• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmm
sebnemcim ya bitek geçen gün dikkat etmedim yedigimi ama dikkat ediyom kaç gündür datlu kızımdan daha tatşo b, kızın olsun inşallahhh:7::16: nevüin askımm neva nasıll
floversemhafta sonuda mı işe gidiyosun ?
alişim ankara sogukmu canım kar geliyo diyolar oralaraa
dimpleee datlumm öpeyrum senide damlayıda melegide alevideee semoş delüsü nerde yaa

gökçerana bi bana slm yok hıı neyse semada görüşecez nasılsa:22:

nbr kıslar yorgunum yaaa ben
makyajımı temizleyecek halim yok bugün böyle uyusam nolur:)))
gülşencim ben soram seni fıstıkım naberr
veee hepiniz nasılsınız:)

ıyı aksamlarrr nbrsınız kıslar

iyiyim canım buraya takılan küsmeyi ögreniyo galiba espiri tabiki :))sen niye bu kadar yorgunsun naptın bugün:)

kım kmıe kusmus yıne ne kacırdım

sabah çarşıda koşuşturdum ögleden sonra arkadaşa geçtim şimdide evdeyim yorgunum bide uykum varrrr:)))))))sen netiin

hahah çiğköfte yemişler yorulmuşlar :) aslıyla bana uğradılar on metreden sarımsak kokuyolardı :))
gülşen napıyon cicim bi sen bide ben varız :)
özgül cnm benim nasıl oldun ben olsam sütümün tadına bakardım nasıl diye bi kaç defa parmağıma damlatıp denedim :)))

slm güzeller tekrardan
ana gülşenim sana mı yazmamışım tek valla bacım kusura bakma yaa :38: arada kaynamış bacım sennasılın canım :71: öpüyorum nanaklarından :16::16: ogluşun nasıl öp yerime:70:
nevinim valla sütüme bakcaktımda midem bulandı bakınca insanın kendini inek gibi görmesi acaip oluyo zaten alışamadım bu duruma bide sütümü içersem :50: :60:besili inek ayy nasıl sütünün tadı canım :21:

bu arad nevinim besili inek lafını sana demedim canım virgül koymamışım kendime dedim canım:9:

:36::36::36: kız nevin ordamısın neyse beni görmüsin heralkociişm uyuyak diyi görüşürük cnım güzel yanaklarından öperim:58::3::16:

hahah özgül öyleyiz :D desenki nolcak ben alınmam öyle şeylere rahat ol
valla hiç bi tadı yoktu :D yalandım ama hiç bişey anlamadım :D
acımı diye bakmıştım :D

evet ya gamzeden hic ses cikmiyo.ıns hersey yolundadır

kız özgül sanki nevin demişki bi su bardağı sütünü sağ iç:60: allah seni ne etmiye niye miden bulandı bi çay kaşığı bakaydın tadına :1: okadar kamandıın kaldın:33:

baktım hele beni hatırlayacak

yoksa hergün sizi yoklidim

Ben de geldimmm ben de Elazığ'lıyımmmm:71::78:
İstanbulda oturuyorum ama anne de baba da Elazığlı:65: Saf kan yani :52:

hoşgeldin melezgüzel:)kız nevin bugün çok sıkıcı yaa pazarları hiç sevmem zaten üüüf çok gıcık ya:43:gamze seni unutan ölsün kız mümkünmü:112:

öfffffffffff evet çook sıkıcı,
sonunda ehliyet alacaktım diplomamı bulamadık:84:tekrar çıkarabiliriz demii

Back
X