Elazığ da Mehmet İhsan Okur'a burun estetiği olan var mı?

kokomela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
48
0
36
Ankara
slm kızlar bikaç ay önce burun estetiği ameliyatı oldum ama kötü oldu malesef revizyon olacakken tayinim elazığa çıktı. iş dolayısıyla il dışına da gidemiyorum. elazığ da mehmet ihsan okuru bikaç kişiden duydum araştırma hastanesinde. ona olmayı düşünüyorum yoksa malatya da mı yaptırsam kararsızım. elazığda yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. aciilllll((((((

mrb bende elazığda oturuyorum bu doktoru araştırıyorum.hemşiresi çok iyi dedi.karın germe yaptıracam.ama sorun şu ki hocayı bulamıyorum.poliklinik doktorurunun belli bir saatte sizi götürmesi gerekiyormuş.ben saatini denk getiremedim bir türlü

Kızlar oldunuz mu bilmiyorum üstünden zaman geçmiş bayağı ama ben yinede yazayım belki yardımcı olur ben ihsan beye burun ameliyatı oldum gerçekten çok memnun kaldım gerci henüz yeni daha sargilarim açılmadı ama doktor bey ameliyat sonunda çekmiş burnumu tam konuştuğumuz gibi yapms ben çok sevdim :)
Kişilik olarak da iyi bi insan olduğu kanaatindeyim yaptiranlar memnun

Merhabalar bende burun Estetik ameliyat olacam Erol keles için iyi dediler...Ameliyat olan ya da duyan var mı? ?

Merhabalar bende burun Estetik ameliyat olacam Erol keles için iyi dediler...Ameliyat olan ya da duyan var mı? ?

Iki arkadasim oldu Erol kelese ikiside memnun gayet ama ben birininkini beğenmedim kemiksiz burunda kemik olusmus bence

Kemikli derken ben biraz kavisli ve cok hafif dik istiyorum birde ameliyat hersey toplamda ne kadar tuttu?

1000 tlyi geçmiyor ihsan bey 600 tlye yapıyor Erol Keleş de 800 sanırım ama fazlası değil
Kemikli derken kız sadece burnunun ucunu kaldırtti hafif kemer oluşmus burnunda ama dediğin gibi başka tanıdığım da var tam istediğin gibi yapmış burnu :)

Ya
Çok tsk ederim suan size ne kadar dua etsem az içim rahatladı biraz da olsa ameliyat zor mu peki :)

Ya

Çok tsk ederim suan size ne kadar dua etsem az içim rahatladı biraz da olsa ameliyat zor mu peki :)

Ne demek :)
Ameliyat Zor değil bence beni en cok rahatsız eden ameliyattan sonraki halsizlik di ilaçların etkisi geçiyodu arada o saatlerde kendimi o kadar yorgun hissediyodum ki kolumu bile kaldiramiyodum
O da 2 gün sürdü zaten bünyeden bünyeye değişir tabi benim rahatti cok şükür ama çok zor geçiren de var

inş bende hemen geçirenlerden olurum ve inş yüzüme yakışır..

Arkadaşlar mücahit bey hakkında bi fikrnz var mi ben onunla görüşmeyi düşünüyorum

İyi bi KBB uzmani daha önce kikirdak ameliyati oldum fakat estetik amaçli bi uygulama yaptrmamistim o donem bu kez estetik için gorusucem dizede ayrintilari yazarim kizlar birde malatya dabilge ttürk bilen le gorusmustum hatta ameliyat tarihi almistim 5 ocak için daha sonra Vazgeçtim mmücahit beyle de görüşüp öyle karar vermek istiyorum

Evet bilge beyi duymuştum ben iyi diyolardi
Mücahit bey hangi hastanede ?

Bi de sişilik ve morluklar ne kadar surede geçiyor bilgi verebilir misiniz

2 haftaya geçiyor morluklar tamamen ama şişler kalıyor uzun süre yavaş yavaş geçiyor 2 haftada sislerinde çoğu geçiyor 2 hafta sonra sadece senin hissedecegin şişler kalır canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…