Elektrikli Süpürgeler El süpürgesi önerisi lütfen !!!

canım sakın fakir hausgerate rtc 109 alma birde bunun bi alt modeli var onu da tavsiye etmem kırmızı renkli. hem pahalı hemde berbat bi süpürge ucunda ki kıl toplayıcı olmdan hiçbişi çekmiyo ayrıca hznesi küçücük.

annem yıllar önce

Moulinex MX4117 Accessio El Süpürgesi

Moulinex MX4221 Islak-Kuru Şarjlı Süpürge şu iki süpürgeden birini kullanmıştı ve çok iyiydi bi araştır derim. sanırım mavi olandı.

ben fantom 1200 kullanıyorum. küçük bişey yer kaplamıyo sürekli elimin altında. elektirikli üstelik hemen şarj bitti derdi de yok.mutfağa banyoya hatta bazen her yere istediğin yerde kullan..

canım sakın fakir hausgerate rtc 109 alma birde bunun bi alt modeli var onu da tavsiye etmem kırmızı renkli. hem pahalı hemde berbat bi süpürge ucunda ki kıl toplayıcı olmdan hiçbişi çekmiyo ayrıca hznesi küçücük.

annem yıllar önce

Moulinex MX4117 Accessio El Süpürgesi

Moulinex MX4221 Islak-Kuru Şarjlı Süpürge şu iki süpürgeden birini kullanmıştı ve çok iyiydi bi araştır derim. sanırım mavi olandı.

Ayyyy bana fakir demeyin zaten... Nesini kullandıysam 2 günde ömrü tükendi bir daha da tövbeler olsun :)))
Ama moulinex zaten iyi bir markadir bir de kenwoodu tavsiye ettiler.. Cok teşekkür ederim tavsiyen için canım :)

ben fantom 1200 kullanıyorum. küçük bişey yer kaplamıyo sürekli elimin altında. elektirikli üstelik hemen şarj bitti derdi de yok.mutfağa banyoya hatta bazen her yere istediğin yerde kullan..

Evet yaa yer kaplamamasi da önemli bir ayrıntı ama emış gücü yüksek ve uzun ömürlü olması benim için daha önemli bir kriter ;)

Back
X