arkadaşlar bi türlü kendi kafama göre davranamıyorum hep kontrollüyüm ve bu durum bende artık hastalık oldu sanki.her hareketimde elalem ne der diye düşüncem diye beynim yoruldu resmen.yani kısaca elaleme göre hayatımı düzenlemekten yorgun düştüm sanki.herkesin düşüncesi neden bu kadar önemli benim için.bundan nasıl kurtulucam lütfen yardım edin!!
valla aklıma geldi bunu yazarken bile.evet özgürüm ancak bu düşünceden kendimi bi türlü alıkoyamıyorum
Canim birak elalem ne derse desin... Elalem gun boyu konusur aksam evine gider ayagini uzatir tv sini seyreder sen uzuldugunle kalirsin. Farkina bile varmazlar insanlari nelere suruklediklerinin. O yuzden ben tam bir cadi gibi davranmisimdir komsular olsn akrabalar olsun inanki boylesi daha iyi. Hakkimda konusan komsulari yakinlari tek tek yakalayip bir daha konusursaniz cok kotu olur sizi pisman ederim herkes kendisine baksin demisligim ve kendi durumlarindaki pisligi hep gozlerine sokmuslugum vardir. Ne demis Bob marley: before u pointing fingers make sure your hands are clean... yani baskasini parmaginla gosterene kadar ellerinin temiz olduguna emin ol. Dini hikaye olarakta "ilk tasi gunahsiz olaniniz atsin " diye bir hikaye var internette aratirsan bulursun... Lutfen onuda okumaya calis. Millet kim ki senin hakkinda ileri geri konusabiliyor herkes kendine baksin once.
ne yaparsan yap hiçkimseyi memnun edemezsin o yüzden bırak gitsin
aman canım boşver hayatını yaşa.elalemlere şarkı gönderelim.
elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiii.
arkadaşlar bi türlü kendi kafama göre davranamıyorum hep kontrollüyüm ve bu durum bende artık hastalık oldu sanki.her hareketimde elalem ne der diye düşüncem diye beynim yoruldu resmen.yani kısaca elaleme göre hayatımı düzenlemekten yorgun düştüm sanki.herkesin düşüncesi neden bu kadar önemli benim için.bundan nasıl kurtulucam lütfen yardım edin!!
hakkaten cuk oturmuş ellerine sağlık.valla bu konua cuk diye oturan bi yazı aklıma geldi hemen paylaşıyorum;
"Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta halli yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra da ölüm sana yakışmadı derler
e neyi beğendiler ki bunu beğensinler?
anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.
Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?