Tüp Bebek Merkezleri Elazığ Ufuk Jinofertil Tüp Bebek Merkezinde Tedavi olmak isteyenler buraya;

• Konu Sahibi Konu Sahibi yersugokce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yersugokce

Ziyaretçi
Elazığ Ufuk Jinofertil Tüp Bebek Merkezinde tedavi olmak isteyenler buraya;

canım bizde orada tedavi olacaz ama emin olamıyorum hala iyi bir merkezmi bilgisi olan varmı

Bende orada tedavi görüyorum ve çok memnunum. Orhan bey iyi bi doktor, tevsiye ederim.

sadece parayı alana kadar iyiler parayı aldıktan sonra işleri bitiyor.

evet canım orda olmuştum.dedim ya parayı alana kadar canım cicim parayı altıktan sonra yüzüne bakan yok herşey para değil.

ya benim arkadaş orda tüp bebek yaptı halende yogun ilgi gösteriyolar diyo bilmiyorum ama dikkatimi çekti nergisicim sen nasılsın

evet canım üçüz tuttu ama birisi alında ikisi duruyo inş sağlıkla kucaklar semafatihi biliyon onun tedavisi maşallah oldu inş darısı başımıza

Tüp bebek mi aşılamamı yaptırmıştın?

tüp bebek canım. tedavi aşaması iyi onda problem yok hamile kaldım ama 7 aylıkken beğimi kaybettim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum apar topar gittim.beni en son aldılar.ya zaten keyfimden gitmedim elim ayağım titriyor korkudan durumuda biliyorlar beni aldı doktor suyunda azalma var dedi cumartesi gitmiştim perşembe gel 10 ,15 içerisinde büyükşehire göndereceğim demişti ben bebeğimi maalesef çarşamba günü kaybettim.:çok üzgünüm:

tüp bebek canım. tedavi aşaması iyi onda problem yok hamile kaldım ama 7 aylıkken beğimi kaybettim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum apar topar gittim.beni en son aldılar.ya zaten keyfimden gitmedim elim ayağım titriyor korkudan durumuda biliyorlar beni aldı doktor suyunda azalma var dedi cumartesi gitmiştim perşembe gel 10 ,15 içerisinde büyükşehire göndereceğim demişti ben bebeğimi maalesef çarşamba günü kaybettim.:çok üzgünüm:

Canım çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı

doktora diyeceğim yok ama hemşire çok uyuz.

evet güzel merkez ama daha titiz davranılabilir. Bu iş ertelemeye gelmiyor malesef saat dakika bile önemlidir. .

Son düzenleme:
Back
X