Elbisem çok mu sade ssizce

BayanGeveze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
9
1
25
http://i.hizliresim.com/8gmk0d.jpg

Annemin kuzeninin ama benimde abim gibi sayılır çok samimiyiz onların düğünü var kına gecesinde giyeceğim ne bileyim öyle abiye tarzı kıyafetleri sevmiyorum yaşıma uygun gelmiyor bunu aldım çok sade geldi aldıktan sonra Batikten aldım sizce kötü bir elbise mi ya da bunu takı ile hareketlendirsem olur mu

keskeon profilden cekseydin. Boyle dumduz bi elbise mi? onunde model falan yok mu? Bence biraz sade o yuzden guzel bi kolye ile tamamlayabilirsin. Taki az ama etkileyici olsun

Ben sanirim bu tarz bi elbiseyi aksamustu plaj kenarinda dondurma fln yemeye giderken giyerdim. Cok yakininiZsa daha ozenli olun derim. Kina konseptli bi kinaysa ona gorede hareket edebilirsiniz. Yok illa bunu giyicem dersenizde gold ya da gumus taki yerine neon pwmbe taki ve ayakkabi tercih edin bence:KK66:

Şöyle bir şey var 16 yaşındayım daha abiyeler üstümde de pek hoş durmuyor ön bölgesi tadılat olmadığı için çok kötü şu anda

Size tek tavsiyem sakın kaba ve büyük takılar takmayın zarif ince ve altın rengi takılar tercih edin nasıl anlatsam roma dönemindeki kadınların tarzı gibi düşünün elbise de benziyor o tarz bi saç da yaparsanız durumu gayet kurtarabilirsiniz

yaşınıza bağlı bence 20nin altındaysanız iyi takıyla güzel olur sonuçta kına düğüne tabiki daha değişik birşey alırsınız.ben yaşının üstünde elbise giymeyi doğru bulmuyorum açık sarı takılarla ve örgülü saç modeliyle hoş olcak bence :KK66:

Kumaş güzel ama model basit kalmış. Kına gecesi için abiyeye gerek yok bence de düğün sahibi değilsen tabi
Ama dediğin gibi gold takıyla daha şık olur.

Basta ben de begenmemistim ama yasini dusununce elbise gayet sade hos gekdi. Bir de ilk fotograf kalitesi kotu o yuzden kakitesiz gibi durmus. Kizlarin da dedigi gibi altin rengi gibi takilar kullanabilirsi n. Saclarunu da daginik ordurebilirsin hani arada onlerde kulak kisminda bi iki tel kivircik sac birakarak. Gozlerine abartmadan dumanli bi makyak ruj olarak da nude tonlari kullanirsin. Fistik gibi olursun. Boyun kisaysa aslinda elbiseyi kestir derdim ama para vermissin kiyabilir misin bilemeyecegim :/ benim bumodek elbisem vardi upuzun diz hizasinda kestirdim dizin bi tik yikarisi daha da guzel durdu. oyle de dusunebilirsin. altina da topuklu.

Elbise güzel değil.Fizigin güzel duruyor ama boyu falan yakısmıs bence.Baska bak olmazsa bunu giy

Basta ben de begenmemistim ama yasini dusununce elbise gayet sade hos gekdi. Bir de ilk fotograf kalitesi kotu o yuzden kakitesiz gibi durmus. Kizlarin da dedigi gibi altin rengi gibi takilar kullanabilirsi n. Saclarunu da daginik ordurebilirsin hani arada onlerde kulak kisminda bi iki tel kivircik sac birakarak. Gozlerine abartmadan dumanli bi makyak ruj olarak da nude tonlari kullanirsin. Fistik gibi olursun. Boyun kisaysa aslinda elbiseyi kestir derdim ama para vermissin kiyabilir misin bilemeyecegim :/ benim bumodek elbisem vardi upuzun diz hizasinda kestirdim dizin bi tik yikarisi daha da guzel durdu. oyle de dusunebilirsin. altina da topuklu.

Zaten boynumda küçük altın bi yusufçuk kolyem var bileğime de inci bileklik düşünmüşüm

Biraz basit kaçmış bana göre günlük kısmına kahve içmeye kadıköy e giderken giyilecek türden gösterişli bis saç falan yaptırsan olabilir mi ama daha yaşın da küçük bilemedim çok yakınsanız başka bak istersen yoksa ra mecbur takı ile falan üslerirsin

Küpe ve bileklik yeter bence çok minik küpe olmasın ama kocaman da olmasın. Elbiseyi begendim sade şık. Takın altın renginde olmalı

X