• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbisem nasıl kızlar?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kızlar,

CUMARTESİ GÜNÜ ABİMİN NİŞANI VAR,ALDIĞIM ELBİSE,AYAKKABI VE ÇANTAM:)

BAKALIM BEĞENCEK MİSİNİZ?

$P1040619.webp$P1040620.webp$P1040616.webp$P1040617.webp$P1040625.webp

NASIL SİZCE KIZLAR?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM?TAKI OLARAK,SAÇ MODELİ OLARAK HALA KARARSIZIM :s

Beğenmedin mi:(

nasıl bişey olsa,kuuzm ya.?vizon rengi olursa elbiseyi boğar diye siyah düşünmüştüm ben

almışın artık değiştircek halin yok ama abinin nişanı çok özel şöyle uzun kuyruklu bişi alsaydın çok asil olurdu ama evet o ayakkabı kesinlikle olmaz

almışın artık değiştircek halin yok ama abinin nişanı çok özel şöyle uzun kuyruklu bişi alsaydın çok asil olurdu ama evet o ayakkabı kesinlikle olmaz

çok denedim,istediğimde öyleydi aslında,ama basenlerim olduğu için o güzelim elbiseler hep kastı,arkadan çok ötü bir görünüme sahipti,benimde aklımda öyle bişey vardı.

Nasıl ayakkabı önerirsiniz,resim koyun kızlar

bence elbisen hoşş
ayakkabı da hoş
ama gece için biraz sade kalıyor
elbisen zaten sade ve kısa olduğundan ayakkabılar ön planda olacak
çanta çok önemli değil her daim elinde olmayacak zaten ama ayakkabını bence de biraz daha araştır

cnm elbısenın rengını cozemedım ıkı resımdede farklı hangısı tam rengı?

buarada elbisen hoc ama ayakkabı bence olmazz cantayıda duruma gore degıstırmelısınn derımm

bence elbisen hoşş
ayakkabı da hoş
ama gece için biraz sade kalıyor
elbisen zaten sade ve kısa olduğundan ayakkabılar ön planda olacak
çanta çok önemli değil her daim elinde olmayacak zaten ama ayakkabını bence de biraz daha araştır

teşekkürler,herkes ayakkabıyı beğenmemiş,anlaşıldı benim ayakkabı bakmam gerekiyo ki,benim ayağımda fazla durmucak babet almayı planlıyordum.ama topuklu ayakkabıda bakıcam anlaşıldı..

cnm elbısenın rengını cozemedım ıkı resımdede farklı hangısı tam rengı?

Buarada elbisen hoc ama ayakkabı bence olmazz cantayıda duruma gore degıstırmelısınn derımm

vizon rengi flaş patladığı için rengi değişik çıkmış.rugan alıyım diyorum ne dersiniz kızlar

canım elbisen güzel ama bence artık uzunlar daha asil duruyor yani almıssın artık tabi yapcak bişi yok ama bence o ayakkabıyı giyinme hiç olmamış bide ayakkabıyla çantayı bir al yani biri süet biri rugan olmasın elbiseyi ve seni basitleştirir

Burcumm bak benim bi ayakkabım var, o buna çok hoş olur, vizonla pudra rengi arası bişey, dantelli. burda rengi tam belli olmamış parlamış azcık ama, çantasıyla takım...
belki öyle bişey bakabilirsin...
soldaki gibi bişi

$DSC01404.webp

Son düzenleme:
canım elbisen güzel ama bence artık uzunlar daha asil duruyor yani almıssın artık tabi yapcak bişi yok ama bence o ayakkabıyı giyinme hiç olmamış bide ayakkabıyla çantayı bir al yani biri süet biri rugan olmasın elbiseyi ve seni basitleştirir

hımm,uzun istiyordum bende ,ama basenlerimden kastı elbise,bir beden büyüğünü giyincede üst kısımdan bol geldiydi yani i,artık düğün için daha asil bişey bakarım..

Kuzumm ya sen çok güzel birisinnn güzelliğin valla baş döndürücüüüü neden böyle bir elbise seçtin elbise güzel ama mezuniyet elbisesi gibi kuzumm yaa bencede birazda abiye olsa abinin nişanı zaten böyle vücudunu sarsa fenamı olurduuuu :31:

burcumm bak benim bi ayakkabım var, o buna çok hoş olur, vizonla pudra rengi arası bişey, dantelli. Burda rengi tam belli olmamış parlamış azcık ama, çantasıyla takım...
Belki öyle bişey bakabilirsin...
Soldaki gibi bişi

Eki Görüntüle 310942

oooo çk güzlmiş ayakkabın deryam ya,dantelli ayakkabılaa bayılıyorum,ben bi bakayım akşam..

kuzumm ya sen çok güzel birisinnn güzelliğin valla baş döndürücüüüü neden böyle bir elbise seçtin elbise güzel ama mezuniyet elbisesi gibi kuzumm yaa bencede birazda abiye olsa abinin nişanı zaten böyle vücudunu sarsa fenamı olurduuuu :31:

çok saol canım ama,kuzum uzun elbiselere hep baktım,benim aklımda olan oydu ama basenlerimden olmadı malesef,çok dar yapıyor uyuzlar,kastı baya bi..artık düğüne havalı bişey bakıcam

Benn sanaa beğendiğim elbise modellerini gönderiyim durr bak onlara olmadı diktirirdinn kuzumm yaaa düğüne artık nişanı çıkar bari böylee napalımm elbiseyi almışın bir kere ayakkabı ve çantadan kurtarırız onu güzel bir saç makyajj zaten güzelsinnnn :16:
çok saol canım ama,kuzum uzun elbiselere hep baktım,benim aklımda olan oydu ama basenlerimden olmadı malesef,çok dar yapıyor uyuzlar,kastı baya bi..artık düğüne havalı bişey bakıcam

benn sanaa beğendiğim elbise modellerini gönderiyim durr bak onlara olmadı diktirirdinn kuzumm yaaa düğüne artık nişanı çıkar bari böylee napalımm elbiseyi almışın bir kere ayakkabı ve çantadan kurtarırız onu güzel bir saç makyajj zaten güzelsinnnn :16:

hımmmmm süper elbiseler bayıldımmmmm:16:
Saç modeli söyle bana ,saçlarım havalı olsun bari:)toplatmıcağım ,açık brakayım diyorum ne dersin

oyy yavrum o senin güzelliğin:16:

Back
X