a.s.ellerine sağlık libym annemde sık sık yapar bunu.bende ırakta birkaç defa yaptım kayınpederim bayılmıştı çok güzel manasında hayat hayat demişti hiç unutmam..canım kayınbabam nasıl ozlemısım bana da onu hatırlattın bak..rabbim buyuklerımızın kıymetını onlar hayattayken bılmeyı nasıp etsın hepimize...ellerıne saglık tekrar..
Teşekkür ederim NilBeram;senin anneciğin de kim bilir ne lezzetler yapıyordur hım..ellerine sağlık canım benim çok güzel görunuyor opuyorumnanaktan cokacimcoook
bu tarifi muhakkak yapacağım
bayıldım
ellerine sağlık bitanem
herzamanki gibi harikasın
Senin de ellerine sağlık kenyaa cığımkaydirigubbakcemile5ellerine saglık canım cok lezzetli oldu
:lepi: ellerinize sağlık , bende çok severim bu yemeği... annecim çok güzel yapar... içine patatesle birlikte havuçta atar...renkli renkli olur... yerimseniben
bende bu tarıfı yapim dedim ama bırazcık değiştirdim.içine nohut attım 1 kaşık kadar da pirinç. bıraz terbıyelı yayla çorbasına benzedi.üzerinede naneli yağı kızdırdım azıcık ta salça. ocakta suan. bakalım pişince ortaya ne cıkacak.
uuuyyy ekşili köfteee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ellerine saglık:enbuyukkk:
ay evlendigimden beri hiç yapmadım. Aslında çokta severim. Bu haftaki yemek listeme eklim bakalım. Tarifi aldım :) Şöle bol ekşili oh ohhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?