- 26 Mayıs 2017
- 346
- 388
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kere okudum yine anlamadimİyi okuyun
İyi okuyun
ben okudum anlamadım salak mıyım neyim![]()
zaten konu sahibide burda açıklama yapmak yerine başka konularda gezio, bizde onun yazdıklarını anlamaya çalışıyozbizim salak olmadıgımız kesin canım , başka konuya bakalım boşver
İyi okuyun
Allah razı olsunElalem boşansanız da birşey der boşanmasanız da.O yüzden kendinizi düşünün.Alakanız olmayan birşey için Kayınpederinizden azar işitiyorsunuz.Üstüne eşinizden küfür yiyorsunuz.
Oğlunuzla konuşacağına sizi arasaymış mademki size kızacak.
Millet ne der diye kendi Can'ınızdan olmayın.Eşinizin saygısı yok ki size herkes azarlamayı bir hak görmüş kendinde.
ama arkadaşım gerçekten yardımcı olalım diye geldik, konu biraz dağınık kalmış. anlayamadık ki. arayan baba demişsin oğlunun babası mı, eşin mi... telefonda kiminle tartıştın da yüzüne kapattın eşinin mi kp in mi? kim arkasını döndü yattı..anlamayınca yorum da yapamadık..eşin dönüp yattıysa adam gamsız umursamamış, oğlun dönüp yattıysa niye babasının sözünü dinlemiyor? bir iletişim hatası olmuş hem kendi aranızda, hem de konuyu aktarışınızda. belki hızlı ve olayın siniri ile heyecanla yazdınız ama anlayamadık...Allah razı olsun
Birkaç kişi hariç içime su sermek için uğraşmadı, gayet iyi anlamışsınız derdimi.
Herkes yazıma takmış.
konuyu silmek banlanma sebebi. ban yiyeceksiniz maalesef