Ekstrasistol bitmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi dlemma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dlemma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
81
-33
1
29
Ekstresistol mide bulantısı ya da baş ağrısı yapar mı Kaç gündür midem de bulanıyor Başım da ağrıyor özellikle başımın ön tarafı belim de çok ağrıyor zaten atımlar gün içinde defalarca ve peş peşe oluyor Ne oluyor anlamadım

Ekstresistol mide bulantısı ya da baş ağrısı yapar mı Kaç gündür midem de bulanıyor Başım da ağrıyor özellikle başımın ön tarafı belim de çok ağrıyor zaten atımlar gün içinde defalarca ve peş peşe oluyor Ne oluyor anlamadım
ben çok alakalı değil diye biliyorum başka bir sebebi olabilir baş ağrısı ve mide bulantınızın. migren, ilaç yan etkisi vs. gibi. bel ağrınız da kas-iskelet kaynaklı olabilir. belirtileriniz artarsa başka belirti de eklenirse tekrar doktora gözükün bence geçmiş olsun

Bende de ekstrasistol vardı, mide bulantısı ve baş ağrısı yapmaz.

ben çok alakalı değil diye biliyorum başka bir sebebi olabilir baş ağrısı ve mide bulantınızın. migren, ilaç yan etkisi vs. gibi. bel ağrınız da kas-iskelet kaynaklı olabilir. belirtileriniz artarsa başka belirti de eklenirse tekrar doktora gözükün bence geçmiş olsun
Yoğun bir baş ağrım var arada bir midemde bulanıyor ve çok yoğun atımları hissediyorum ikisi ya da 3 saniyelik çarpıntı şeklinde

Bir anda öksürükle karışık çarpıntı oluyordu. Nefesim yetmiyor gibi. Stres kaynaklıymış. İş değişikliği yaptıktan sonra hiç olmadı. Ben öyle hissetmiyorum yani Öksürük olmuyor nefesim de çok şükür daralmıyor

Anladım Benim bahsettiğim Yani ben de onun öyle değil öksürük olmuyor bir halsizlik oluyor bende 2 ya da 3 saniyelik çarpıntı oluyor Bir de peş peşe oluyor yani

Yoğun bir baş ağrım var arada bir midemde bulanıyor ve çok yoğun atımları hissediyorum ikisi ya da 3 saniyelik çarpıntı şeklinde
bu dediğiniz şey migren de olabilir. dediğim gibi mide bulantısı ve baş ağrısı yapmaz diye biliyorum. doktora gözükün tekrardan sebebini öğrenin en azından içiniz rahat etsin

Back
X