- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Ay benim hedefimdeki kilodasin en kisa surede ulasacagim insaBaskülün pili bitti sanırım da 58 felanımdır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim hedefimdeki kilodasin en kisa surede ulasacagim insaBaskülün pili bitti sanırım da 58 felanımdır![]()
Sana güveniyorum şekerimAy benim hedefimdeki kilodasin en kisa surede ulasacagim insa![]()
Neden kızz ne yaptım daMas kiz sanaBisquits
Anlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye miSana güveniyorum şekerimbiraz önce aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim,kilona biraz dikkat etsen iyi olur diyo
erkekler çok fena yaa
![]()
Kilonu guzel korudugun icin dedimNeden kızz ne yaptım da![]()
Muzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedimAnlamadim canim niye oyle diyo ki zayifsin diye mi kilo alma diye mi![]()
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyorKilonu guzel korudugun icin dedim![]()
Anladim canimMuzurluk yaptı sanırım, tartıya çıktım da doğru mu bu tartı dedimbozukmuş, ben de kilo aldım sandım ' dedim
o da yemene biraz dikkat et yinede ' dedi
teşekkür ederim tatlım sağlıklı beslenerek verdiğim için korumak daha kolay oluyor![]()
Canım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktımAnladim canim
Ayca kaya yi takip ediyo musun canim
Ah inşallah canım ağzın bal yesin-4.000ler de olur sıkma canını![]()
Benden kurtuluş yok cadılarrOleeeyyy kizlar tekrardan toplaniyoriz hepinizi tekrar görmekten cok mutluyum hepiniz ayri ayri hoşgeldiniz canlarim![]()
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldimAaaaaBisquits gelmisss canimmm nerelerdesin yahu ozlettin kendini
diger topigimiz neden kapandi anlamadim
![]()
Ya bal yiyince kilo alırsammAh inşallah canım ağzın bal yesin![]()
Sen İçine kakao karistiriyosun ya bisey olmazBenden kurtuluş yok cadılarr
Bi bakayım kimler seviyomuş beni diye gittim, geldimceza aldım sonra da ödül Canım ben de anlamadım
Ya bal yiyince kilo alırsamm![]()
Nayn kakao değil tarçıınnSen İçine kakao karistiriyosun ya bisey olmaz![]()
Ohh hoşgeldinVayy zayıflama çetesi toplanmış
Ben de geldim ufak bir aradan sonra![]()
kakao, muz ve çileğe çok yakışıyor kızlar hem de tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyorNayn kakao değil tarçıınn![]()
Pardon yanlış hatirladim o zamanNayn kakao değil tarçıınn![]()