Bebek Beslenmesi el emmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
merhaba arkadaşlar benim bebeğim 4 aylık ve çok fazla ellerini emiyor,memeden ağzını bi aralık çıkarsa hemen ellerini götürüyor

gece bi ses oldu gittim ne oluyor diye cork corkcork elini emiyor bütün parmakları ağzında..nedendir ne kadar sürer,netten aradım ama tam benimki gibi bişey bulamadım :44:

memeyi çıkarıp elini alıyor istemiyor süt içmek

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Ya diş çıkartıyorlar yada büyüme atağı dedikleri şey oluyor. Memeyi emerken çok iştahlı, meme çıktığı an eli ağzında.

Büyük oğlum 4.5 yaşında bıraktı parmak emmeyi,hiç bırakmayacak sanıyordum.Küçüğü de hiç emmedi.Emzik ikisi de almadı zaten,ikisi de meme emmeyi çok seviyordu.Yani nedenini bilemiyorum.

diş çıkaracak benim bebeğim de 4 aylıkken öyle yapıyordu.

ek gıdaya başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz? nasıl başlayacağımı bilmiyorum.normal besinlerden yedirsem olurmu?

Son düzenleme:
2013 mayıs anneleri topiğinde çok güzel paylaşıları oluyor ben de yeni gördüm orda sorularımıza cevap buluruz zannedersem fazla yer işgal etmeyyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…