Yaptırdınız mi . Nasıl oldu acaba
Merhabalar bende burun Estetik ameliyat olacam Erol keles için iyi dediler...Ameliyat olan ya da duyan var mı? ?
Kemikli derken ben biraz kavisli ve cok hafif dik istiyorum birde ameliyat hersey toplamda ne kadar tuttu?Iki arkadasim oldu Erol kelese ikiside memnun gayet ama ben birininkini beğenmedim kemiksiz burunda kemik olusmus bence
Kemikli derken ben biraz kavisli ve cok hafif dik istiyorum birde ameliyat hersey toplamda ne kadar tuttu?
Çok tsk ederim suan size ne kadar dua etsem az içim rahatladı biraz da olsa ameliyat zor mu peki :)1000 tlyi geçmiyor ihsan bey 600 tlye yapıyor Erol Keleş de 800 sanırım ama fazlası değil
Kemikli derken kız sadece burnunun ucunu kaldırtti hafif kemer oluşmus burnunda ama dediğin gibi başka tanıdığım da var tam istediğin gibi yapmış burnu :)
Ya
Çok tsk ederim suan size ne kadar dua etsem az içim rahatladı biraz da olsa ameliyat zor mu peki :)
inş bende hemen geçirenlerden olurum ve inş yüzüme yakışır..
Arkadaşlar mücahit bey hakkında bi fikrnz var mi ben onunla görüşmeyi düşünüyorum
İyi bi KBB uzmani daha önce kikirdak ameliyati oldum fakat estetik amaçli bi uygulama yaptrmamistim o donem bu kez estetik için gorusucem dizede ayrintilari yazarim kizlar birde malatya dabilge ttürk bilen le gorusmustum hatta ameliyat tarihi almistim 5 ocak için daha sonra Vazgeçtim mmücahit beyle de görüşüp öyle karar vermek istiyorum
Bi de sişilik ve morluklar ne kadar surede geçiyor bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?