• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El insaf

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Trollüğe trollükle cevap vereceksin canım.
Eşine kaynını öv,kaynına eşini. Kaynanana esrayı öv,esraya kaynananı.
Sonra kenara otur cümbüşü izle :KK52:
"ben aradan çekileyim esrayı ikiniz paylaşın" derdim kocam olacak koltuk kırlentine.

Ama siz harikasınızzzzz
:D
Valla gözümü kararttım artık bunları yapmayan demeyen ne olsun :D

Keşke bu konuyu şimdiye kadar açsaydınya ben :)

Jasse Allah razı olsun gülmekten karnıma ağrılar giriyor nerden aklına geldi bu laf cük oturdu valla :D yüzünede diycem benimkinin artık koltuk kırlenti diye :D

kaynına da ayrı hayran kaldım
o kocayı alır kafasını duvara sürter ateş çıkarırdım :D

Jasse Allah razı olsun gülmekten karnıma ağrılar giriyor nerden aklına geldi bu laf cük oturdu valla :KK70: yüzünede diycem benimkinin artık koltuk kırlenti diye :KK70:

tatlım rica ederim. kendimi senin yerine koydum,direk manzarayı gördüm.
bakma dalga geçiyoruz ama çok kırıcı bir durum. bu tarz durumlarda karşına alıp konuşsan,kırıldığını söylesen bile karşı taraf anlamaz,o seviyede değiller ne kaynın,ne kayınvaliden.anlasa zaten böyle çirkin birşey yapmazlar.
hadi yaptılar diyelim, eşin bunlara fırsat vermeyecek.buradaki sıkıntı eşinde daha çok,şöyle 2 laf dese ya da kaşını düşürse öbürleri bir şey demeye cesaret edemezler.
ağlamakla kendini yıpratırsın, o yüzden kendine koruma kalkanı olarak trollüğü ve dalga geçmeyi seç bakalım bu sefer :KK70:

Sinirleri bozuk bir adet yeni gelin olaraktan yaziyorum. Psikolojisi bozulmak icin cabalanan bir gelin.
Kizlar ben yeni evliyim, evlendim mi kiyaslanmak icin kobay mi geldim anlayamadim.
Butun isin basinda kaynanam var. Tabiki etrafindakilerin kendi akli yok mu diyebilirsiniz evet dogru ama yinede durumu bu hale getiren herkese bir sekilde yon veren kaynanam.
Eltim var o 1,5 yillik evli yeni dogum yapti adina Esra diyelim. Allah var cok marifetli elinden her is gelir cokda severim kendisini, yemekleri lezzetlidir bakimlidir her konuda iyidir gercektende hakkini yiyemem.
Ama benim herseyim mi kotu be insan, onceleri ima ile basladi simdi acik aciga soyluyor.. ben yemek yapamiyorum Esraya bak( tabi her yemegi yapiyorum ama eltim kadar marifetli degilim herkes ayni olamaz ki) Esiminde aklina soktu artik hep yaninda diye diye, esimde her firsatta yengesini ovuyor nekadar kiriliyorum. Kaynim bile misafir olduklarinda bana benim yemeklerimi kucumsuyor, esini ovuyor. Kaynanam sayesinde herkes eltimi over oldu, yani benim yemegimi yerken benim yemegime birsey demiyip tuzsuz mu olmus ne ah Esra bir yapar ki vs gibisinden konusulsa ne hissedersiniz..
Sonraa Esra cocuk dogurdu ama tas gibi masallah fizigi ne guzel vs hep esiminde yaninda ayni seyleri tekrarliyor evet benim biraz basenlerim var okadar fit degilim ama hep bana laf carpiyor bu sekilde.. hep bunlari once kaynanam dillendirdi dillendirdi simdi diyorum ya kaynim bile yuz bularak bana sen iyisin masallah benim karim cok zayif diyebiliyor..

