Elbise,boyama,kırıcı,yorumlar,düğün...

hm anladım tamda ızmırlıler susludur ayol dıyecektım , o sekılde bende 2 kere gıyerım ama sonrası yok zaten modası fılan gecıyor veyahut beden olmuyor

Mesela geçen sene kocamın kuzeninin düğününde ablamın düğününde giydiğim elbisemi giydim.
Sırt dekoltesinin modası daha bizi bir kaç 10 yıl daha götürür inşallah.
17 yıllık elbise maşallah.
Bendeki vücut da ne biçim onu da anlamıyorum.
Almışımdır elbet üç beş kilo amma fıstık gibi oldum çok şükür maşallah.
Herkes de bayıldı,ablam bile elbiseyi hatırlayamadı.

Hooff kızlar haklısınız galiba olan oldu aldım bi kere boyanay
Mesela geçen sene kocamın kuzeninin düğününde ablamın düğününde giydiğim elbisemi giydim.
Sırt dekoltesinin modası daha bizi bir kaç 10 yıl daha götürür inşallah.
17 yıllık elbise maşallah.
Bendeki vücut da ne biçim onu da anlamıyorum.
Almışımdır elbet üç beş kilo amma fıstık gibi oldum çok şükür maşallah.
Herkes de bayıldı,ablam bile elbiseyi hatırlayamadı.
Ayy ne güzel maşallah sanırım ben de boyamaktan vazgeçip kombin arayışına giricem bakalım o zaman olur inşallah :)

Kızlar merhaba,

Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam :KK43: (not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)
Sakın boyama mahvedersin. Ben de çok beğenmedim ama bu önemli değil. Sonuçta siz giymişsiniz beğenmişsiniz.
İnsanları bu kadar takmayın.
Giyin gidin. Siz de beğenmemeye başladıysanız da amaaan her yere en güzel şeyimi giyecek halim yok deyin geçin.

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler evet daha iyisini alabilirdim ama erkekle alışverişe çıkınca bu kadar oluyor maalesef aileme nişanlımın çok beğendiğini anlatamıyorum nişanlıma yorumlara çok kırıldığımı anlatamıyorum ama boyamaktan vazgeçeceğim siz de tutmaz dediyseniz gerçekten tutmaz demek ki :) bi de bunun içim aram bozulmasın adamcağızla hem bi söz söyledi şimdi o elbiseyi bi düğünde 3 4 saat giyeceksin insanlar bi kere görüp unutacak ama ben hayatında hep var olacağım o yüzden onların fikri mı önemli bizim mi? dedi Çok haklı gerçekten vazgeçtim boya konusunu da hiç açmayacağım ona iyisimi şal ve ayakkabı bakayım ne renk uyar diye öyle giyeceğim artık teşekkürler hepinize cansınız :*

Elbisenin rengi kötü değil ki, millete göre mi hareket edeceksiniz? Siz beğenmişsiniz, kime ne? Herkesin bir kulp bulduğunu değiştirecek misiniz, sizin kendi fikriniz, zevkiniz yok mu? Kendi kendinize boyayıp elbisenin içine etmeyin, güzel gayet rengi falan.

Ya şalınla çok değişik hava katarsın. Nişanlınla beğenip almışsınız, iki milletin boş lafı ile onu da kırma.

Bir de altı üstü kuzeninin düğünü. Gecenin yıldızı olman gerekmiyor ki...

Kızlar merhaba,

Mayısın 13 ünde teyzemin oğlunun düğünü var bunun için nişanlımla bir elbise aldık alırken biz çok beğendik ve aldık aldığımız elbisenin bi benzerini ekledim.Birebir aynı değil ama renk üzerindeki yaldızlar boy aynı.Neyse bi hevesle eve geldim denedim ve gören herkes bi burun kıvırdı yok bu ne böyle buna para mı verdin seni üç çocuklu kadın gibi göstermiş rengi hiç olmamış kızdım hepsine ama ben de moral alt üst oldu tabi bunu da böyle böyle oldu moralim bozuldu diye nişanlıma anlatınca onunla da kavga ettik neden milleti takıyorsun biz beğenerek aldık tabii ki giyeceksin vs dedi ama bende heves kaçtı bi kere elbiseyi hala beğeniyorum ama o şekilde giyip düğüne gitmek istemiyorum açıkcası ben de rengini mi değiştirsem acana dedim araştırdım biraz kuru temizlemeciler cesaret edemedi boyamaya rengi üzerindeki yaldızlardan dolayı pek tutmaz falan dediler benim için yaldızlar sorun değil onlar kalsada olur pembe yerleri siyaha dönsün yeter dedim ama alacalı bulacalı da oabilir grimsi de olabailir vs dediler neyse evde kendim boyamak istiyorum ama ne yapayım tutar mı siz ce bu elbise 3 4 paket kumaş boyası ile boyasam :KK43: (not nişanlımın boyama mevzuundan haberi yok)
Bence hiç oynama yapma ilk beğendiğinizz gibi kalsın milletin lafı için nişanlınla takışmaya değmez

Elbise gayet iyi ne yapmışsın bordo kahverengi leopar ağır işlemeli bir elbise mı gitmişsin de büyük göstereceksin ? Kalmış ki yakıştıran bu saydiklarimi da yakistiriyor ben asla gostermiyorum düğünlerde ne giyeceğimi kuzenlerime falan sacma bı rekabete giriyorlar

Ben pantolon ve bluz boyamıştım tutmuştu.ama bunun yaldızları sebebiyle riske atmaya değmez.ayrıca hiçbir boya orjinal rengini tutmuyor.daha mat oluyor. başkalarının sozuyle nişanlınla aranı bozma.beğenip almışsın giy bence bu şekilde.

Kızlar merhaba,

Bence elbise gayet hoş,kapalı değilim çok anlamam ama gözümü rahataız eden hçbir nokta olmadı

Genelde yakayı begenmemisler. Yakayı cikarttirmak kolay olur. Ancak resimde elbisenin boyu bilekte bitiyor. Ayakkabı olduğu gibi gözüküyor. Bu elbiseyi abiye gibi kullanacaksanız ayakkabının gözükmemesi gerekir. Ancak yerleri de supurmemelik Yere değecek kadar uzun olmalı. Bu sekildeyse eğer gönül rahatlığıyla giy.

Back
X