Elazığ ve çevresinde Erol Keleş e ameliyat olan çok insan var ama burda ortak bir başlık yok ben kendisine 1 ay önce ameliyat oldum ve şimdilik çok memnunum her görende çok beğeniyor Erol Hocaya ameliyat olanlar olumlu olumsuz tüm durumları burda paylaşalım ameliyat olmayı düşünenlere bir faydamız olsun
Sana yazmıştım canım kusura bakma yanlış oldu mesajını alamadım o anElazığ ve çevresinde Erol Keleş e ameliyat olan çok insan var ama burda ortak bir başlık yok ben kendisine 1 ay önce ameliyat oldum ve şimdilik çok memnunum her görende çok beğeniyor Erol Hocaya ameliyat olanlar olumlu olumsuz tüm durumları burda paylaşalım ameliyat olmayı düşünenlere bir faydamız olsun
Özelden atarım fotoğraf ameliyatım çok rahat geçti sanırım bu birazda bünyeyle alakalı çok ağrım sızım olmadı yüzüm gözümde çok fazla şişmedi şimdiye kadarda hiç olumsuz yorum duymadım herkes çok beğeniyor bana biraz büyük geliyor ama şiştir geçer diye umut ediyorumCanım merhaba ben 1 ay sonra ameliyat olcam acaba senin öncesi sonrası fotoğraflarını görebilir miyim bi de ameliyat hakkında yorumlarını merak ediyorum
Büyük bi operasyon muydu yoksa küçük bi et aldırma ya da kemik törpületme gibi miydi yani kemik kırma işlemi oldu mu onu merak ediyorum aslında özel mesajdan öncesi ve sonrasını atabilirsen çok sevinirim canımÖzelden atarım fotoğraf ameliyatım çok rahat geçti sanırım bu birazda bünyeyle alakalı çok ağrım sızım olmadı yüzüm gözümde çok fazla şişmedi şimdiye kadarda hiç olumsuz yorum duymadım herkes çok beğeniyor bana biraz büyük geliyor ama şiştir geçer diye umut ediyorum
Kemik kırıldı canım kemerli ve ucu düşüktü burnumunBüyük bi operasyon muydu yoksa küçük bi et aldırma ya da kemik törpületme gibi miydi yani kemik kırma işlemi oldu mu onu merak ediyorum aslında özel mesajdan öncesi ve sonrasını atabilirsen çok sevinirim canım
Çok ağrın sızın olmadı mı morlul durumu nasıldı ne kadar sürede toparlanıp dışarı çıkmaya başladın meselaKemik kırıldı canım kemerli ve ucu düşüktü burnumun
Yok benim çok ağrım olmadı biraz şiştim morardım ama öyle fazla değil zaten 15 güne yakın atel ve sargılar var burnunda yani öyle çıkmak istersen çıkabilirsin ama ben hâlâ çok çıkmıyorum hem güneş zararlı hem de darbe alma riskini en aza indirmek için fazla ağır iş yapmıyorum çok eğilmiyorumÇok ağrın sızın olmadı mı morlul durumu nasıldı ne kadar sürede toparlanıp dışarı çıkmaya başladın mesela
İyi yapıyosun benim ameliyatım 20 ekimdeYok benim çok ağrım olmadı biraz şiştim morardım ama öyle fazla değil zaten 15 güne yakın atel ve sargılar var burnunda yani öyle çıkmak istersen çıkabilirsin ama ben hâlâ çok çıkmıyorum hem güneş zararlı hem de darbe alma riskini en aza indirmek için fazla ağır iş yapmıyorum çok eğilmiyorum
Hayırlısı senin burnunda var mı sıkıntı nefes almayla ilgili falan yoksa sadece estetik mi olacaksınİyi yapıyosun benim ameliyatım 20 ekimde
Yok bi sorunum sadece yandan görüntüsünden rahatsız oluyorumHayırlısı senin burnunda var mı sıkıntı nefes almayla ilgili falan yoksa sadece estetik mi olacaksın
Ol valla hiç birşeyden tereddüt etme ben daha önce niye olmadım diye pişman oldum ameliyattan sonraYok bi sorunum sadece yandan görüntüsünden rahatsız oluyorum
İnşallah hiç pişman olmamOl valla hiç birşeyden tereddüt etme ben daha önce niye olmadım diye pişman oldum ameliyattan sonra
İnşallah şansın yaver gider bu iş cidden şans işiİnşallah hiç pişman olmam
Çok teşekkür ederimİnşallah şansın yaver gider bu iş cidden şans işi
Ne zamandı ameliyatınÇok teşekkür ederim
20 ekimNe zamandı ameliyatın
Hadi hayırlısı az kalmış20 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?