- 31 Ağustos 2014
- 56
- 13
- 18
- Konu Sahibi miss_deniz
merhaba bayanlar. ben kapalıyım. ve mayıs gibi abimin düğünü var. onun için sizden fikir istiyorum. bi elbise istiyorum bulamadım içime sinen bişiler
yardım istiyorum sizden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
setrems var tesettür giyimde çok modern..netten araştır istersen..merhaba bayanlar. ben kapalıyım. ve mayıs gibi abimin düğünü var. onun için sizden fikir istiyorum. bi elbise istiyorum bulamadım içime sinen bişileryardım istiyorum sizden
orayı inceledim. sitedeki elbiseler gündelik gibisetrems var tesettür giyimde çok modern..netten araştır istersen..
Kuzenlerim internette sefamerve nin cok güzel olduğunu soyler hep. Bi bakın isterseniz:-Dmerhaba bayanlar. ben kapalıyım. ve mayıs gibi abimin düğünü var. onun için sizden fikir istiyorum. bi elbise istiyorum bulamadım içime sinen bişileryardım istiyorum sizden
ben baktım:)hem daha hesaplı..birde zevk meselesi..ama güzel..Kuzenlerim internette sefamerve nin cok güzel olduğunu soyler hep. Bi bakın isterseniz:-D
kuzenlerinize ve size teşekkürler :)Kuzenlerim internette sefamerve nin cok güzel olduğunu soyler hep. Bi bakın isterseniz:-D
merhaba bayanlar. ben kapalıyım. ve mayıs gibi abimin düğünü var. onun için sizden fikir istiyorum. bi elbise istiyorum bulamadım içime sinen bişileryardım istiyorum sizden
Şöyle bişey nasıl.setrems var tesettür giyim de çok modern..netten araştır istersen..
modanisa sefamerve modanida modamerve bu sitelerden alışveriş yapabilirsin canım hatta bütçen uygunsa pınar şems ve minel aşk tasarımları çok güzel düğünlük şeyler var bence :)teşekkürler hepinize :)
Canım modameyra da çok güzel tasarımlar var. Biraz fiyatları yüksek gelebilir ama abinin düğünü neticede o kadarcık olsunmerhaba bayanlar. ben kapalıyım. ve mayıs gibi abimin düğünü var. onun için sizden fikir istiyorum. bi elbise istiyorum bulamadım içime sinen bişileryardım istiyorum sizden