• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri elazığ da tüp bebek yaptıran var mı?

:)) saol cnm
kısmetse 6ocak ama öncede sonrada olabilir ilk doğumum e yabancı bir sehır halıyle stres oldummm..
orhan beyde aklımda kalsın işte benı herkes denız beye yönlendırdı

slm ben ufuk tıpta yaptırdım sonucum negatif oldu malesef ama iyi yada kötüyü değerlendirmede konusunda bişey diyemicem dr iyi bir çok hastasıda gebe ama nasip işte benim sebepsiz infertileydi negatif sonuçtan sonra laparaskopi oldum ve çikolata kisti olduğu anlaşıldı hemde çok sayıda ne yapacağımı bilemiyorum doktorum iğne tedavisi ve ardından tekrar tüp bebek diyo çok kararsızım...
umarım rabbim gönlümüze göre verir ve anne olmayı bizede nasip eder..:Saruboceq:

slm ben ufuk tıpta yaptırdım sonucum negatif oldu malesef ama iyi yada kötüyü değerlendirmede konusunda bişey diyemicem dr iyi bir çok hastasıda gebe ama nasip işte benim sebepsiz infertileydi negatif sonuçtan sonra laparaskopi oldum ve çikolata kisti olduğu anlaşıldı hemde çok sayıda ne yapacağımı bilemiyorum doktorum iğne tedavisi ve ardından tekrar tüp bebek diyo çok kararsızım...
umarım rabbim gönlümüze göre verir ve anne olmayı bizede nasip eder..:Saruboceq:

canım negatifmiş sonucun üzüldüm.Gerçekten orada yaptırıp tutan hasta sayısı çok mu? Bende mart gibi orada yaptıracağım. Bide size kaç embiryo yerleştirdiler.

merhaba bende elazığ jinofertilde yaptırdım ilki tutmadı ikinci yaptırdık şimdi hamileyim
Allah hepinize nasip etsin

Transferden sonra 3.gün falanda tutunabilir demişti bana doktor.Belki seninde geç tutunmuştur.Hemen endişelenme bi kez daha yaptır.

bugun yaptırmayı düşünüyorum ama çok düşük önce sevinmiştim çünkü ilk denememde degerim 10.gün 0.1 di ama şimdiki halide çok düşükmüş ALLAHIM BÜYÜK yükselir inş

8.gün degerim 18.7 kaç olması lazım benim gibi erken yaptıranlarla kıyaslıyorum onlarınki daha yüksek

8.gün degerim 18.7 kaç olması lazım benim gibi erken yaptıranlarla kıyaslıyorum onlarınki daha yüksek

Çok iyi 2.5 kat katlanarak artmış değerin.Önemli olan katlanmasıydı zaten.Şimdiden ilk tebrik eden ben olayım.kaydirigubbakcemile5

Back
X