Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı araştırdım ama Remzi hocanın Ebru hocadan daha iyi olduğunu söylüyorlar bide ebru hoca şuan özel klinikte maddi olarak da biraz daha pahalı olabilir Rabbim yardımcımz olsun inşallahBende remzi hocaya gitmeyi planlıyorum ama ebru kavaklıda iyi
Diyorlar,bilemedim yaş 37 benim…14 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var,oğlum aşılama kızım kendiliğinden.3.olmadı mecburen ya aşılama ya tüp bebek deniycez yaşım geçiyor çünkü
İyi akşamlar tedaviniz ne durumda acaba naptınız inşallah güzel haberler verirsiniz bizeMerhaba. Biz bugün başladık aşılama tedavisine. Muayene oldum ilaçları aldım cumaya kontrol günü verildi. Siz ne yaptınız
İyi akşamlar. Aşılama oldum test gününü bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız .İyi akşamlar tedaviniz ne durumda acaba naptınız inşallah güzel haberler verirsiniz bize
İyi akşamlar. Aşılama oldum test gününü bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız .Siz ne durumdasınız?
Evet zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle yazarım tekrarHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarm sizinle ben halen beklemedeyim biraz dinlenmem lazm kendimi toparlamam lazm ki tekrar tüp bebek sürecine gireyim zor çünkü
Evet zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle yazarım tekrar güzel haberlere ihtiyacımz var siz bize verirsiniz inşallah![]()
Güzel haberlerle ihtiyacımız var inşallah siz bize verirsinizEvet zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle yazarım tekrar![]()
Hayırlısı inşallah. Perşembe günü test verecem dua edin lütfenGüzel haberlerle ihtiyacımız var inşallah siz bize verirsiniz![]()
Yaa hadi inş hayırlı haberler,ben inanıyorum güzel şeyler olacakHayırlısı inşallah. Perşembe günü test verecem dua edin lütfenİnşallah isteyen herkes mutlu haberi verir bir gün
Bugün test yapacaktınz sonucunuz bellimiHayırlısı inşallah. Perşembe günü test verecem dua edin lütfenİnşallah isteyen herkes mutlu haberi verir bir gün
Genel olarak bakiyolar değerlere heralde amh felandr ayrıntılı bilmiyorumKızlar bu hormon testleri var ya adetin 3. Günü yapılan tedavi öncesi bakılan değerler hangileriydi acaba
Maalesef negatif. Hayırlısı buymuş. Diğer ay kaldığımız yerden devam edeceğiz artıkBugün test yapacaktınz sonucunuz bellimi
Hakkınızda hayırlısı olsun,en yakın zamanda kavuşun inş bebişinizeMaalesef negatif. Hayırlısı buymuş. Diğer ay kaldığımız yerden devam edeceğiz artık![]()
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMaalesef negatif. Hayırlısı buymuş. Diğer ay kaldığımız yerden devam edeceğiz artık![]()