- Konu Sahibi Azeri kizi
-
patlıcanları aldık, en yakın zamanda deneyip yazacağım. umarım beceririm.:78:
bu arada fark ettim ki, bir de içli köfte tarifi ekledim aboneliklerime denemek üzere o da sizinmiş. tarifleriniz çok anlaşılır biçimde ve ağız tadımıza uygun geldi, sanırım sizi takibe başlayacağım. :78:
Tesekkür ederim.Ben zaten Türk damak tadina uygun seyler paylasiyorum.Begenmenize cok sevindim.Yapipta begendiklerinizden haberdar edin beni lütfen....
dolmayı yaptııımharika olduuuu, ekşili ekşili!
bizim evdeki gibi zeytinyağlı dolmaları soğuk yiyenler varsa lütfen bu dolmayı ılıtıp yesinler,esas lezzeti o zaman çıkıyor
damak tadımıza uygun derken annem ve beni kastetmiştimher tür yemeğe bayılmayız, özellikle annem mızmız çocuk gibidir, ben hemen her türü yesem de. amaaa bayıldık bayıldıkkk dolmayaaa... tez zamanda içli köfte de deneyeceğiz inşallah paylaşımın için çoook teşekkürler, annem her lokmada o tarifi sakın kaybetme dedi durdu
en sevdiğim yemektir.Bizim oralarda kurusuyla pek yapılmaz ama şuan yaşadığım yerde en sık yapılan yemektir,hangi eve gitseniz mutlaka mönüde olur.Burdan öğrendiğim ve kesinlikle daha lezzetli olacak bir sır vereyim.Nar ekşisi yerine sumak ekşisi kullanırsanız farkı fark edeceksiniz.Senin de eline sağlık canım.
Nasil güzel bir mesaj bu.Coooook mutlu oldum.Seninde anneninde ellerine saglik.Annenin ellerinden öperim.Söylersin annene canim.
dolmayı yaptııımharika olduuuu, ekşili ekşili!
bizim evdeki gibi zeytinyağlı dolmaları soğuk yiyenler varsa lütfen bu dolmayı ılıtıp yesinler,esas lezzeti o zaman çıkıyor
damak tadımıza uygun derken annem ve beni kastetmiştimher tür yemeğe bayılmayız, özellikle annem mızmız çocuk gibidir, ben hemen her türü yesem de. amaaa bayıldık bayıldıkkk dolmayaaa... tez zamanda içli köfte de deneyeceğiz inşallah paylaşımın için çoook teşekkürler, annem her lokmada o tarifi sakın kaybetme dedi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?