Çok teşekkür ederim kuzumÇok güzel görünüyor. Tamamen de el emeği, uğraştırıcı.
Nevroş yeminle ilk denememAllah'tan çorba yapmayı bilmiyorsun
Nana ellerine,emeğine sağlıkÇorban efsane olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Aferin sanaÇok teşekkür ederim kuzum
Nevroş yeminle ilk denememsizin dediklerinize gore yaptım terbiyesini çok teşekkür ederim canım
Dedimdi ya bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp, yoğurtlu terbiyeyi 4 kişiden ayrı ayrı öğrendim burdan, bu da benim kârım sanırımÇorba bilmeyen ,beceremiyorum diyen,yoğurtlu çorbayı bilmiyorum kesiliyor demiş halin buysa ,beceren halini düşünemiyorum bile. Çok güzel emek veren ,iştah çekici ,sunum desen güzel ,bir çorba seçmişsin .Ellerine sağlık .Yarışmada başarılar dilerim canım.
Çok teşekkür ederim kuzumnana kız döktürmüşsün yineçorban harika görünüyor
yarışmada başarılar canım
Kız ben oynamayı beceremem hiçHani çorba bilmiyordun kuzuzaten düğünlerde de en çok bilmiyorum diyenler oynarmis hesabı oldu seninki şaka bir yana çok güzel olmuş sabah sabah canım çekti inan
Bilmemek ayıp değil, ogrenmemek ayıptırellerine sağlık değişik bir çorba olmuş enfes görünüyor bu bilmemiş halinse düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim canımNanais canim ellerine saglik. Corban da sunumun da on numara olmus.Basarilar diliyorum
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor:) Başarılar dilerim
Süper gözüküyorDedimdi ya bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp, yoğurtlu terbiyeyi 4 kişiden ayrı ayrı öğrendim burdan, bu da benim kârım sanırımmutfağı çok seviyorum o yüzden keşke herşeyi bilsem de herşeyi yapsam çok teşekkür ederim canım
Kız ben oynamayı beceremem hiçteşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim canımSüper gözüküyor
Oynayalım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?