Elbise aşkına

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
80 85 arasi hep aldim verdim kilolari artık vermek ve bir daha almamak istiyorum.
28 yaşındayım ve hiç elbise giymedim. En cok merak ettiğim de bu. Bana nasil olacak acaba.
bu sabah tartildim 86.2 idim.
Her hafta cumartesi günü bildirim yapacağım. Ve aksatmadan menu spor bildirimi olacak.

Toparlanabilmem icin yeni günlük acmam şarttı bana...

Hayirli olsun arkadasim yeni gunlugun insallah o elbiseyi giyersin ve buraya elbiseli fotografini koyarsin insallah bu yil senin yilin olur

Hayirli olsun arkadasim yeni gunlugun insallah o elbiseyi giyersin ve buraya elbiseli fotografini koyarsin insallah bu yil senin yilin olur

Sagol canim benim. Ayyy inşâallah baktom kendimi saldikca daha da kilo aliyorum. En iyisi burada sorumluluk alarak kilo vermek.

elbise giyecem bu sene inaniyorum

[QUOTE="yaslikiz, post: 44188761, member: 48gız senin günlük vardı
Hatırladığım kadarıyla güzel kilo veriyorum noldu [/QUOTE]
Sorma canim yaaa memlekete gittik geldik 15 günlüğüne ben darmadagin oldum.bir turlu toparlayamadim ve basladigim yere dondum. Yeni gunluk acarsam toparlanirim diye umit ediyorum. Sen kac kilo oldun canim.

[QUOTE="yaslikiz, post: 44188761, member: 48gız senin günlük vardı
Hatırladığım kadarıyla güzel kilo veriyorum noldu
Sorma canim yaaa memlekete gittik geldik 15 günlüğüne ben darmadagin oldum.bir turlu toparlayamadim ve basladigim yere dondum. Yeni gunluk acarsam toparlanirim diye umit ediyorum. Sen kac kilo oldun canim.[/QUOTE]
Anladım canım inşallah bu sefer başarırsın inş. Ben pek diyet modunda olamıyorum ama akşam erken yemeye devam ediyorum ve kilo almıyorum o kadar ama veremedim 82 lerde duruyorum

Ara
sütlü nescafe sekersiz

oglen
1.5 kase mercimek çorbası
1 havuc
1 domates
1 buyuk bardak ayran

Karbonhidrat diyeti denemeye karar verdim ve ilk menüm

sabah
3 zeytin 0.3p
peynir 0p
2 yumurta 1p
yarim domates 1.5p
1.5 krep 21p
3 tatli kaşığı nutella 8.6 p

toplam 32.4 p yapıyor

Karbonhidrat diyeti denemeye karar verdim ve ilk menüm

sabah
3 zeytin 0.3p
peynir 0p
2 yumurta 1p
yarim domates 1.5p
1.5 krep 21p
3 tatli kaşığı nutella 8.6 p

toplam 32.4 p yapıyor

nutella krep olmamış bence... sen p lere bakıyosun seni anlıyorum ama yanlış yapıyorsun.... içerikte önemli... aldanma o hesaplara bence....

nutella krep olmamış bence... sen p lere bakıyosun seni anlıyorum ama yanlış yapıyorsun.... içerikte önemli... aldanma o hesaplara bence....
Haklisin canim. O yuzden aksamlari hafif tutmaya calisacagim..
sabahlari ben yemesem bile yediren bir kocam var. Mesela ben krep nutella yemeyecektim ama sürmüş nutellayi uzatiyor bana. Almadigim zamanda kizar. Bir muddet deneyeyim bakiyorum olmadi. Normale donerim

Sabah
10 zeytin 1p
yumurta 0p
peynir 0p
Sekersiz sade nescafe 1.2p

ara
sutlu sekersiz nescafe 8.2p

oglen
2 haşlanmış yumurta 0p
2 közlenmiş patlican 10p

Mate cayi

aksam
1 alabalik 0p
1 kase mercimek çorbası 10p
1 tam dolu tabak salata 10p

Toplam da 40.5 oldu.
guzel bir gündü benim icin bol bol da su ictim.

Gunaydin canlar

sabah kahvalti da puanlar aştı yani napalim aksami sıfır a yakin olmali ki gunu atlatayim.

sabah
2 orta dilim.beyaz ekmek 31.7 p
5 kasik menemen yumurtali 5.1p
peynir0p
5 zeytin 0.5p
1 tatli kaşığı nutella 2.9 p

toplam da
40.2 p
10 puanlik hakkim kaldi

Diyeti aksam sapittim ve bozdum. Ama sabah devam tabiki.. bu bile benim ocin iyi. Diyet yapma moduna girdim. Zamanla düzelecek. Pazartesi tartilacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…