El, ayak, koltukaltı terlemesi için botoks!!

edernut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
54
0
86
Bursa
Ellerim, ayaklarım ve koltukaltlarım çok terliyor. Daha önce doktora gittim ama verilen kremler ve solüsyonlar hiç bir işe yaramadı. Cerrahi operasyondan önce botoksu denemeyi düşünüyorum fakat yaptıran arkadaşlar varsa bilgi almak istedim. Memnun kalan ya da kalmayanlar bilgi ve ortalama bir fiyat verebilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar şutarafagitti

Çok güzel bir konu açmışsın tatlım teşekkürler.Ben de bu konudan müzdaribim bu nedenle konunun yakın takipçisi olacağım.

Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız, o yüzden kimse fark etmemiştir, yoksa aynı dertten muzdarip o kadar çok insan var ki... Ben de tesadüfen gördüm:) Birkaç ay öncesine kadar düzenli olarak botox yaptırıyordum koltuk altı için, seansı yaklaşık 700-800 lira civarında ve ortalama 6 ay idare ettiği söyleniyor, ama bende en çok 4 ay işe yaradı. Birkaç ay önce "Maxim" adlı bir solüsyon keşfettim, bence internetten araştırın, mucize gibi bişey El ve ayaklar için de "iyontoforez" ya da "galvanoterapi" olarak bilinen bir yöntemi kullanıyorum ve halimden memnunum. Operasyondan önce diğer bütün yöntemleri denemenizi tavsiye ederim. Sorunuz varsa memnuniyetle cevaplarım

Mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden mesaj atan arkadaşa cevap yazamadım, umarım burayı okur:) Ben de üşürken bile terleyebilenlerdenim, daha doğrusu eskiden öyleydim, Maxim kullanmaya başladığımdan beri öyle bir sorunum yok:) Maxim'in kutusu yaklaşık 60 lira civarında, internette bulduğum siteler nedense daha pahalıydı, ben de eve teslim ve kapıda ödeme usulü çalışan bir eczaneden aldım, aynı gün teslim ettiler, üstelik kapıda nakit ödeme yaptığım için kredi kartımı bilmediğim sitelerde kullanmak zorunda kalmadım. Etkisine gelince, net etkisini yanılmıyorsam 3. günde gösterdi, zaten ilk 3 gün düzenli kullandım, sonra kullanım sıklığını gittikçe azalttım, bu aralar ayda bir filan kullanıyorum, hatta en son ne zaman sürdüğümü unuttum, ama yarın stresli bir gün olacağı için işimi garantiye alıp bu gece sürerim (tabii unutmazsam ) Ha bu arada, şişeyi elime ilk aldığımda sanki içi boş gibi geldi, ama herhalde 1 yıl filan yeter bana. Tek rahatsız edici yanı bazen kaşıntı yapabilmesi, ama artık uzun aralıklarla kullandığım için her defasında kaşındırsa da hiç umurumda değil.

Canım bu iyontoforez ve galvanoterapi nasıl bir yöntem biraz açıklar mısın?Ben tereson kullandım hiç memnun kalmadım.El ve ayaklarım su gibi engellemedi tereson.Koltukaltında işe yarıyor ama zaten koltuk altım fazla terlemez benim.Sosyal ilişkilerini çok kötü etkiliyor insanın bu dert.Maxsim inşallah bende de işe yarar.

El ve ayaklarda malesef Maxim de pek işe yaramıyor sanırım. Ben yıllardır galvanoterapi uyguluyorum, %100 olmasa da memnunum hayatımdan. Galvanoterapinin esası el ve ayaklara çok düşük bir elektrik akımı verilmesine dayanıyor. Zaten bir dermatoloğa giderseniz sizi yönlendirir bu konuda. Ben yaklaşık 8-9 yıldır uyguluyorum, şimdiye kadar herhangi bir zararını görmedim. Başlangıçta her uygulama için hastaneye gitmek biraz sıkıcı oldu, yani 1 ay boyunca her gün gitmek sinir bozucu, ama etkili olduğunu görünce cihazı yaptırdım ve o zamandan beri evde kendim uyguluyorum, artık 1-2 ayda bir üst üste 5 gün uygulama beni idare ediyor. Benim zamanımda bu cihazı bulmak zor ve pahalıydı, ama artık çok daha gelişmiş cihazlar üretiliyor bildiğim kadarıyla. İnternetten "iyontoforez" ya da "iontophoresis" diye aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Sormak istedikleriniz olursa ben buralardayım, memnuniyetle cevaplarım:)

