• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
<div class="bbWrapper">ben geldim kızlar <br /> bu gün eve taşındım ama çok sıcaaaak klima bile işe yaramıyo sadece olduğu oda serin<br /> <br /> inşallah dayanabiliriz<br /> <br /> iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun<br /> <br /> artık daha sık girerim nette sizde girin emi :))))</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed">Gel dımplecım Alacakaya ya.. Burası gece gunduz püfür püfür,balkona cıkamıyorum sabit suramıyosun cok şiddetli yahu... <br /> <br /> Herkese ıyı geceler....</span></b></div>

<div class="bbWrapper">abowwwwww bu topik ne zamandır var benim niye haberim yok :1no2:</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed">Evet canım,fazla bırarada olamıyoruz maalesef...Ama geldık mı maasallah hepımız oluyoruz...</span></b></div>

<div class="bbWrapper">ozebus hankendide serindi<br /> <br /> bizim evin altında iki tane fırın var hemde son kat öğleden güneş batana kadar evin içinde<br /> daha başka bişi dememe gerek yok heralde<br /> <br /> eşim iftardan sonra dükkanı tekrar açaçağı içi şehire geldik yoksa ramazanı hankendide geçirirdik<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmiş</div>

<div class="bbWrapper">günaydın elazığın datlu hatunlarııııı<br /> serincim hoşgeldin canım<br /> dimplecim allah yardım etsin valla zor iş hemde fırın üstü ama kışında sıcak olur üşümezsin<br /> özebuşum senin yerde inş kışın soğuk olmaz evin sobalı ise zor olur</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="font-family: 'Century Gothic'">tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrra.s.</span></b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="serin7979" data-source="post: 8513101" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8513101" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8513101">serin7979 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> hosbulduk ama sanırım kimse yok topikte </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><span style="font-family: 'Century Gothic'">canım hoşgeldinnn yalnız merak ettim edirnelimisin?CADIARZU</span></b></div>

<div class="bbWrapper">ÖLÜYOM SICAKTAAAN<br /> <br /> napıyosunuz kızlaar</div>

<div class="bbWrapper">minnoşlar nasılsınızen misafirlerle ugraştım pazardan beri gittiler<br /> uzatın yanakları muckk</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed"> <blockquote data-attributes="" data-quote="ozgul23" data-source="post: 8535677" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=8535677" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-8535677">ozgul23 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> günaydın elazığın datlu hatunlarııııı<br /> serincim hoşgeldin canım<br /> dimplecim allah yardım etsin valla zor iş hemde fırın üstü ama kışında sıcak olur üşümezsin<br /> özebuşum senin yerde inş kışın soğuk olmaz evin sobalı ise zor olur </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> canım benım valla suan salonda cam ve balkon kapısından gelen ugultulu ruzgarı kışın düşünemıyorum... <br /> Kışın cok soguk oluyormus,fırtına özellıkle..Komsular hep duvardakı prizlerın etrafını bantlamıslar ruzgar gelıyomus kısın... onu gördüm duydum ya balkonumun kapısını arkadan kalın naylonla kapatıcam kışın.. <br /> salondakı balkonu kısın kullanmam zaten...Zorlu bi kış beklıyor yani... Ama ıns korktugum gıbı olmas...<br /> <br /> Herkese ıyı gunleeerrr....</span></b></div>

<div class="bbWrapper">şööööyle bi gece turu atıyım dedim<br /> ozebus elazığın kışı eskisi gibi değil <br /> gitgide daha yumuşak bi havası oluyo<br /> en azından merkezde öyle<br /> umarım senin için zor bi kış olmaz</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed">Hayırlı gunleeeerrr hanımlar...........</span></b></div>

<div class="bbWrapper">ben geldimm CADIARZU ben bu topiğin saatini yine mi kacırdım yaa offf cay saatimi yapsak nee belki o zaman karsılasırız</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed">hosgelmıssın canım... ama edırme görünüypr profılde kuzu??</span></b></div>

<div class="bbWrapper">merkezdemisin serin<br /> <br /> bu çay saati meselesini bende çok söyledim ama kimse oralı olmadı</div>

<div class="bbWrapper">memleketim edirne ya edirne yazmıstım merkezdeyim evet ,sen merkezdemisin</div>

Back