E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
aso cumm senin begendigin nlülerin elbiseleri oldukca cesaret isteyen şık şeyler:)bende ne gezer öyle tip boy pos:)
onun için şimdilik beren saat ve berguzar korel in günlük yaşantısındaki kıyafetleri koycam bu tarzı begeniyorummm tam benim istedigim gibi giyiyolar valla:)aklıma geldikçe eklerim şekeirm:)
halt etmişssin:dilcikar:ayrıca victoria da kısa angelina da öyle çok uzun değil!!bizde 1.80 değiiz heralde..kendine haksızlık etme..Şenizbunlar zaten bizdede yok:))ama en azından esinlenebilir,benzeyen ürünler alabiliriz..yani fkir alış-verişi..victoria eda sana kurban olsun be gülüm:dance:
Ben Hilary Duff'ın kendisini ve giyimini çok beğeniyorum :asigim:
nem
paticim benim sende çok zevklisin..jesica seviyosun bu arada tarz olarak demekyerimseniben...rihanna'nın siyah elbisesi çok hoş bence..bende siyah çok seviyorum napiyim:sm_confused:..
severim siyahı canm asil duruyo yerimseniben
ama sevgilim diyo ki siyahla içimi karartma canlı fıkır fıkır bişeler giy diyo :jeyyar:
viki :lepi: senin seçimde süper asocum
:tomato::mymeka:sevgiline:tomato:...sende yakışıklı birini beğendiğini söyle bakalım nası uyuz oluyo:dilcikar:sevgilimde begenir bu hatunu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol::roflol:git topla enerjini hadi..bu gün ne varki:uhm:hım..binbir gece..kimin eli kimin şeyinde dizisi:)..soryy lik bi durum yok be gülüm..olsun nolucak..içeriğe uygun olsun die dedim ben..yoksa resimler güzel..bi berende elbise yok o kadar..dizi güzeli seni:))uyy aso cum cnmmm valla neremle okudum acaba ilk yazdıgın kısmı:):):) elbise demişsin hakket yaaaa soryyyyyyy şekerimmm:)elbise koycam birazdan ....ozman şimdi gidip dizi izleyeyim az sonra enerji toplayıp resim yüklemeye gelirim şekerim:)
:tomato::mymeka:sevgiline:tomato:...sende yakışıklı birini beğendiğini söyle bakalım nası uyuz oluyo:dilcikar:
dedim canm demezmiyim yerimseniben
2 yıldır başıma vuruyo tv de görse bak seninki çıktı diyo :lepi:
(biz geyik yapıyoz senle yine :roflol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?