El oğlu bakmaz gözünün yaşına.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Bu sözü birkaç gündür kendime tekrarlıyorum ve babam geliyor aklıma evlenmeden bir gece önce bana bunu söylemişti o an idrak edememiştim ama ara ara eşimle sorunlar yaşadığımız da çok ciddi tartışmalar geçtiğin de aramızda sinirden ağlamıştım ve eşim daha fazla ağlamam için elinden geleni yapmıştı sağolsun. bugün de dengesizce davrandı ama bu sefer ağlamadım sinirden güldüm ve aynanın karşına geçip halime baktım babam haklıymış diyebildim sadece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıyamamöyle malesef
ne sıkıntın varsa geçsin inşAllah

eşinize el oğlu olarak bakmaya devam ederseniz kendi kendinizi yersiniz o sizin eşiniz, hayatınızı paylaştığınız insan.. elbette ki ilk yıllar sorun olacak, daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi.. ağlayacaksınız, kırılacaksınız belki ama bir kaç sene sonra oturmuş olacak ilişkiniz ve evliliğiniz.. yeri geliyor babamızla, annemizle bile anlaşamadığımız konular oluyor, öyle düşünün

Canım biz kadınlar bazı şeyleri çok büyütüyoruz. Bence bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Bazı sorunları sıcağı sıcağına çözmeye çalışmak doğru değil. Bir süre sessiz kalmak, zamana bırakmak, yeri geldi mi konuşmak lazım.

Kadınlar olarak bizler bazen çok konuşuyoruz maalesef.

Bu göreceli.. Ben ağlamaya başladıgım zaman erkek arkadaşım direk kapatır konuyu, teselli etmeye çalışır, ben de bunu sevmiyorum ağlamak acizlikmiş gibime geliyor ama sinirlenince direk aglıyorum,üzüntüden değil, gel de anlat..

Ilk yillarda öyle oluyo zamanla alisiyo insan birbirine el oglu değil o senin aslinda en yakinin babanda ne diye öyle dedi

El oğlu olarak görmekden değil bu kız aileleri tarafından çok kullanılan bir laftir benimsememekle alakasi yok yani.

Ilk yillarda öyle oluyo zamanla alisiyo insan birbirine el oglu değil o senin aslinda en yakinin babanda ne diye öyle dedi

Evlenmeden önce derdi dışlamak için değil kız babası işte.

Aynen öyle sinirden ağliyorum öyle rahatlıyorum işte

Öyle ama sessiz kalmak da bazen zor oluyo canım ):

Bnm de annem der bu sözü cok sık olarak. El oglu kötü davraniyorda ozbe oz anne babalar herzaman cok mu iyi davraniyolar evlatlarina.
İnşallah sorunun duzelir. Esin de aklini basina alip senin ustune çok gelmez.

Evet babaların dedikleri genelde doğru çıkıyor dikensiz gül bahçesi yok ,

her daim mücadele

Bnm de annem der bu sözü cok sık olarak. El oglu kötü davraniyorda ozbe oz anne babalar herzaman cok mu iyi davraniyolar evlatlarina.
İnşallah sorunun duzelir. Esin de aklini basina alip senin ustune çok gelmez.

Amin canım inşallah yorumun için teşekkür ederim.

valla erkek aileleride el kızı diyor, ne kızı olacaktı acaba tabii ki el kızı olacak, yakın akraba kızı olcak hali yok ya

El oğlu dediğiniz eşiniz farkında mısınız? Babanız neden evlenmeden önce öyle bir şey dedi ki size?

Onun da anacığı diyodur el kızı oğlumu yedi bitirdi diye.

valla erkek aileleride el kızı diyor, ne kızı olacaktı acaba tabii ki el kızı olacak, yakın akraba kızı olcak hali yok ya

Yorumunuz tebessüm etmeme sebep oldu teşekkürler :))

Esimle nisanli iken o kadar buyuk kavgalar ettik o kadar buyuk ki, dugune bir ay kala surekli kalp carpintisi yasadim, yemeden icmeden gulmeden kesildim, uzuntuden kahru perisan oldum, annem babam acillere kaldirdi da ayrilmamak icin yalvardim, uzuldum, hastaligimi anlattim yine de geber gozuyle bakti. Ben anlattikca merhameti birak daha da uzerime geldi daha da uzulmem icin. Ve yine de yalvar yakar evlenen ben oldum.

Evlendik, daha bir aylik evliyiz, inliyorum hastaliktan, yerimde duramiyorum, kimse ilgilenmiyor, misafirlige gittik, orada da yerimde duramiyorum, evsahibi teyze ilgilendi benimle, lavaboya goturdu, yuzumu yikadi, ilgilendi vs. Esime yalvardim kalkalim diye, gittik kv nin evine, bir anlik mide bulantisi ile yerimden kalkip wc ye kostum, istifra ediyorum, neden sonra esim geldi ilgilendi, neyin var gibisinden. sonra isim bitince iceri girdim, kv diyor ki bak sen gidince esin seninle ilgilenmek icin yerinde duramadi, ben de izin verdim git oglum karina bak diye de hemen geldi yanina diyor sivri dilini kullanarak, adam ben istifra ederken bile anasinin gozune bakiyor, ne diyecek diye.

Yine daha birakc haftalik evliyiz, disimi cektirdim, agzim sis, agrili, yatiyorum, kv ariyor kizkardesine cagiriyor, gec kaldik, yolda arayip laf sayiyor esime. gittik, ben diger odadayim, cikmiyorum, esimi istiyorum yanima, bilmem kac yildir birarada olup da doyamadigi akrabalarinin yanindan kalkip da gelmiyor, agliyorum, ne olur cok yalnizim gel diye geldi, cocuk gibisin ya seninle mi ugrasacagim, insanlara ayip oluyor bilmem ne saydi doktu, tamam ya cik git dedim gitti.

Yine evliyiz, esimle kavga ediyoruz, o kadar uzerime geldi o kadar uzerime geldi ki, burnum sel gibi kanamaya basladi, bir yandan gozyasim bir yandan kan akiyor haliya, uzuntuden yerimden de kalkamiyorum, yalvariyorum sus ne olur git diye daha da uzerime geldi, daha da geldi, saatlerce de geldi, hatta gelip kulaklarimi bile cekti laf saya saya. o halida o kan hala durur.

Tatilde kv ye gittim, agir grip oldum, burnum gozum akiyor, yerimden kalkamiyorum, hastayim hastayim deyip duruyorum, benden tarafa bakan yok, grip mi oldun vs vs diyorlar, o andan gorumce ay basim dondu dedi, kv bozuntusu ne oldu kizim, ayran yapayim, tuzlu ayran iyi gelir, tansiyonun mu dustu ne oldu? yok diyor, dur ayran getireyim, iyi gelir vs diyor. Nefret ediyorum o kadindan ya. Tam bir kaynana.

Ama tum bunlar beni guclendirdi, artik tamamen kendi ayaklarim uzerinde duruyorum, gucluyum cok sukur. Hasta da olsam kendime bakarim, duskun de olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…