Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler "Elbiseleri süper" Dediğimiz ve örnek aldığımız ünlüler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patim elbise dedik ya annemyerimseniben..düz beyaz elbise bende çok severim..
ortadakine bayıldımmdelikafadulden..en sondakide güzel ama ayakabı olmamış..onu düz ayakabıyla giyerim ben..olursa tabi:icecream:
sende en son eklediğin cameron bacunun tarzı var çözdüm seniihihoyyythihoyyyt..kahverengi büyük çanta..düz kahve çizme kotun üstüne..saçlar fönlü..uzun kolyeler..kokooşşş seniiiiikaydirigubbakcemileŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy asooo kızz topik üstüne topikkk süpersinn vallaaa:):)
hepsii çok şekerr eklediklerinizinn ama ben tesettürlüyümm zatii giymem kii:):)
ama kk bayanları için güzel fikirler olur gerçekdenn:):)

ayy asooo kızz topik üstüne topikkk süpersinn vallaaa:):)
hepsii çok şekerr eklediklerinizinn ama ben tesettürlüyümm zatii giymem kii:):)
ama kk bayanları için güzel fikirler olur gerçekdenn:):)

ayıp sana..hemde nası teseddürlü ünlüler var nasılda hoş..sana örnek koyucam şimdi..saol hayatım sen daha süpersinkaydirigubbakcemile5herşey sizin için..kendim için açıyosam nolıyım:icecream:

bence hoş giyiniyo..

biliyorumm asomm yafff ama ben emine erdoğanın giyimini beğenmiyorumm nedensee ama bak yanındakii hoşş giyinmiş gerçekden hoşuma gittii yazın ifill ifilll
dur bende eklimm bişilerrŞenizŞeniz

hayrunisa bence çok şık giyinen ve tesettürlü hanımlara giyim konusunda çok güzel fikirler verebilir...

bencede hayrünnisa hem sempatik ağır başlı ve zevkli bayan bende kapanırsam ki inş kapanırım o zaman kokoş tesettürlü olurum sosyetik kapalılar gibikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

biliyorumm asomm yafff ama ben emine erdoğanın giyimini beğenmiyorumm nedensee ama bak yanındakii hoşş giyinmiş gerçekden hoşuma gittii yazın ifill ifilll
dur bende eklimm bişilerrŞenizŞeniz
ifil ifil vallakaydirigubbakcemile2...anladım duygucum..zevkler farklı işte.:1shok::1shok:duygu resim eklemeyi öğrenmişssin hayırlı olsun:lepi:.
bencede hayrünnisa hem sempatik ağır başlı ve zevkli bayan bende kapanırsam ki inş kapanırım o zaman kokoş tesettürlü olurum sosyetik kapalılar gibikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
katılıyorum..örnek olsun die emine erdoğanı koydum..ama üstündekiler o resimde hoş..sen ne süslü olursun varya:jeyyar:gözünde mutlaka bi sürmen olur zaten..hayırlısı olsun bebişima.s

tarzına,duruşuna,kendine güveni ve sıcaklığına ve giydiklerine bayılıyorum..Michelle Obama:lepi:

diğer favorim de eva longoria

giyim tarzından kesitler

bu kırmızı elbisesine bayılıyorum

jennifer lopezin kıyafet tercihi de çok güzel

diğer beğendiğim isim de Hayden Panettiere

hatunu pek sevmem ama giydiği her elbiseye, kıyafete bayılıyorum!!!

evet her elbisesi de harika bence!!

hayden panetterie'nin elbiselerini eklemeye devam edicem çünkü hepsi çok güzel
tam benim tarzım
özellikle mini elbiseler!
bu arada bu hatun kısa boylu olup seçtiği elbiseleriyle bunu çok iyi dengeleyenlerin başında bence

aso evet obamada güzel giyiniyo bide çok sempatik biri ya insan canlısı havalı değil

delikafaduldendelikafaduldenBİTTİM..AŞIK OLDUM RESMEN:asigim:kadına değil tabiki elbiseye:)ya ayakabı ile muhteşem:lepi:tam benim tarzım işte..hayran oldum tarz:lepi:bu resmi ekliyen arkadaşım seni tebrik ederim..sende baya ilgilisin bu konu ileyerimsenibenburda herzaman paylaşımlarını beklerim:dance:..eklediğin çoğu elbiseyi çok beğendim..ama bu enfeskaydirigubbakcemile2

aso evet obamada güzel giyiniyo bide çok sempatik biri ya insan canlısı havalı değil
her elbisesi değil tabi,eklediklerim en çok hoşuma giden..bazen kroluğu tutuyo:roflol:ama kendisini seviyorum o ayrı...zaten en beğendiğim resimlerini ekliyoruz ünlülerin

dier beğendiklerim..tarzıma yakın bulup sevdiklerim

cherryblossombunlara bayıldım.ama resimlerin hepsi değil.haneyin giydikleri sarı olan ortaki..birde siyahlı beyazlı elbise varya yakaları fırfır olan..gömlek elbise yani..kırmızı sevmem...gerçekten sende çok ilgilisin..devamını bekliyoruzsositososito

cherryblossom cnm döktürmüşsün valla herbirine aayrı ayrı bittim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…