Çorbalar Ekşili Terbiyeli Köfte (Resimli)

harika görünüyorlar...
burnuma geldi kokusu yaaa...... nefisss......
opuyorumnanaktan cokacimcoook

Şeniz a.s.
Anneciğinin de senin de ellerine sağlık.Ben bu çorbanın muptelasıyım çok seviyorum.
Anneannem enfes yapar tabi kayınvalidem deŞeniz Onların eline su dökemeyiz ama taklit ediyoruz işte kaydirigubbakcemile3
Güzel duana yürekten amin.

ellerine sağlık canım benim çok güzel görunuyor opuyorumnanaktan cokacimcoook​
Teşekkür ederim NilBeram;senin anneciğin de kim bilir ne lezzetler yapıyordur hım..
Senin de tatlıların çok güzel oluyoropuyorumnanaktan

bu tarifi muhakkak yapacağım
bayıldım
ellerine sağlık bitanem
herzamanki gibi harikasın

oyy tatlı anne adayım gelmiş sefalar getirmiş
kıyamam biz yakınında olsaydık yapar getirirdik bi koşu:gitme:
yorma kendini;yaparsan sana da prensine de şifa olsun inşallah
babanıza da tabikaydirigubbakcemile3

:lepi: ellerinize sağlık , bende çok severim bu yemeği... annecim çok güzel yapar... içine patatesle birlikte havuçta atar...renkli renkli olur... yerimseniben

ellerine saglık canım cok lezzetli oldu
Senin de ellerine sağlık kenyaa cığımkaydirigubbakcemile5
:lepi: ellerinize sağlık , bende çok severim bu yemeği... annecim çok güzel yapar... içine patatesle birlikte havuçta atar...renkli renkli olur... yerimseniben

Çok teşekkürler ice dreamopuyorumnanaktan

Evet aynen o şekilde de harika olur;hele anneciklerin yaptığı hepten enfes olur:asigim:

bende bu tarıfı yapim dedim ama bırazcık değiştirdim.içine nohut attım 1 kaşık kadar da pirinç. bıraz terbıyelı yayla çorbasına benzedi.üzerinede naneli yağı kızdırdım azıcık ta salça. ocakta suan. bakalım pişince ortaya ne cıkacak.

Ellerine sağlık arkadaşım.Eminim nefis olmuştur

uuuyyy ekşili köfteee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ellerine saglık:enbuyukkk:

ay evlendigimden beri hiç yapmadım. Aslında çokta severim. Bu haftaki yemek listeme eklim bakalım. Tarifi aldım :) Şöle bol ekşili oh ohhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:*

Afiyet olsun çok teşekkürler

İnşallah en kısa zamanda denersin gülüm

Ben de hastasıyım:)

libim bugün ekşili köfteni yaptım.benim sıpam iki tabak yedi üçüncüyü istedi de ben koymadım.uzun zamandır açtı sıpam.sebze yediriyim diyorum değişik değişik deniyorum ama fıs.böyle yöresel çorbalara bayılıyo.ayranlı ayranlı ekişili değişik bi damak tadı var sıpanın daha şimdiden:hulya:

Kolay gelsin şimdiden umarım beğenirsiniz:)

libyanam sağolasın sayende evimizin vazgeçilmez çorbası oldu çok sık yapıyoruz :lepi: ....
bayılıyorum bu çorbayaolduğu zaman gözüm başka yemek görmüyor :kedi:

ayyy buda nefiisssss.. uzun zamandir bu tadi ariyordum.. ama nasil yapicagimi bilemiyordum ..eskiden annem yapardi böyle zaman zaman aklima geliyor ogrenip yapicam diyordum hep... harikagorunuyo ellerinize saglikkk

dün gece buzluktan kiyma cikardim .. bugün yapicam ...buna bakmaya geldim hususi :)) yalniz benim köftelik bulgurum yok bilavlik bulgurum varCADIARZU onla olmaz mi? pirinc var ama benim canim bulgurla cekti yaa

yaptim.. pilavlik bulgur koydum .. cok sicak tadina baktim süper olmus.. ins cocuklarda begenir.. yalniz bana 2 kasik un fazla geldi..senin resmindei gibi degil baya beyaz ve koyu oldu bir daha kine silme bir kasik koyucam.. köftelerdeki un biraz fazlaydi heralde

Ellerinize sağlık arkadaşlar ; )

Pia'm un kıvamı çok iyi aslında belki pilavlık bulgurdan mütevellit öyle olmuştur netice..

Ama herhalukarda beğeniliyor değil mi :)

Öperim ..

Hayalbaz teşekkürler :)
Shokella,sevindim,'ne pişirsem' sorusuna katkımız oldu ise ne ala..
Afiyet olsun ..

Bilhassa ramazanda , iftar sofralarında enfes oluyor , tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…