Çorbalar Ekşili Köfte Çorbası ( pınar yoğurt ile )

Son düzenleme:
Benimde düşündüğüm çorbam buydu hatta eşime fikrini sormuştum böyle böyle yarışma var hangi çorbamı daha çok beğeniyorsun diye kesinikle ekşili köfte çorban demişti ama sen yapmışsın ellerine sağlık canımm kısmet sanaymışş. Bende bulgur koyarım genelde çünkü pirinç pişince uzuyor falan köftenin içinden. Ben bunun salçalı bezelye, patateslisini de yapıyprum yine bulgur koyuyorum içine daha güzel oluyor bence de bulgurlu. Sunumda güzel başarılar dilerimm..

Son düzenleme:

saol canım :) ama sunum berbat ve ben farkındayım

Ama lütfen bir daha birşey paylaşırken bana sor ne yapacaksın diyeee olur mu çorbamı yapmışsın bir daha olmasınn dermişimmmm... yok yok gayet güzel iştee o kadar emek vermişsinnn

Sör başarılar tatlım bana sanki senindir gibi geliyor hayırlısı ahhhh ahhh bende katılacaktımki meydan kimselere kalmazdı neyse katılmcama göre artık yazabilirim 2 çorba vardı aklmda-Mantılı,terbiyeli işkembe ve kıtır ekmekli füme dil çorbası ,İşkembe çorbam için mahalle kasabı Muhittin abi de sponsor bilem olmuştu hani yaa :))))))))

muhittin ağabey fikri iyimiş

saol canım :) kazanmak istemıyorum, hak eden kazansın çünkü :) benden daha iyilerini gördüm

Zahmetli, ellerine sağlık canım, sunumda çok şeker, başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…