Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler "Elbiseleri süper" Dediğimiz ve örnek aldığımız ünlüler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
tv de yada gazetede görüp 'çok şık'dediğimiz ünlü bayanların giydiklerini ve stillerini resimli paylaşalım...
herkezden resim bekliyorum,yalnız en beğendiğimiz resimler olsun... resimler mutlaka elbiseli halleri olsun ve altına yorum yazalım....yerimseniben.herkeze burdan fikir vermiş oluruz..ilk resimler benden

[sadeliğine hayran olduğum angelina jolie

türkiyeden eda taşpınar..özellikle ayakabılarına hayranım..

her zaman olmasada arada (beğenmediğim zamanlar var)victoria beckham

eda taşpınarın ayakabılarını çok beğenirim sadece..

şimdilik bu kadar..hadi kızlar hem fikir vermiş oluruz,hem kendimizde fikir alırız..birbirimize sorular sorarız..umarım keyifli vakit geçirirsiniz...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben geçenlerde azra akının giydiği yavru ağzı renkte elbisesine bayıldım ayrılık dizisinde giyinmiştim bide özlem tokuşun takılarına bayıldım ama resim şimdilik ekliyemem çünkü bulamam o resmini dizideydi çünkü.

aso cumm senin begendigin nlülerin elbiseleri oldukca cesaret isteyen şık şeyler:)bende ne gezer öyle tip boy pos:)
onun için şimdilik beren saat ve berguzar korel in günlük yaşantısındaki kıyafetleri koycam bu tarzı begeniyorummm tam benim istedigim gibi giyiyolar valla:)aklıma geldikçe eklerim şekeirm:)

hihoyyyt sevdm bu topiki hayırlı olsun canum :))))
hemen ekliycem aramaya çıkıyom

süper kızlar bunlar ya gözümüz gönlümüz açıldı sanki ben giyinmişim gibi hissediyorum bu topiklerde.

nembacım elbise dedik bi tek elbise koymamışsın beren saatin fotolarına..:roflol:hayatım elbiseli hallerini koyki topiği elbise bölümüne açtık fikir olur tatlım arkadaşlarımıza..yerimseniben..bak bergüzarın alttaki elbise çok hoş mesela..onu çok beğendim..ayrıca beren çok sade oda hoşuma gidiyo...
paticim benim sende çok zevklisin..jesica seviyosun bu arada tarz olarak demekyerimseniben...rihanna'nın siyah elbisesi çok hoş bence..bende siyah çok seviyorum napiyim:sm_confused:..
bebişim..sende sanırım azra akın ve zeynep tokuşu beğeniyosun türkiyeden...beğendiğin ünlülerin elbiseli fotolarını görürsen eklersin canikom
TOPıĞıME HEPıNıZ HOŞ GELDıNıZ bu arada:1hug:..

ben dudaktan kalbenin prenses cavidani varya onun kiyafetlerine bayiliyorum ama su son zamanlarda bozdu biraz

Ben Hilary Duff'ın kendisini ve giyimini çok beğeniyorum :asigim:

uyy aso cum cnmmm valla neremle okudum acaba ilk yazdıgın kısmı:):):) elbise demişsin hakket yaaaa soryyyyyyy şekerimmm:)elbise koycam birazdan ....ozman şimdi gidip dizi izleyeyim az sonra enerji toplayıp resim yüklemeye gelirim şekerim:)

sevgilimde begenir bu hatunu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:tomato::mymeka:sevgiline:tomato:...sende yakışıklı birini beğendiğini söyle bakalım nası uyuz oluyo:dilcikar:
:roflol::roflol:git topla enerjini hadi..bu gün ne varki:uhm:hım..binbir gece..kimin eli kimin şeyinde dizisi:)..soryy lik bi durum yok be gülüm..olsun nolucak..içeriğe uygun olsun die dedim ben..yoksa resimler güzel..bi berende elbise yok o kadar..dizi güzeli seni:))
zaza..dudaktan kalbe yi izlemiyorum o yüzden bilmiyorum bahsettiğin kişinin tarzını..bi ara resim eklersin canımyerimseniben
hülyalıseninde tarzı çözdüm az çok:1closedeyes:

bayılıyoruuum beyaz elbiseye asoooooo

günlük giyilebilcek bişe ve bence çok hoş...
çizme kot zaten herzmn tam benlik :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…