Ben hep kiyas halinde olmaktan cok yoruldum tum sesimle bogure bogure aglamak istiyorum arkadaslar yeter diye bagirasim var .. bende hep diyorum yengemin eline su dokemem evet cok guzel yapiyor evet cok zayif evet cok iyi vs tamam kabul ediyorum bende onayliyorum ama ben onun gibi olamam ki, herkes ayni olabilir mi Allah askina, tamam iltifat etsinler bu cok guzel birsey ama hep beni kiyaslarak beni kotuleyerek etmesinler ya cok yoruldum

Bu konuda henuz kimseye birsey demis degilim cunku birsey der demez adim kiskanc ve fesat diye cikacak buna adim gibi eminim. Kaynanam var ya o omrumu yiyen kadin var ya Dilrubae Esrayi kiskaniyor diyecek bi guzelde isleyecek yine herkesi ..

Simdi bana birileri esime, kaynanama, kaynima adim kiskanca cikmayacak bir sekilde guzelce hangi dille anlatmam gerektigini cok rahatsiz oldugumu, ne demem gerektigini soylesin Allah rizasi icin
Kayın valideniz elitinizin reklamını çok iyi yapmış bu kadar beğenildiğinr göre siz bile elti kıskançlığınızı yok etmiş normalde ektiler çekemezler bir birini bu lafım o yüzden en kral şefler bile yemek yaptıklarında hep güzel yapamıyorlar Mış onunda vardır güzel yapmadığı anlar fakat reklamı güzel yapmışlar hatasını bile göremezler ne yap biliyormusun hiç bir şey kaderine razı ol ve otur bekle düşmeyen kalkmayan bir Allah'tır sonunda anlaşılır değerin boş şişirme eltinin becerisi :KK51:

Kv aklından geçenler ...aslında sana gıcıklık olsun diye esraya daha çok değer veriyorum sen iyide yapsan değeri olmaz gözümde boşuna derdim seni yıldırmak baymak parmağımda dolamak kendine güvenceni gidermek oğlumunda gözünden gönlünden düşürmek istiyorum ... ne yaparsan yap çünkü seni sevmiyorum demek bu kv hal hareketleri ile bunu anladım ben inşallah yanılırım. .,.

Kv aklından geçenler ...aslında sana gıcıklık olsun diye esraya daha çok değer veriyorum sen iyide yapsan değeri olmaz gözümde boşuna derdim seni yıldırmak baymak parmağımda dolamak kendine güvenceni gidermek oğlumunda gözünden gönlünden düşürmek istiyorum ... ne yaparsan yap çünkü seni sevmiyorum demek bu kv hal hareketleri ile bunu anladım ben inşallah yanılırım. .,.
Bencede aynen öyle
Hayır bunu gerektirecek birşeyde yapmadım bi yanlışım olmadı ne istiyor benden anlamış değilim

Off nasıl bir aile okuyunca daral geldi,
Çok haklısın bu alınmalarında,
Eşinin onların tarafında olması kötü ,üstelik çok yeni evlisiniz.
Eşinize çok rol düşüyor ama bunu becerememiş sizi al altına almış

Siz böyle birşeyi tekrar söyledikleri vakit ; o esra ben Dilrubayım 'de
Onunla aramızda farklı olmamız tabiki normal !
ZAMANLA benimde evliliğim oturur ve bende tecrübe kazanırım bunu devamlı bir kıyasalma içine sokmanıza gerek yok !

Aslında ben olsam daha ağır konuşurdum ama siz şimdilik yavaştan gidin devamı gelirsede ağır konuşursunuz hadlerini bildirirsiniz.Hoş bunun savunmasınıda başta yapacak olan eşiniz siz değil aslında !! ama neyse.....

Kıyaslama konuları da çok basit şeyler, güzel yemek yapmakla mı övünüyor sizin kaynananız? Başıma gelmedi ama böyle bir şey bana denseydi "yaaaa napayım Harvard'da yemek yapmayı öğretmediler bana" der geçerdim; eltin ev kadını cahil biriyse ve tek becerisi güzel yemek yapmak veya ev temizlemekse sen de buradan vurabilirsin (vurabiliyorsan eğer...senin becerilerini bilemiyorum). Yemek, temizlik, fit olmak komik ya bunlarla övünmek, bana çok boş şeyler geliyor...

