- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
öYle mi çok sevindim afiyet olsun gülüm babacığına da saygılarlibyanacım babam çok beğendi yarın gene yapacam ama boş istedi birazınada un kawur koy içine dedii foto eklemek isterdim ama telim bozuk zaten makinemde yokk![]()
Afiyet olsun teşekkür ederim ..Evet aynen dediğin gibi arkadaşım bir yufkanın açması ancak bu kadar kolay olabilir..ben bu böreği çoooook yaptım . tarifi sevgili yeturdan almıştım bende yerimseniben
hatta bir arkadaşımla adına çok kolay börek diyorduk .. üstelik hayatımda öyle börek falan açmış biri değilim.. ama inanın elinizle şekil vermeniz bile yeterli ve harika bir tat oluyor..
yaptığım gün anında biter cokacimcoook
seninde ellerine sağlık libyana...hala denemeyen arkadaşlar varsa bence hemen mutfağa hanımlar![]()
Bende bunu eklediğin 3.resimdeki gibi gül böreği şeklinde yapıyorum gerçekten güzel oluyor.Hamuru ince açamıyorum ama
Paylaşımın için teşekürrler cnm.
Ya canım bu incecik açabilirsin o kadar basit ki anlatamam inan banahihoyyyt
Libyanacım ne zamandır aklımda neden bir yemek bloğu açmıyorsun cnm?
delikafadulden Afiyet olsun estelim çok sağolyine bir libyana klasiği..süpersin yani her zamanki gibi..ellerine sağlık canım..
:)
Değil mi canım açmaya bile gerek yok elinle bile inceltebiliyorsunopuyorumnanaktanLibim dun yaptim boregi ispanakli ay nasil guzel oldu.tam boregi yapim asamasindaydim bir arkadasin oglunun dogum gunuydu yapmayacaklardi bu yil ama dayanamamislar yine yaptilar aniden karar vermisler bizide hemen arayip haber verdiler sagolsunlar bende aldigim gibi pisen boregi oraya goturdum valla zerre bilem kalmadi.kime niyet kime kismet oldu. borek cok kolay ya acmaya bilem gerek yok kendilinden aciliveriyor. resmunu cakucudum emme firsat kalmadi looo ham yaptik hemen tekrar ellerine saglik gulum.
Ellerine sağlık prensesciğim ,beğenmenize de çok sevindirik oldum
Teşekkürler tarif için,nefis görünüyor.En yakın zamanda deneyeceğim.Sevgiler.
Rica ederim,denerseniz kolay gelsin gülüm