kıyamamöyle malesef
ne sıkıntın varsa geçsin inşAllah
Bu sözü birkaç gündür kendime tekrarlıyorum ve babam geliyor aklıma evlenmeden bir gece önce bana bunu söylemişti o an idrak edememiştim ama ara ara eşimle sorunlar yaşadığımız da çok ciddi tartışmalar geçtiğin de aramızda sinirden ağlamıştım ve eşim daha fazla ağlamam için elinden geleni yapmıştı sağolsun. bugün de dengesizce davrandı ama bu sefer ağlamadım sinirden güldüm ve aynanın karşına geçip halime baktım babam haklıymış diyebildim sadece.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşinize el oğlu olarak bakmaya devam ederseniz kendi kendinizi yersinizo sizin eşiniz, hayatınızı paylaştığınız insan.. elbette ki ilk yıllar sorun olacak, daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi.. ağlayacaksınız, kırılacaksınız belki ama bir kaç sene sonra oturmuş olacak ilişkiniz ve evliliğiniz.. yeri geliyor babamızla, annemizle bile anlaşamadığımız konular oluyor, öyle düşünün
Ilk yillarda öyle oluyo zamanla alisiyo insan birbirine el oglu değil o senin aslinda en yakinin babanda ne diye öyle dedi
Bu göreceli.. Ben ağlamaya başladıgım zaman erkek arkadaşım direk kapatır konuyu, teselli etmeye çalışır, ben de bunu sevmiyorum ağlamak acizlikmiş gibime geliyor ama sinirlenince direk aglıyorum,üzüntüden değil, gel de anlat..
Canım biz kadınlar bazı şeyleri çok büyütüyoruz. Bence bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Bazı sorunları sıcağı sıcağına çözmeye çalışmak doğru değil. Bir süre sessiz kalmak, zamana bırakmak, yeri geldi mi konuşmak lazım.
Kadınlar olarak bizler bazen çok konuşuyoruz maalesef.
Bu sözü birkaç gündür kendime tekrarlıyorum ve babam geliyor aklıma evlenmeden bir gece önce bana bunu söylemişti o an idrak edememiştim ama ara ara eşimle sorunlar yaşadığımız da çok ciddi tartışmalar geçtiğin de aramızda sinirden ağlamıştım ve eşim daha fazla ağlamam için elinden geleni yapmıştı sağolsun. bugün de dengesizce davrandı ama bu sefer ağlamadım sinirden güldüm ve aynanın karşına geçip halime baktım babam haklıymış diyebildim sadece.
Bnm de annem der bu sözü cok sık olarak. El oglu kötü davraniyorda ozbe oz anne babalar herzaman cok mu iyi davraniyolar evlatlarina.
İnşallah sorunun duzelir. Esin de aklini basina alip senin ustune çok gelmez.
Öyle ama sessiz kalmak da bazen zor oluyo canım ):
valla erkek aileleride el kızı diyor, ne kızı olacaktı acaba tabii ki el kızı olacak, yakın akraba kızı olcak hali yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?