Doğuma Hazırlık Elbise bedeni

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kişiden kişiye ve alınan kiloya göre değişir fakat ben birşey merak ediyorum 5.ayda giydiğiniz elbise bedeni kaçtı? Çok bir değişim oluyor mu?

Bedenim oluyordu tüm kıyafetlerimde ama göbeği sıkar da bebek rahatsız olur diye giyinmemiştim ben.
Beşinci ay civarı yaklaşık 4 kg almıştım ben.

Ust kiyafetlerimin cogu oluyor, dar olanlar haric. Alt kiyafette de bir beden buyugunu giyiyorum. Hamile pantalonu, tayti ve hamile külotlu corabi aldim 4.aydayken. Simdi 8.aydayim ve bu aldiklarimi hala giyebiliyorum. Dogum ve sonrasinda da giyebilecegimi dusunuyorum . 5.ayda 57 kilo civarindaydim simdi 62. Belki bir fikir verir.

Ben de birşey sormak istiyorum. Henüz hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğme kısmı beni sıkmaya başladı. Hamile pantolonu taytı vs alırken bedenler standart mı oluyor acaba? Şuan 38-Medium giyiyorum. Kendi normal bedenimizin hamile kıyafetini mi almalıyız yoksa 1 beden büyük mü?

Ben de birşey sormak istiyorum. Henüz hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğme kısmı beni sıkmaya başladı. Hamile pantolonu taytı vs alırken bedenler standart mı oluyor acaba? Şuan 38-Medium giyiyorum. Kendi normal bedenimizin hamile kıyafetini mi almalıyız yoksa 1 beden büyük mü?
1 beden buyugunu almalisin rahat olmak icin. Bir sure sonra kendini şişkin hissediyosun. Ayrica mesela taytimda icinden ayarlanabilir beli var. Nerdeyse her beden insanin giyebilecegi gibi. Sutyenlerimi de degistirdim. 1 beden buyuge gectim. Her vucut ayni degildir ama bu sekilde hamilelikte 1 kez alisveris yeterli diye dusunuyorum. Yoksa her ay icin tekrar bi seyler almak gereksiz olacak.

Kişiden kişiye ve alınan kiloya göre değişir fakat ben birşey merak ediyorum 5.ayda giydiğiniz elbise bedeni kaçtı? Çok bir değişim oluyor mu?
ben 5. aydayım 7 kilo aldım
üstlerin hepsi oluyo, alta hamile pantolonu giyiyiyorum 38 beden
normalde de alta 38 giyerdim, üst s ama göğüsler büyüdü o sebeple düğmeli şeyler sıkıntı olur üstte sanırım

evet pantolonda yine kendi bedenini alabiliyorsun
ben de ilk haftalar almıştım sıkmaya başladı diye, hala rahatça giyiyorum 38 bedeni
normalde de altım 38

1 beden buyugunu almalisin rahat olmak icin. Bir sure sonra kendini şişkin hissediyosun. Ayrica mesela taytimda icinden ayarlanabilir beli var. Nerdeyse her beden insanin giyebilecegi gibi. Sutyenlerimi de degistirdim. 1 beden buyuge gectim. Her vucut ayni degildir ama bu sekilde hamilelikte 1 kez alisveris yeterli diye dusunuyorum. Yoksa her ay icin tekrar bi seyler almak gereksiz olacak.

evet pantolonda yine kendi bedenini alabiliyorsun
ben de ilk haftalar almıştım sıkmaya başladı diye, hala rahatça giyiyorum 38 bedeni
normalde de altım 38

Teşekkür ederim hanımlar :KK200:

Ben 42 bedenim dogum yapana kadar giydim pantolonlarimi beline lastik toka taktim hep
bluzlerim salasti zaten onlarida rahat giydim
6.aya kadar kabanimi da giydim zaten sonra hava isindi
8 kilo aldim dogumdan sonra gene ayni kiyafetlerimi giydim
Yani hamilelikte 0 masraftim

Çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için :anneadayı::KK200:

Back
X