• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Anlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye mi :KK64:
Muzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedim :KK48: bozukmuş, ben de kilo aldım sandım ' dedim :bicak: o da yemene biraz dikkat et yinede ' dedi :KK70:

Kilonu guzel korudugun icin dedim :KK9:
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyor :KK6::KK5:

Muzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedim :KK48: bozukmuş, ben de kilo aldım sandım ' dedim :bicak: o da yemene biraz dikkat et yinede ' dedi :KK70:

teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyor :KK6::KK5:
Anladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim

Anladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim
Canım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktım :olamaz: spor ya da hareket yapmadan olmuyor yemene dikkat etmeden olmuyor :silah: en önemlisi de kendin istemeden olmuyor :KK51:
Diyetisyenler dönemlik işe yarıyor ya da sürekli irtibatta olacaksın :KK47: ki kilo almayasın, ben yapamam öyle :KK75:kendi sistemimi belirledim ben de :KK5:

kızlar nerelerdesiniz bi gittim konu kapanmış, kpss2016'ın profilden buldum burayı..Noldu konu niye kapandı?:KK57:

Oleeeyyy kizlar tekrardan toplaniyoriz hepinizi tekrar görmekten cok mutluyum hepiniz ayri ayri hoşgeldiniz canlarim:KK19::KK19::KK19:
Benden kurtuluş yok cadılarr:KK60:

Aaaaa Bisquits Bisquits gelmisss canimmm nerelerdesin yahu ozlettin kendini :KK19:diger topigimiz neden kapandi anlamadim :110:
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldim :KK15: ceza aldım sonra da ödül Canım ben de anlamadım:KK53:

Ah inşallah canım ağzın bal yesinHoppa
Ya bal yiyince kilo alırsamm:skandal:

Vayy zayıflama çetesi toplanmış :spor::KK49::KK76::halay:
Ben de geldim ufak bir aradan sonra :KK54:
Ohh hoşgeldin :KK49::KK49::halay::KK76::rapci:valla moralim bozulmuştu bir daha görüşemeyeceğiz diye:olamaz: sen de geldin ya tam oldu ,o zaman hepberaber son gaz devam :21::21:
Nayn kakao değil tarçıınn:halay:
kakao, muz ve çileğe çok yakışıyor kızlar hem de tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor:KK72:

Back
X