• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adet bitti ağrısı geçmedi

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
274
72
28
Hanımlar adetim biteli 2 Gün oldu bugünle ama ağrım var geçmedi adet ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor ve migdem çok kötü bulanıyor gazım da var ben anlamadım bu niye böyle oldu başına gelen var mı bi ara şey düşündüm adet görüp hamile olanlar olabiliyor ya bi an ihtimal verdim dedim acaba mümkün olabilir mi bana göre mucizevi birşey ama olur mu olur tabi başına gelen yaşayan var mı

Hanımlar adetim biteli 2 Gün oldu bugünle ama ağrım var geçmedi adet ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor ve migdem çok kötü bulanıyor gazım da var ben anlamadım bu niye böyle oldu başına gelen var mı bi ara şey düşündüm adet görüp hamile olanlar olabiliyor ya bi an ihtimal verdim dedim acaba mümkün olabilir mi bana göre mucizevi birşey ama olur mu olur tabi başına gelen yaşayan var mı
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım da aynısını yasadım ustunr gorme dedıgı olayı yasadı 1 ay boyunca test yaptı cıkmadı adetı gectıltdn sonra somuc pozitif herkes her vucut aynı degıl

Back