Tüp Bebek Merkezleri elazığ da tüp bebek yaptıran var mı?

asutay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
527
4
96
Diğer
dr lar çikolata kisti ve eşimdeki morfoloji düşüklüğü nedeniyle en kısa sürede tüp bebek denemeye başlamamızda hem fikir. doğuda küçük bir ildeyiz,aslında ankara da yapmayı düşünüyorduk ancak maddi yönden buradaki dr umuzun önerdiği elazığ daha cazip görünüyor. Ocak ayına kadar düşünüp ona göre karar alıaz. tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar

buradatüp bebek yaptıranların iyi sonuç aldığını duymuştum özellikle jinofertil hastahanesinde Allah yardımcın olsun kardeşim

dr lar çikolata kisti ve eşimdeki morfoloji düşüklüğü nedeniyle en kısa sürede tüp bebek denemeye başlamamızda hem fikir. doğuda küçük bir ildeyiz,aslında ankara da yapmayı düşünüyorduk ancak maddi yönden buradaki dr umuzun önerdiği elazığ daha cazip görünüyor. Ocak ayına kadar düşünüp ona göre karar alıaz. tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar

arkadaşım bende elazığda merkezde bulundum 4 yıl kadar ama oranın jinekoloğlarını hiç tavsiye etmem beni tam anlamıyla maf ettiler ama tüp bebek deneyecekseniz deniz hoca var onun istanbulla irtibat kurduğu özel hastanelerde yaptırabilirsiniz eğer o imkanınızda yoksa ankaraya gel yaptır derim

arkadaşım bende elazığda merkezde bulundum 4 yıl kadar ama oranın jinekoloğlarını hiç tavsiye etmem beni tam anlamıyla maf ettiler ama tüp bebek deneyecekseniz deniz hoca var onun istanbulla irtibat kurduğu özel hastanelerde yaptırabilirsiniz eğer o imkanınızda yoksa ankaraya gel yaptır derim

canım jinekologların transfer ve ilaç dozajı ayarlama konularında mı problemimi var?ççünkü teşhisi Anatolia ve gürgan klinik koydu. siz orada ne tedavisi görmüştünüz?ankara ya da ist. da yaptırırsam herkes duyar diye çekiniyorum.

hayırlı olsun nonay ben elazığ ufuk jinofertilde tüp bebek yaptım şimdi beklemedeyim dr mükemmel çok memnunum kafanı hiç karıştırmma tedavine devam ettt allah gönlüne göre versin

canım, ben Elazığ da yaptırmadım ama Elazığlıyım. Fırat ünv. türkiyenin büyük ünv.lerinden biri. gerek malatya gerekse elazığ büyük şehirler, bence iyi bir merkez araştır ve şansını önce bir oralarda dene. şehir dışına gidip gelmek öyle kolay değil bu tedavide. pozitif ol, rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir.
ben nasipse sana bir kaç referans araştırmaya çalışırım. ama ben izmit de oturduğum için buralarda deniyorum şansımı...
sevgiler

semafatih doktorunuz orhan beymi sonuçtan beni haberdar edermisin tedavin uzun protokolmuydu

evet canım semanın dr u orhan özdiller bu perşembe test yapıcak arkadaşmız bende o dr a gidiyorum gayet ii bi dr memnunum bende tüp yaptırıcam o merkez kısmet olursa ekim ayında inş

canım ilk öncelikle bi elazığda yaptır .burda başarılı olunacaksa neden uzaklara gidip daha fazla masrafın olsun ki evet burdada başarılı dr var örnk
orhan bey (ufuk tıp merk)
deniz bey (özel hayat hast) ve
F.Ü F.T.M (dr bilgin bey)

Allah yolunuzu acık etsinn ihşallahhh Rabbim tüm isteyenlerede bu duyguları yaşatsın:Saruboceq::teselli:

kızlarrrr
benım esım elazıglıı biz farklı ildeyız tayıncıyız.benım ailem istda esım benı doğum için elaga gönderıyor haftaya gidiyorum kısmetse 1,5ayım kaldı .denız beyı sectım gittim görüştüm bayramda ama oralı değilim ya iyimi ettım kötumu bana akıl verın .birde hastane eskı gibi geldı ona takıldım ama hastane 2.planda biliyorum bana akıl verın allah askına doğum için denız bey iyi tercıhmı

kızlarrrr
benım esım elazıglıı biz farklı ildeyız tayıncıyız.benım ailem istda esım benı doğum için elaga gönderıyor haftaya gidiyorum kısmetse 1,5ayım kaldı .denız beyı sectım gittim görüştüm bayramda ama oralı değilim ya iyimi ettım kötumu bana akıl verın .birde hastane eskı gibi geldı ona takıldım ama hastane 2.planda biliyorum bana akıl verın allah askına doğum için denız bey iyi tercıhmı

.......

Son düzenleme:
orhan bey hangi hastene cnmmm
iyi bir dr mu normal doğum konusunda gerekırse sezeryanda nasıl bilinir

Back
X