Oha bu nasıl bi aile.
Kaynanayı anladım da kocalarınız niye sizi kıyaslıyor. Hele kilonuza maşallah diyecek kadar

Bence sorun başlı başına KOCAN!

Aynen hersey erkekte bitiyor benim daha yeni yeni tanisdigim birisi ailesine beni ballandira ballandira övüyor. Senin kocanin seni korumasi gerekiyor. O cadi kaynanani bosver

Kıyaslama konuları da çok basit şeyler, güzel yemek yapmakla mı övünüyor sizin kaynananız? Başıma gelmedi ama böyle bir şey bana denseydi "yaaaa napayım Harvard'da yemek yapmayı öğretmediler bana" der geçerdim; eltin ev kadını cahil biriyse ve tek becerisi güzel yemek yapmak veya ev temizlemekse sen de buradan vurabilirsin (vurabiliyorsan eğer...senin becerilerini bilemiyorum). Yemek, temizlik, fit olmak komik ya bunlarla övünmek, bana çok boş şeyler geliyor...

Teşekkür ederim canım evet kaynana ilk okul terk zaten, elti lise mezunu, ikisininde sosyal hayat 0
Ben üni mezunuyum 4 dil biliyorum kaç tane kurs bitirdim projelerle okulumu temsil ettim vs vs
Ama bunlar ne ki :D sen yemekten temizlikten haber ver

Teşekkür ederim canım evet kaynana ilk okul terk zaten, elti lise mezunu, ikisininde sosyal hayat 0
Ben üni mezunuyum 4 dil biliyorum kaç tane kurs bitirdim projelerle okulumu temsil ettim vs vs
Ama bunlar ne ki :KK70: sen yemekten temizlikten haber ver
Tamam süper işte....4 dili öğrenene kadar keşke pilav yapmayı öğrenseymişim daha kolaydı hahahhaha filan diye sen de ez onları, altta kalma....

münasip bir dille anlatsanız derdinizi muhtemelen ilk problem, kavgada bu durumu yüzünüze vururlar. 4 dil yetmiyormuş kıyas için :D

valla onlara baskalarini ovmek cok iyi fikir hic aklima gelmemisti

yasasin kotuluk :KK70: ne diyeyim eden bulur

Kaynına iyi bi laf sokmanın zamanı gelmiş kendini ne sanıyo ki .. Herkese karısı güzel karısı iyi karısı hoş gelir . Objektif bakamadığın için yorumlarını pek ciddiye almıyorum kusura bakma canım de . Ya da sen de kocanı öv . Şakayla karışık herkes ordayken bende ne şanslıyım en yakışıklısını seçmişim :) de hatta direk almışım de ve gül . Sürekli eşini öv kaynının kçtü davranışlarını söyle herkesin ortsında . Sende çirkeflik yap bakalm o zaman nasıl oluyomuş anlasınlar .
Sonra onlar kıyas yaptıklarında ben ne yaapablrmki elimden bu geliyo deme . Tuzsuz mu olmuş tuz ekiver işte de . Ya da kötü bi yorm var eltin övülüyo .. Onlara git onlarda ye o zaman de . Ya da eltine iyi madem senin yemekler süper sen yap sen çağırda yiyelim de . Bir dahada yemeğe filan kimseyi çağırma baksana hak etmiyorlar . Biri bi laf ettiğinde sert cevap ver taviz verme .

Tamam süper işte....4 dili öğrenene kadar keşke pilav yapmayı öğrenseymişim daha kolaydı hahahhaha filan diye sen de ez onları, altta kalma....

