Elazığ da tüp bebek yaptıranlar

Bende remzi hocaya gitmeyi planlıyorum ama ebru kavaklıda iyi
Diyorlar,bilemedim yaş 37 benim…14 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var,oğlum aşılama kızım kendiliğinden.3.olmadı mecburen ya aşılama ya tüp bebek deniycez yaşım geçiyor çünkü

Bende remzi hocaya gitmeyi planlıyorum ama ebru kavaklıda iyi
Diyorlar,bilemedim yaş 37 benim…14 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var,oğlum aşılama kızım kendiliğinden.3.olmadı mecburen ya aşılama ya tüp bebek deniycez yaşım geçiyor çünkü
Bayağı araştırdım ama Remzi hocanın Ebru hocadan daha iyi olduğunu söylüyorlar bide ebru hoca şuan özel klinikte maddi olarak da biraz daha pahalı olabilir Rabbim yardımcımz olsun inşallah 🤲

İyi akşamlar. Aşılama oldum test gününü bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız . 🌸☺️Siz ne durumdasınız?
🥰Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarm sizinle ben halen beklemedeyim biraz dinlenmem lazm kendimi toparlamam lazm ki tekrar tüp bebek sürecine gireyim zor çünkü

🥰Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarm sizinle ben halen beklemedeyim biraz dinlenmem lazm kendimi toparlamam lazm ki tekrar tüp bebek sürecine gireyim zor çünkü
Evet zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle yazarım tekrar ☺️

Kızlar bu hormon testleri var ya adetin 3. Günü yapılan tedavi öncesi bakılan değerler hangileriydi acaba

Back
X