Bnde dermatoloğa sordum.Bana ameliyat gibi bi yöntem yerine bunu uygulamamı söyledi.Ama hergün hastaneye gitmek işime gelmedi.Çünkü hastane çok uzak ve özel hastanelerde de bunun pahalıya geleceğini düşündüm.Bu cihazdan haberim vardı ama işe yarıycak mı emin diilim. eyvahedigeldismile

Bence en azından birkaç hafta dene, eğer işe yararsa cihazı satın alıp evde uygulayabilirsin. Özel hastanelerdeki uygulamanın da o kadar pahalı olabileceğini zannetmiyorum, bence bir araştır

benim kardeşimin elleri çok terliyordu botox yaptırdı ve geçti..işe yarıyor yani..tavsiye ederim..geçmiş olsun

benim kardeşimin elleri çok terliyordu botox yaptırdı ve geçti..işe yarıyor yani..tavsiye ederim..geçmiş olsun

Merhabalar, bende bu dertten muzdaripim. Botoks yaptırmayı düşünüyorum ellerime. kardeşiniz memnun kalmış , nerede yaptırdı? ve ne kadar süre etkili oldu. Yan etkileri olduğu söyleniyor his kaybı gibi bunları yaşadı mı?
Konu ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

bendede aynı sorun var arkadaşlar doktor kremlerin bi işe yaramayacagını söyledi botoks yaptırabilirsin ama oda en fazla 6 ay kadar idare eder dedi kesin çözüm operasyon dedi ben karsta oturuyorum hemen yaptıralım dedim ama burda olmuyormuş büyük şehirlerde inşa. yazın antep e gidince yaptırmayı düşünüyorum botoks ücretide 500 civarı dedi sadece el için tabi ayak ve koltuk altı için ayrı almalısınız

kas içine ve altına yapıldıdı için kullanıma baglı degişiyor süresi ben mayıs ayında yaptırdım k.altıma yok böyle birşey !! anamdan tekrar dogdum kışın aşırı ter zaten yok 500tl hela-i hoş olsun sıkıntısı olanlar hiç durmasın yaptırsın o kadar derim.....

arkadaşlar yorumların hiç okumadım ama adım melike bana dua edebilirsiniz kesinlikle alın maxim roll on sizde kurtulun bu beladan valla bana dua edeceksiziz ve %100 kurtulacaksınız

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

shmarickçim merhaba, konunun üzerinden epey zaman geçmş ama umarım burayı görebilirsin, bende bugün iyontoforeze başladım işe yaradığını görürsem cihazı almak istiyorum. sen hala daha bu yöntemi uyguluyor musun ya da terlemen tamamen geçti mi, bir de terlemen ne durumdaydı aşırı mı orta dereceli mi vs. gibi. Lütfen iyontoforez yöntemini deneyenler cevap versin((

merhaba nnnietzsche, çok özür dilerim, uzun zamandır girmiyordum siteye, o yüzden yeni gördüm. iyontoforezi hala daha kullanıyorum, ama artık eskisi kadar sık değil, ayda veya bazen bir-iki ayda bir birkaç gün uyguluyorum ellerim için. yaş ilerledikçe terleme de azalıyor, ama hala daha zaman zaman rahatsız edecek boyutlara ulaşabiliyor. daha önce koltuk altı için botox yaptırmıştım birkaç kez, ama sonra maxim'i buldum, gerçi şimdi de driclor diye bi ürün buldum, muhtemelen onu deneyeceğim, çünkü hem daha ucuz, hem de bulması daha kolay:) arada bir ellerime de botox yaptırsam mı diye düşünüyorum, ama iyontoforeze alıştım artık, 10 yıldan uzun süredir seviyeli bir ilişkimiz var, böyle giderse ömür boyu devam edecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…