Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dertleşmek istediğim için anlatmıştım..Eşim elin oğlu değil,hayat arkadaşımdır.Birbirimizden birşey gizlemeyiz ama söylenecek şey var söylenmeyecek şey var.Ailemin kendi iç meselesi eğer beni etkiliyorsa eşime anlatırım.Ama abimin eşiyle olan problemleri de erkeğe yansıtmak ne kadar doğru bilemem.Yarın biz barışırız,unuturuz ama eşim unutmayabilir.
Annen eski toprak .Dediği doğru .Erkekler bizim gibi değildir .Dillerinin kemiği olmaz kolay kırarlar eşlerini .Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
benimle aynı derdi paylaşanlar var mı aranızda..
Sizce de annemin söylediği doğrumu
klasik erkek canım hepsi günü geldiğinde yüzüne vuruyor insanın bak çoğu arkadaş da aynı şeyi demiş demekki hepsi böyle köküne kibrit suyu![]()
Evet çok can sıkıcı bir durum , bende yaşıyorum zaman zaman..
Ailenle ilgili olayları kocana çok yansıtma , yeri geldimi lafını esirgemez.
Kocanla ilgili olayları ailene yansıtma , içten içe kocana kinlenmesinler...
Çevrene zaten anlatılmaz millet dedikoduya malzeme arıyo resmen..
Eee , at içine içine![]()
Ele karışan, hali perişan.
Çünkü o da bana biriyle ilgili bir sıkıntısını anlatıyor.Sonra onlar onu çözüyor herhalde ki,yarın bişey olduğunda ben de ama sana şunu yapmamışmıydı diyebiliyorum.Çünkü sonraki süreci o da ben de bilemeyebilirim.dertleşmek istediğim için anlatmıştım..
Ama hata yapmışım, çünkü dediğiniz gibi unutmuyor..
kesinlikle annem bana anlatır ailevi problemi olursa yada dediğim gibi gelinimiz hakkındaki yorumlarını..Annen eski toprak .Dediği doğru .Erkekler bizim gibi değildir .Dillerinin kemiği olmaz kolay kırarlar eşlerini .
İşte benim bunu anlamam biraz geç oldu..Dostum her şey anlatılmıyor maalesef.Aynen eşinin yaptığı gibi bir zaman sonra karşına çıkıyor söylediklerin.Hani bazen biz anlatıyoruz rahatlıyoruz unutuyoruz ama onlar her ne kadar umursamaz davransalar da unutmuyorlar akıllarının bir köşesinde kalıyor.Ben de ailemle ilgili her şeyi anlatmam gerek yok bilmesine hani bu gizli saklıya girmiyor bence ilgilendirdiği kısmı kadar anlatırım sonrası bende.
O da bir başka yöntemmiş bir daha olursa bende bunu yapacağımaranızda gizli saklı neden olsunki o sizin ailenizin yaşadıkları tavırları o ailenin özeli ...ve bunu eşinize anlattığınızda ailenizin özelini açıyorsunuz buna gerek yok....aslında ben de bi çok şeyi anlatıyorum eşim bişey derse evet öyle diyodum şimdi vazgeçti belki de baktı sinirlenmiyorum hak veriyorum artık uğraşmıyo benle![]()
evet kesinlike bunu yapıyorlar. Ama sende onun anasına nasıl laf söylersin tehlikeli suda yüzmüşsünbende anlatırdım, ama kendi halamdan muzdaribim ben , sık sık eşime anlatırdım onu..
bigün bişey oldu, eşime ''annen böyle böyle dediya, içerledim ona ya, niye öyle dediki'' tarzi bişe dedim..
''onu kastetmemiştir annem öyle fesat düşünmez, herkes halanmı'' dedi
ben
orda bitti benim için, paylaşım flan hikaye
o anlatırsa dinlerim ama artık benim ailem mükemmel modundayım![]()
o çok ağır bir laf ama bence..ben evli değilim evli olsaydım anlatmazdım çevremden biliyorum her hangi bir durum olduğunda eşler onu koz gibi kullanıyor...
mesela annen zaten ne beklenirdi denmesi...evet benim annem öyle ama senin annende böyle deyip karşılıklı atışmaya karşılaştırmaya sebeb oluyor...
kajcım şimdi olayı ben şöyle ele alıyorum.Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
Öncelikle herkese hayırlı cumalar...