• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elaziğ///23

• Konu Sahibi Konu Sahibi sila34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi paket petibör aldım :)))yeter dimi

Son düzenleme:
benden beklemediğin bi tepki alınca şaşırdın heralde ne yazacağını:)))normal şartlarda küsmem gerekiyodu demi:)))bugün arsızlığım tuttukaydirigubbakcemile3

tmm onuda sen yap getir sana zahmet termosa koy sıcacık kalır :D

oldu tamam termosa koyar getiririm:)))elektiriğin geldimi???gerçekten aç kalacazcokacimcoook

evet küsersin ne nazlı bişey olduğunu bilirim :))

elektrik geldi canım nete giremezdim elektrik olmasa :)
yada dur kandırayım sizi ay halen gelmedi ya şu lanet olası elektrikler hay allah mikserede fırınada elektrik lazım napsam :D

Son düzenleme:
leptap ya seninde şarjı vardır belki dedim:))tüh tüh tüh neolacak şimdi:))))

tatlım sevalide alıcaz bi arkadaş abdullahpaşada oturuyo saat 1buçukta bana dogru gel istersentam 1buçukta senle buluşuruz çeyrek kala sevali almış oluruz 2 dede nevinde oluruz ok mi

nan nevin seni böle tahmin etmezdim

şebnem saa geliyom

nan ben nere gelicem elimde bi adres bile yok:)

yarın telinizi açık tutun yoksam herif beni caddelerde gezdirir durur

üstünede bi arabada laf işitirim

slm bana puan falan vermişsin sağol ama anlyamadım neye verdin canım :)

datlum beni arayabilirsin :)))yarın migrosun oraya geldiğinde ara yönlendirelim seni

tatlım sevalide alıcaz bi arkadaş abdullahpaşada oturuyo saat 1buçukta bana dogru gel istersentam 1buçukta senle buluşuruz çeyrek kala sevali almış oluruz 2 dede nevinde oluruz ok mi

tamma tatlım 1 bucukta aşagıdan zilii şangırdatırıım

nevin nerdesin kızzz yoksamm gelicez dıyeee anennleremi kactın gıttınn

gezerti karılar sizi bakın alişim nasıl akıllı masasında sınavına çalışıyor :D cık cık cık

Back
X