Peki unutmak için neler yapıyorsun?bir günün nasıl geçiyor yazar mısın?yapamıyorum bunların hiçbirini biliyorum yapmam gerektiğini ama yapamıyorum
+1O kadar genç ve kırılgansın ki.. bu yaşlarda sevginide nefretinide o kadar şiddetli yaşıyorsundur ki böyle konuşman çok normal. Bende geçtim öyle dönemlerden şimdi 34 yaşımdayım. Zamanla unutmayacaksın belki ama affetmeyi öğreneceksin. İleride o kadar çok yaşayacağın şey olacak ki tüm bunlardan sıyrılıp yeni gelenlere yöneleceksin. Ama tek pişmanlığın ne olur biliyormusun bir baltaya sap olamamak. Onun için eğitimin kendini geliştirmen önceliğin olsun. Herşey geçer sen hayata karşı dik dur güçlü bir kadın olmaya bak 10 yıl sonra dert anlatma buralarda güzel kız:)
kabullenmek olmuyor. En ufak bir şeyde olumsuzluk ta aklıma geliyor.Y
Yanan canın değil egon. .görmezden gelindiği için...
Tavsiyem kabullenmen...olan biteni
Bak affetme ama kabullen...bunu başarırsan zaten atlatırsın
Yapamıyorum psikologa gidecem zaten nasıl güçlenirim bilmiyorumOnlar yaptı sen küçüktün ki hala daha küçüksün bir şey yapamadın aksi için.
Ama bu şekilde hayatının kontrolünü başkasının ellerine verirsin ve ömrün boyunca başına gelen her kötü olayda başkalarını suçlarsın.Sonra gelsin başarısızlık,güçsüzlük.
Böyle bir hayat istiyorsan devam,İstemiyorsan da çaresine bak,güçlü dur .
İnan kimsenin umurunda bile değil senin yaşadıkların,acıların.Sen kendini güçlendirirsen iyisin,yapmazsan bir tekme de diğerlerinden yersin.
psikologa gidiyorum annem bile diyor o kadar yardım alıyorsun bir ise yaramıyor ben psikolgumu psikiyatriye falan tek gittin ilk durumu ben farkettim kendim icin böyle bır karar verdim ama başka da bir şey yapamadımAldığınız yardım işe yaramıyorsa, yardım aldığınız kişiyi değiştirin. Eğer psikiyatriste gidiyorsanız, onun yerine psikoloğa gidin. Sizin durumunuzda psikolog daha uygun. Mümkünse iyi bir psikolog bulun. Nasıl iyi öğretmen kötü öğretmen varsa, psikologlar arasında da fark var. İşe yarayan yardımı bulana kadar uğraşın.
Yapamıyorum psikologa gidecem zaten nasıl güçlenirim bilmiyorum
yardim alıyorum kendim başlattım ilk durumu gittim kendim buldum kendim doktora gittim ilaca başladım annem sonradan öğrendi ama başkada bir şey yapamıyorumIste sorun bu guzelim affedemedigin icin aldigin psikolojik yardimlar bile sana yetersiz geliyor çünkü hersey sende bitiyor. Git onlarla canim cicim ol demiyorum tabi. Onlari yaptıklarını affet ,kendini affet. Ve kendin icin ayakta durmsya calis çünkü insanlar kötü kirici bencil ve isine geldiği zaman yaninda olur cinsten varliklardir. Sen knedi degerini farkına var ve lütfen karamsae bakma olaylara. Tabikife seni anliyoeum karamsar bakamamak elde degil ama kendini bir yerden toparlaman gerekiyor umarim kendine gelirsin ve hayatina tutunursun canim. Unutma sen kendine gereken degeri vermezsen kimse sana senin kendine veremedigin degeri veremez Allaha bol bol dua et olur mu. Rabbim yardimcin olsun sevgiler.
gidiyorum zaten yetiyor gibi ama faydası yokTerapiye maddi imkanlarınız yeter mi? Aileniz bu konuda bari destek mi?
spora başladım simdilik yürüyüş yapıyorum aklıma geliyor geçmiyorÖfke ve kin ateş gibi önce kendi elin yanar sonra başkasına atarsın.Gecmisi taktiğin sürece kendin zarar edersin canim ilgilendigin yapmaktan hoslandigin hobilerin varsa onlara zaman ayır biraz çok iyi geliyo hem herkesin çocukluğu dortdortluk değil ama sonunda çok güçlenerek cikiyosun nekadar olumsuz yanı varsa okadar artilarida oluyo hayatının emin ol
Nasıl affediyorsunuz ki ben affedemiyorum eskiden umursamadigim her sey aklima geliyor
gidiyorum zaten yetiyor gibi ama faydası yok
Kendimi bunca zaman hep zorladım sunu yap bunu yap ders calis spor yap kendimi zorlamaktan çok canım yanıyor canim yana yana hep bir şeyleri yaptım ama artik yapamıyorum5-10 sene sonra o arkadaşlarının hocalarının çoğunun ismini bile hatirlamayacaksın.Hiç bir önemi yok onların.Bu sıkıntılardan kurtulmanın tek yolu üniversiteyi kazanmak. Anlıyorum hayata karşı hiç bir heves yok içinde.Ama kendi kendini motive edeceksin.Mecbursun buna daha çok küçüksün hayatını yoluna koymak mutlu olmak sadece senin elinde.Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin yaşamın ellerinden böyle kayıp gitmesine izin verme.
aralıktan beri gidiyorum ama değişti 15 tatile tam girecegimiz hafta son terapi baya olaylı geçti ben gitmeyi biraktim. 15 tatilde ablamın terapistine gittim ayda bir kere istanbula gel devam ederiz dedi sonra o da çok uzak olmuyor dedi başka terapiste başlıcam bu terapiste olmazsa kendi başımın çaresine bakıcam çünkü devlette alabiliyor muyum bilmiyorumNe kadar süredir gidiyorsunuz? Benim sizin kadar sıkıntılı bir durumum olmamasına rağmen 6-7 ay sürdü tamam iyi gidiyor demem. Öyle 1-2 ayda olmuyor malesef. İlaç kullanıyor musunuz?
Önceden olsa eve kapanirdim simdi sürekli dışarıdayım yürüyorum sürekli spora başladım arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum yardim alıyorum hem psikoterapi hemde ilaç tedavisiPeki unutmak için neler yapıyorsun?bir günün nasıl geçiyor yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?