• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri elazığ da tüp bebek yaptıran var mı?

Çok iyi 2.5 kat katlanarak artmış değerin.Önemli olan katlanmasıydı zaten.Şimdiden ilk tebrik eden ben olayım.kaydirigubbakcemile5

inş katlanmaya devam eder sagol cnm inş dedigin gibi olur korkudan pek bişey anlamadım ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDE BANADA HAYIRLISINDAN NASİP EDER İNŞ ben seni gecen seneden hayırlıyorum sen ne durumdasın

bugün tekrar yapacaksın sanırım bende merak ettim seni değerini yazarsın inş..
ama diğer değerlere göre seni tbrk ediyorum bende gözün aydın..allah kucağına almayıda nasip etsin...

amin canım allah tüm isteyenlere nasip etsin bugün idrar testi yaptım pozitif allahım tamamına erdirir inş

inş katlanmaya devam eder sagol cnm inş dedigin gibi olur korkudan pek bişey anlamadım ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDE BANADA HAYIRLISINDAN NASİP EDER İNŞ ben seni gecen seneden hayırlıyorum sen ne durumdasın

Hadi tekrar gözün aydın.Bende şubat ayında başladım tedaviye.Çok şükür 5.5 aylık olduk bebişlerimle.Tamamınada ereriz inşallah.

inşallah hayırlı olsun benimde bugun 11. günüm 62.3 çıktı yine düşük geldi katlanır inş bunada şükür bende kan pıhtılaşması var birazda ondan korkuyorum ALLAH BÜYÜK sorunsuz atlatırız

drunla görüştünmü neden öyle diye

kırmızıya dönüşmedikce korkma dedi bende endişelendim tekrar kan testi yaptım ama kafam daha çok karıştı 15.gün degerim 1000 çıktı doktor anormal bi yükseliş dedi nasıl bişey anlamadım

drun kim cnm
çok yükselmeden gidiyordu şimdi birden yükselmiş anormal demiş nedenki

iyi günler nonay hayırlı olsun rabbim bebegini kucagına almayı nasip eder inşallalh elazığ da umut ta mı tedavi oldunuz acaba birde tedavi önvesi tahlil ve testlerinize önem veriyorlarmı ve laparoskopi ve histereskopi yapılıyımu acaba biliyomusum ben şu anda muş tayım ve ankara falan çok uzak geliyor sizler elazığ dan memnun kaldınız mı?

*

iyi günler nonay hayırlı olsun rabbim bebegini kucagına almayı nasip eder inşallalh elazığ da umut ta mı tedavi oldunuz acaba birde tedavi önvesi tahlil ve testlerinize önem veriyorlarmı ve laparoskopi ve histereskopi yapılıyımu acaba biliyomusum ben şu anda muş tayım ve ankara falan çok uzak geliyor sizler elazığ dan memnun kaldınız mı?*

Benim bütün tahlillerim, tetkiklerim orda yapıldı.Saydıklarının hepsi yapılıyor.

İlk dedmem tuttu çok şükür.Bizde ilk başta ankara düşünüyorduk ama iyikide gitmenişiz.

evet orda yaptırdım ilk denemem tedavi öncesi test falan yapmadılar bana sonuç negatif olunca genetik test yaptılar bu ikinci denemem şimdide zaten ne oldugum belli degil degerim iki günde çok hızlı ilerledi siteden bi doktora sordum kimyasal yada boş gebelik olabilir dedi allahım çok kötüyüm ya dua edin olumlu sonuç alan var konaklama yeride ayarlıyorlar canım pek yorum yapamıyacgım durumum ortada

*[/QUOTE]

benimde değerim 400den 800 e çıkması gerekirken 1300 çıkmıştı inş. seninde sorun yoktur canım

Benim bütün tahlillerim, tetkiklerim orda yapıldı.Saydıklarının hepsi yapılıyor.

İlk dedmem tuttu çok şükür.Bizde ilk başta ankara düşünüyorduk ama iyikide gitmenişiz.

doktordan ve hastaneden memnun kaldınızmı güzel ilgileniyorlarmı siz tedavi öncesi tahlil ve histereskopi falan oldunuzmu birde benim eşim azosperm onun için iyice soruyorum kusura bakmayın benim ilk denemem anatolyada oldu ve insanları çok sömürüyolar onun içn çok korkuyorum ne olur birbirimize du edelim arkadaşlar burada yazan bütün arkadaşlara rabbim hayırlı evlat nasip etsin amin:Saruboceq:

firuze selam canım..sen umut mu diyordun ufuk mu?? bende artık elazığ düşünüyorumda acaba hangisi?şimdi geçmiş sayfaları okuyacağım tekrar..sen karar verdin mi?

Back
X