Kaynına iyi bi laf sokmanın zamanı gelmiş kendini ne sanıyo ki .. Herkese karısı güzel karısı iyi karısı hoş gelir . Objektif bakamadığın için yorumlarını pek ciddiye almıyorum kusura bakma canım de . Ya da sen de kocanı öv . Şakayla karışık herkes ordayken bende ne şanslıyım en yakışıklısını seçmişim :) de hatta direk almışım de ve gül . Sürekli eşini öv kaynının kçtü davranışlarını söyle herkesin ortsında . Sende çirkeflik yap bakalm o zaman nasıl oluyomuş anlasınlar .
Sonra onlar kıyas yaptıklarında ben ne yaapablrmki elimden bu geliyo deme . Tuzsuz mu olmuş tuz ekiver işte de . Ya da kötü bi yorm var eltin övülüyo .. Onlara git onlarda ye o zaman de . Ya da eltine iyi madem senin yemekler süper sen yap sen çağırda yiyelim de . Bir dahada yemeğe filan kimseyi çağırma baksana hak etmiyorlar . Biri bi laf ettiğinde sert cevap ver taviz verme .

Çok teşekkür ederim kızlar
Tüm tavsiye ve fikirleri not ettim valla
Hepsini teker teker uygulayacağım çok sağolun
Anladıkları dilden konuşmanın vakti geldide geçti, anladıkları dilden şarkılar söyliycem onlara bırak konuşmayı, bakalım iyi geliyor mu bakalım insanın zoruna gidiyor mu gitmiyor mu anlasınlar
Bana kimse üzülmedi ah kalbi kırılır demiyim demedi kimse, bende acımıycam kimseye

Çok teşekkür ederim kızlar
Tüm tavsiye ve fikirleri not ettim valla
Hepsini teker teker uygulayacağım çok sağolun
Anladıkları dilden konuşmanın vakti geldide geçti, anladıkları dilden şarkılar söyliycem onlara bırak konuşmayı, bakalım iyi geliyor mu bakalım insanın zoruna gidiyor mu gitmiyor mu anlasınlar
Bana kimse üzülmedi ah kalbi kırılır demiyim demedi kimse, bende acımıycam kimseye

Acıma cnm benim :)
Benimde kaynım var eşimle bayadır küsler o yüzden bende knşmuyorum yani biz gidince evden gidiyo o yüzden hiç görüşmüyorum ama bazen böyle patavatsız oluyo bu kayınlar .
Benimde biraz kilom var kaynımın da çok zayıf bi sevgilisi var sevgilsi 44 kilo ben 2 katı kadarım nereeyse neyse . Benle heep dalga geçer gibi knnşuyo kilo konusunda diyete girince erimişsin diyo ya da kilo mu verdin sen diyo kilo aldıığımda filan . Ben de zayyıfladığım zaman ona iki çift laf edeceğim sevgilsi çirkin onun . güzellik değişmez ama kilo değşir diycem . Sende aynen güzel güzel laflar bul hepsini yedir onlara .

kaynanın yanında , bir hikaye uydur kafandan bir arkadaşının kaynanasını öve öve bitireme ahhh elde de ne kaynanalar var değil mi de ???

benim kaynanam bi gün başka birinin gelini övüyor övüyor sinir oldum bende kafamdan bir arkadaşımın kaynanasını övdüm övdüm ahh dedim ne güzel kaynanalar insanlar var dedim ;)))) bi bozulduuu yüzü kıpkırmızı oldu bidaha yapmadı .. şimdi söyle söylüyor sizde iyisiniz falancasıda çok iyi diyor ;)))

benim eltimde çok hamarattı hep söylerlerdi bende ayyy ne güzel pişirde yiyelim dedim heppp bu pişirdi ben yedim çok güzel olmuş dedim...sonra sipraiş vermeye başladım şunu da yapsana akşam gelip yiyelim dedim ben çalışıyorum sen nasıl olsa evdesin dedim ;))) baktılar olmuyor bu seferde ayyy sende güzel yapıyorsun demeye başladılar bende aaa hiç olurmu sen bi kısır yap ben geliyorum dedim bıktırdım ;)))

4 lisan bilmek 4 insan gibidir lisan ögrenmekde Öyle iyi tendiere yemek almak kadar Basis degildir yemeği birgün az pişirirsin sonra yakarsın derken usta aşçı olmuşsun ..

Back
X