende onu küçümsüyorsun
acımak o anlamda değil. ben konuşmasam kimse konuşmayacak. üzülüyorum. küçümsemekle ilgisi yok.saptırmayalım lütfen.
Ne diye saptırayım,seni tanımam etmem ne diye böyle bi derdim olsun
Görünen neyse onu yazdım
olmaz olur mu:)))
o kadar çok ki:)))
40 yaşında bile var bunlardan... tabii 40 yaşına gelince (genellikle) kendilerini değil, çocuklarını överler, başka çocuklarla kıyaslarlar...
daha geçen hafta başıma geldi:) kadın bana dedi ki benim çocuğum da senin ki gibi çalışsaydı o da alırdı en yüksek notu... (sanırım marifet çalışmadan en yüksek notu almak:) anlayamadım açıkçası)
bilemiyorum bu beni rahatlatmalı mı ama teşekkür ederim :)))
bazen acaba ben mi çok büyütüyorum yargılıyorum falan diyorum ama cidden bunalıyor insan.
zaten stresliyim, tonla yüküm, stresim var. bir de böyle sorunlar hiç çekilmiyor.
boşver takma, gül geç, çok rahatsız ediyorsa muhatap olma, çünkü muhatap olunca sinirleniyorsun ve dedikodusunu yapıyorsun. bu sefer sen de günaha giriyorsun. kalbini kirletmeye gerek yok. arkadaşına kötü de davranma, sadece muhatap olma, selam ver geç. sıkıntısı olursa yanında olursun, insanlığını yaparsın. aksini herkes yapar, ama sen Allahın hoşuna gideni yap :)
Farkederek veya farketmeden yaparız bunu. Bilhassa erkeklerdense dişiler arasında daha çok olur.
Bastırılmış yetişiriz çünkü. Demek istediklerimiz, yapmak istediklerimiz erkeklerin tekelinde yetişmişiz.
Bekârken babaya,abiye, evliyken kocaya itaat.
İçimize ittiğimiz 'ben varım' duygusunu doğal olarak başkasını ezerek tatmin etmeye çalışıyoruz.
Dengeliyoruz kendimizce.
Haksız mıyız?
dr görünmesini tavsiye et ...
Madem arkadaşınla bir tek sen konuşuyorsun,o halde onu uyarmayı dene.
Yaptığının farkında olmayabilir.Başkalarını üzdüğünü anlamayabilir.
Sen söylemezsen kim söyleyecek ? Bir de böyle bir durum var:)
Benim annemin bir arkadaşı,kızıyla damadına sıkıntı yaratıyordu.
Annem onun anlattıklarını bana anlattı.Ben de anneme arkadaşını uyarmasını,haksız olduğu zaman mutlaka belirtmesini söyledim.
Aynen sana dediğim gibi...Sen söylemezsen kim söyleyecek dedim:)
Öyle ya annem onunla yaşıt ve damadı var.Kendi kızı veya damadı söylese,saygısızlar,hayırsızlar diyecekti.
ünv. sınavına falan hazırlanıyorsun galiba, hıç takma hı hı de gec soyledıklerıne ya da arada bir boz kızı, mesela ne alaka canım manken gibi kız, erkeklerın hatta coğu kızın arayıp bulamadıgı guzel bir fizikle o birini bulamayacak da senle ben mi bulacagız de, boyunu bılmıyorum ama kendıne de taş at arada:) hıc kımse ıcın canını sıkma, degmıyor inan, hele ki o yaşlarda, ders calışmam lazım dıyıp uzaklaşmaya calış bence, gelecegın daha önemlı şu an. ayrıca kımseyı degıstıremeyız biz, o halinden memnunsa oyle sürer gider, kendisi bilir... Abla tavsıyesi sana: ileride gecmışe dönüp baktıgında alakasız insanlar için boşuna yıpratmışım kendımı diyor insan, senınki o boyutta olmasa da. kımseyi kırma, üzme, ama kımsenin de seni kırmasına üzmesine izin verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?