Elad azizli

dorritta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
49
9
86
35
İstanbul
Elad azizli sosyal medyada aktif olmasina karsin burada hakkinda hic yorum goremiyorum ne yazik ki. Elad beye ameliyat olan olumlu olumsuz gorusu olanlar yazabilirlerse fikir paylasimi yapmis oluruz 🙏

Elad azizli sosyal medyada aktif olmasina karsin burada hakkinda hic yorum goremiyorum ne yazik ki. Elad beye ameliyat olan olumlu olumsuz gorusu olanlar yazabilirlerse fikir paylasimi yapmis oluruz 🙏
Merhabalar, doktoru 1 yıl instagramdan takip ediyordum ayrıca 2 arkadaşım ameliyat oldu gayet güzel doğal görünümlü burna sahip oldular bunun üstüne cesaretimi toplayıp iki hafta önce ben de ameliyat oldum, kalın derili burun ucum vardı saolsun dr çok ilgili nasıl burun istediğimi sordu hasta fikirlerine önem veriyor bence. Ameliyat sonrası sadece 2. gün hafif moluğum oldu 4. gün günlük hayatıma geri döndüm. Şu an erken dönem olmasına rağmen şimdiden memnunum.

Merhabalar, doktoru 1 yıl instagramdan takip ediyordum ayrıca 2 arkadaşım ameliyat oldu gayet güzel doğal görünümlü burna sahip oldular bunun üstüne cesaretimi toplayıp iki hafta önce ben de ameliyat oldum, kalın derili burun ucum vardı saolsun dr çok ilgili nasıl burun istediğimi sordu hasta fikirlerine önem veriyor bence. Ameliyat sonrası sadece 2. gün hafif moluğum oldu 4. gün günlük hayatıma geri döndüm. Şu an erken dönem olmasına rağmen şimdiden memnunum.
Bende kendisine ameliyat olmak istiyorum bana süreçle ilgili bilgi verirmisinz hastanr yattınızmı neleri merak ettiğimi tahmin edersiniz 😂

Bende kendisine ameliyat olmak istiyorum bana süreçle ilgili bilgi verirmisinz hastanr yattınızmı neleri merak ettiğimi tahmin edersiniz 😂
merhaba hastanede 1gece kaldım ama kalmak zorunlu degil eve de gidebilirdim ama rahat bir hastaneydi kalmaya karar verdim. ameliyat sonrası ağrım hiç olmadı. 2.gün ve 4. gün arası çok hafif morluk ve şişme oldu 5. gün sonunda ameliyat olduguma dair hiçbir kanıt kalmamıştı :rapci: O kadar gözümde büyütmüşüm ki nerdeyse 7-8 senedir olmak istediğim ameliyat bu muymuş dedim. Yaptırın gitsin derim ben

Merhaba memnun musununuz önceki burnumun nasılsdı

Merhaba cevabınızı geç okudum teşekkür ederim. Bende oldum ameliyatı zaten 1 oldu. Sizin yazdığınız süreci geçirdim gerçekten zorluk hiç yaşamadım iyiki olmuşum diyorum. Sizin ne kadar oldu olalı şuan ki hali nasıl. Bu arada Elad beye oldum ameliyatı kendisi için şuanki düşüncelerim çok olumlu eğer ilerleyen dönemdede yani burnum tam şeklini aldığındada bi sorun olmazsa kesinlikle bana göre en iyi 10 doktordan biri derim

Back
X