Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pandora övme oluyo.. kimse yanlış anlamaz gururlanır kofikligiyle..gakkoş elazıglılarda semboliktir.

güzellik meraba cnm. ben kofiğin anlamını elazıga göre degil malatyaya göre verdim.elazıglılar kofik degilki.kofik denen kişi neden yanlış anlasınki yöresel..

merhaba kızlar nasılsınız??ya gelsenize sohbete güzellik,sila.hiç göremiyoruz sizi walla.sinir etmeyin ha beni densüzler gelin daa..

iyiyim güzellik. ogluşun nasıl.neler yapıyosun.ogluşun çok tatlı.umarım kaderide yüzü gibi olurrr..

iyiyim güzellik..koşturmaca.oglum haftaya okula başlıycak.ben bile heyecanlandım valla şimdikten.i,ş,güc işte aynı şeyler.

napıyorsunuz yarım hemserılerım neden boyle dedım dıye sorarsanız elazıglı degılım ama unıversıteyı orda okudum ıkıncı memleketım yenı uye oldum baktım elazıg dayanamadım yazayım dedım sızın orda tıp okudum yenı ıse basladım teze gelınım yanı oyle dıyorduk bız elazıgdayken malatyada gorev yapım koyde ama nedek ınsalla benıde aranıza alırsınız

hoşgelmişsen aramıza drgulcan..bilsen ne sevindim senide aramızda görmekten. elazıg güzeldir,hoştur. gitmeyen, görmeyen bilemez. ben kendi adıma saa hoşgelmişsen diyem gurban.. görüşmek ,yazışmak umuduyla öpirem seni...

slm arkadaslar ben tuncelılıyım ama yakın sayılırız dımı hepınıze slmmm...

gülcan merhaba aramıza hoşgeldin canım.

hoşbulduk arkadaslar nekadar sıcak karsıladınız saolun elazıgda hıssettım kendımı mesaim yeni bıttı zaten oyle bır yere vermışlerkı adı ılce ama ben koy dıyorum neyse malatyadan sevgıler zaten baglantı bıgıdı bıgelı ınsalla sohbetler gelısır bıgun bulusuruz bıse olursa haber verın ta elazıga gelırım tıp konusunda acıl bıseyız olursa elazıga canım feda ankaradan hıç ayrtetmım valla kızlar hade gorusuruk

gülcancım sağol.görüşmek üzere canım

gülcan bacı elazızlı oldugunu kanıtlamışsan gurban..sımsıcak hallerinle.sagolasın ben mersinde oturuyorum .ama akrabalarım elazıgda.. bişi olurda sıkışırlarsa adını veririm. sagolasın hemşerümmm.

Tüm Elazigli Hemşerilerimin Kandilini Kutlar,hayirlara Vesile Olmasini Temenni Ederimmmmmmmm...

canım benim seninde kandilin mübarek olsun.hadi öptüm canım

:18: :nanaktan öp: bende bütün hemşerilerimin kandilini kutluyorum.hadi öptüm hepinizi canlarım...

kızla sızınde kandılınız mubarek olsun gecte olsa cok baglanamıyorum baba hadeyesı dızustu var oda bu yabanda baglanamıyor neyse sızler nasılsınız ben cok yorgunum bu arada kızlar herhangı bır sorununz olursa bana ozel mesajla bılgı verırsenız psikiyatrist oldugum ıcın belkı sızı gormeden pek iyi şeyler soyleyemem ama en azından yanlış adımlar atmanızada ızın vermem kalın saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…