Ekstra sistol

dlemma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
39
4
1
29
Yaşayan var mı içinizde bende 2 saniyelik çarpıntı tarzında bir durum oluyor kalbim 2 kere üst üste atıyor bunun adı mı ekstra sistol ve psikolojik. I bilen var mı

Ekstrasistol belası bu arada gün içinde o kadar çok hissediyorum ki yıldım artık

Zaten hiç bir şekilde korkudan içemiyorum ki nasıl canım kahve çekiyor ama ben çok uzun zaman oldu bir fincan bile içemedim
Sizdeki nasıl oluyor ek yada erken atımlarınız 2 saniyelik ard arta atma seklindemi yani 2 saniyelik çarpıntı gibi mi

Ekstrasistol belası bu arada gün içinde o kadar çok hissediyorum ki yıldım artık
Ya bazen bende de gün içinde bir çok kez oluyordu pes pese niye öyle oluyor bende bilmiyorum bazen günde 3 4 kere
Bazen hiç yani ben bunu hiç anlamadım
Pes pese atım yani hoplama gibi 2 saniye 3 saniye sürüyor ama insan yemek yemeye bir şey yapmaya korkuyor çok etkiliyor psikolojiyi

Yaşayan var mı içinizde bende 2 saniyelik çarpıntı tarzında bir durum oluyor kalbim 2 kere üst üste atıyor bunun adı mı ekstra sistol ve psikolojik. I bilen var mı
Az önce yine oldu 1 2 saniyelik kalbimde sanki gök gürlüyor gibi veya içimde patlama oluyor hissi snra vücudumu ateş basıyor

Az önce yine oldu 1 2 saniyelik kalbimde sanki gök gürlüyor gibi veya içimde patlama oluyor hissi snra vücudumu ateş basıyor
Yani ben öyle hissetmiyorum ben sadece 2 saniyelik bur çarpıntı şeklinde yada titreme gibi tam olarak anlatamıyorum ama bu şekilde tam olarak sadece 2 saniyelik çarpıntı diye bilirim tabi bazen çarpıntı daha şiddetli olabiliyor ama genelde titreme şeklinde bir çarpıntı bende doğumdan sonra başladı sizde nasıl

Yani ben öyle hissetmiyorum ben sadece 2 saniyelik bur çarpıntı şeklinde yada titreme gibi tam olarak anlatamıyorum ama bu şekilde tam olarak sadece 2 saniyelik çarpıntı diye bilirim tabi bazen çarpıntı daha şiddetli olabiliyor ama genelde titreme şeklinde bir çarpıntı bende doğumdan sonra başladı sizde nasıl
Evet bence o da ek atım ben kuş kanat çırpıypr gibi de tarif ediyorum veya içimde bir sey oynuyor gibi kalbimde yani

Back
X