Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız, o yüzden kimse fark etmemiştir, yoksa aynı dertten muzdarip o kadar çok insan var ki... Ben de tesadüfen gördüm:) Birkaç ay öncesine kadar düzenli olarak botox yaptırıyordum koltuk altı için, seansı yaklaşık 700-800 lira civarında ve ortalama 6 ay idare ettiği söyleniyor, ama bende en çok 4 ay işe yaradı. Birkaç ay önce "Maxim" adlı bir solüsyon keşfettim, bence internetten araştırın, mucize gibi bişeyEl ve ayaklar için de "iyontoforez" ya da "galvanoterapi" olarak bilinen bir yöntemi kullanıyorum ve halimden memnunum. Operasyondan önce diğer bütün yöntemleri denemenizi tavsiye ederim. Sorunuz varsa memnuniyetle cevaplarım
El ve ayaklarda malesef Maxim de pek işe yaramıyor sanırım. Ben yıllardır galvanoterapi uyguluyorum, %100 olmasa da memnunum hayatımdan. Galvanoterapinin esası el ve ayaklara çok düşük bir elektrik akımı verilmesine dayanıyor. Zaten bir dermatoloğa giderseniz sizi yönlendirir bu konuda. Ben yaklaşık 8-9 yıldır uyguluyorum, şimdiye kadar herhangi bir zararını görmedim. Başlangıçta her uygulama için hastaneye gitmek biraz sıkıcı oldu, yani 1 ay boyunca her gün gitmek sinir bozucu, ama etkili olduğunu görünce cihazı yaptırdım ve o zamandan beri evde kendim uyguluyorum, artık 1-2 ayda bir üst üste 5 gün uygulama beni idare ediyor. Benim zamanımda bu cihazı bulmak zor ve pahalıydı, ama artık çok daha gelişmiş cihazlar üretiliyor bildiğim kadarıyla. İnternetten "iyontoforez" ya da "iontophoresis" diye aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Sormak istedikleriniz olursa ben buralardayım, memnuniyetle cevaplarım:)
benim kardeşimin elleri çok terliyordu botox yaptırdı ve geçti..işe yarıyor yani..tavsiye ederim..geçmiş olsun
bendede aynı sorun var arkadaşlar doktor kremlerin bi işe yaramayacagını söyledi botoks yaptırabilirsin ama oda en fazla 6 ay kadar idare eder dedi kesin çözüm operasyon dedi ben karsta oturuyorum hemen yaptıralım dedim ama burda olmuyormuş büyük şehirlerde inşa. yazın antep e gidince yaptırmayı düşünüyorum botoks ücretide 500 civarı dedi sadece el için tabi ayak ve koltuk altı için ayrı almalısınız
shmarickçim merhaba, konunun üzerinden epey zaman geçmş ama umarım burayı görebilirsin, bende bugün iyontoforeze başladım işe yaradığını görürsem cihazı almak istiyorum. sen hala daha bu yöntemi uyguluyor musun ya da terlemen tamamen geçti mi, bir de terlemen ne durumdaydı aşırı mı orta dereceli mi vs. gibi. Lütfen iyontoforez yöntemini deneyenler cevap versin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?