• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elbise diktirmek istiyorum bakırköyde

nanelidondurma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
72
4
96
İstanbul
4 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğünü var, nikah şahidiyim aynı zamanda. Bir elbise beğendim ama bakırköyde iyi bir terzi bileniniz var mı? Birde altına ayakkabı yaptıracağım. İkitelli de varmış sanırım ama başka bildiğiniz yer var mı? fiyatlarla ilgili de fikir verebilirseniz sevnirim.
NOT: elbise abiye değil daha sade. Bir yere sordum 1000 lira dedi. Kazıklanacakmışım gibi hissedip yaptırmadım.

Canim Atakoyde oturuyorum kucuklugumdenberi burdayiz.. Bakirkoy'u cok iyi biliyorum yani..Benim sana tavsiyem elbise diktirmekten vazgecmendir. Kac beden giyiyorsun bilmiyorum ama bakirkoyde hem normal bedenler hem de buyuk bedenler icin o kadar cok abiye satan butik var ki... Bence bir gununu ayirip once yol uzerindeki dukkanlari sonra ust kata cikilan butikleri ve pasaj iclerindeki abiyecileri guzelce gez... Deneyip uzerine yakisan bir elbise buldugunda paranin karsiligi ne aldigini bilirsin. Ama diktirirken sonucun nasil olucagini bilmessin..200 300 liraya eminim zevkine uygun bir abiye bulacaksin eger sabirli olur ve gezersen..Lutfen ayakkabiyi da yaptirmayi dusunme..Ayagina dene rahat oldugunu bildigin bir ayakkabi al. Bakirkoyde o kadar cok aboye ayakkabi satan dukkan var ki eminim ihtiyacin alan seyi uygun fiyata bulacaksin. Ben evlenirken ayakkabimi Burger King in arka taraindaki sokaktako bir ayakkabicidan aldim. Sen de ayakkabicilari gez bulamassan akbulut ya da gur pasajinin alt kati tumden abiye ayakkabi...Biraz uzun oldu ama ekonomik krizden yeni yeni ciktigi,iz bu gunlerde gereksiz harcama yapmani istemedim....Bol sans..

Back