El birliği ile hayatımı mahvettiler

Tamam bunları kabul ediyorum. Ama bunları yapamıyorum. O dersin başına oturamıyorum. Aglama krizlerim geliyor. Kaç kere derste ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kimse bunları anlamıyor. Ruhum daralıyor. Dayanamıyorum. Canım yanıyor. Ayrıca internetten randevu aldiğimda psikolog gözükmüyor. Ve telefonda aradığımda psikolog yok diyorlar. Gidip devletten alsam hepsi doludur bütün gün beklemem lazim. Ve simdilik ona hic vaktim yok. Ve bir kere gitsem bir daha bana kaç gün sonra randevu verir. Bir yere varamayız. Kitap okuamıyorum çoğu şeyi yapamıyorum. Bunuda kimsenin anlamasını beklemiyorum. Daha önce görüştüğüm bir terapist askıya al dedi üniversiteyi çünkü onu kaldıracak bir psikolojide cidden değilim.

Siz herşeyi kafada bitirmissiniz yapamıyorum edemiyorum bir şeyi başarmak istiyorsan önce onu o kafaya yerlestireceksin kardeşim ben bunu yapabilirim diyeceksin hep ailesi iyi olana bakmayacaksin senden ustekine bakarsan mutsuz olursun bi düşün belki senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var şükür annen hayatta yada ne güzel bir şeyleri yapabilecek imkanın var devlette de o kadar uzun beklemiyorsun randevu al git bi yarım saat bir saat sonra alıyorlar proflarla görüşmek istersen ücretli oluyor çok değil ama bilgin olsun randevu alırken sorarsin sukret sağlığın yerinde spor yspabiliyorsun aklın yerinde birilerine kizabiliyorsun dusunsene bi allah seni bir deli olarak da yaratabilir di ama Rabbim seni o kadar seviyor ki gercekten sukretmemiz için o kadar sebep var ki lütfen kendine gel kardeşim nd yapıyorum de bi silkelen haydi yapabilirsin yapabilirim ve yaptım de bize

- yaşadıkların ağır malesef canım, kolay değil..
daha yaşın çok küçük canım ve tamda kafanın karışıp melankolik olacağın dönemler..
herşey üstüste gelmiş yani.. terapi al, bol bol kitap oku, müzik dinle.. sürekli olumsuz olayları
düşünme.. bundan sonrasına olumlu bakmaya çalış..
daha hayatına kimler gelip kimler gidecek..
güçlü durman gerekiyor daha yolun çok başındasın kuzum..

..

Yasit sayiliriz benim de annem babam ben kucukken ayrildi ve bundan kaynaklanan cok sorunlar yasadim.Canim benim insallah duzelir hayatin,iyi bi meslek sahibi olana kadar her sey ondan sonra cizersin yolunu ister baska eve tasin ister baska sehre kimse bi sey diyemez.Ama dayanmaya calis vazgecme hayattan

Devlette randevu al diyorsunuzda neyse vu çarşamba alayim bari bır faydası olacaksa ben hep kendi kendimi toparlamaktan çok sıkıldım o yüzden toparlayamıyorum. Neyse bugünlerde geçer insallah

Tamam çok sagolun terapi alacağım zaten inşallah halledebilirim terapi işini devletten alabilirsem çok iyi özele para yatırmak istemiyorum artık

Ailesel sorunlar çok maalesef çok kötü oluyor. Senin yaşadıklarında zor. İnşallah halledebilirim bir şeyleri.

geçmişini düşünüp sürekli kurulup acı çekmek mi; geleceğine bakıp güneşli günlere sevinip yağmurda hüzünlenmek mi?
karar senin. geçmişini düşünerek değil yarınını bugününü bile yaşayamazsın.

Haklisinizda elimden bir şey gelmiyor.

Haklisinizda elimden bir şey gelmiyor.
ablacım hayatta herşey insanlar için kimisi babası ona araba almadı diye hayata küser kimisi senin gibi şeyler yaşar. sen ağır yaşamışsın ama bak daha önünde kaç 19 yaş var. belki birgün aile kuracaksın seni çok seven bir eşin çocukların olacak. gözündeki ışığı kaybetme asla. şuan hayatının en önemli dönemindesin. keşke senin yaşına geri dönsemde günde 3-4 saat uykuyla çılgınlarca ders çalışsam çok daha iyi yerler kazansam. insanları bilginle ve başarınla döv. ona buna kulak asma. cahil insan konuşur bilge insan her halinle kabullenir yanında olur bunu unutma.

hangi şehirdesin bilmiyorum ama devletten randevu alacaksan internetten doktor hakkındaki yorumları oku öyle git. bazısı hiç dinlemiyor. sana yardımcı olacağına daha çok sinir eder.

ya işte o dedikleriniz olmuyor ben senelerdir kapattım kendimi gezmedim tozmadım alışveriş yapmadım olu gibi gezdim o yüzden ders falan olmuyor keşke yapabilsem

hangi şehirdesin bilmiyorum ama devletten randevu alacaksan internetten doktor hakkındaki yorumları oku öyle git. bazısı hiç dinlemiyor. sana yardımcı olacağına daha çok sinir eder.
Bir şey yazmıyor burada yaygın değil maalesef kımsede bilmez başımın çaresine ben bakıcam

ya işte o dedikleriniz olmuyor ben senelerdir kapattım kendimi gezmedim tozmadım alışveriş yapmadım olu gibi gezdim o yüzden ders falan olmuyor keşke yapabilsem
dediğimiz gibi olur aslında ama senin çabalaman lazım. şurada çoğumuz ablan yaşındayız. başkaları yüzünden kendi hayatını mafetme. sen daha gencecik bir kızsın. bak ben 27 yaşındayım hala okuma peşindeyim. doktorasıdır yabancı dilidir. herkesin hayatından atlatamayacağı şeyler geçebilir bu durumu kabullenme.

iste benden yasama sevincimi çalmışlar mesele o çabalasam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…